Zobacz pełną wersję : brak możliwości edytowania na czacie
McBonXXVI
06.01.2019, 16:15
Witam
Mam kłopot. Kiedyś w tę grę grałem ale zrobiłem sobie dłuuugą przerwę. Wszedłem jako nowy gracz i nie mogę pisać nic na czacie pomocy. Ponadto miałem okno w którym powoływałem osadników ale nie mam teraz tego, chyba że zapomniałem gdzie się takie okno uruchamiało.
pozdrawiam
MacbonXVI
Co do czatu to jest jak byk informacja, że jest dostępny od 5 poziomu, czyli parę minut roboty. A jak po osiągnięciu tego poziomu nie aktywuje się automatycznie to wystarczy relog. Co do drugiego problemu to nie bardzo wiem o co chodzi.
BB_Penelopa
07.01.2019, 18:55
Witam!
Prześlij proszę zgłoszenie w tej sprawie do naszej pomocy technicznej. Formularz kontaktowy znajduje się na stronie: https://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam
Ponadto miałem okno w którym powoływałem osadników ale nie mam teraz tego, chyba że zapomniałem gdzie się takie okno uruchamiało.
pozdrawiam
MacbonXVI
Nie było okna do powoływania osadników, on sami dochodzą co 15 min. Może chodzi ci o magazyn prowiantu gdzie z chleba można produkować osadników a potem z gwiazdy dodawać do Władyki.
powolywanie osadnikow bylo w niektorych wersjach z serii The Settlers na pc, nie bylo tego w wersji The Settlers online, chyba ze chodzilo ci o tworzenie osadnikow w magazynie prowiantu, albo dodawanie z gwiazdy do wladyki
MOD_Victoria
24.05.2019, 16:11
Dzień dobry!
Problem rozwiązany, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria