Zobacz pełną wersję : Gra Przypominacze o możliwości wykupienia u kupca
Robo00007
04.11.2018, 11:48
Ponieważ rzeczy u kupca pojawiają się cyklicznie i nie można już wykupić większej ilości tak jak kiedyś przydałby się przypominacz tak jak w przypadku zadań (księga zadań) że dana rzecz jest juz dostępna u kupca . Można by to zrealizować w formie check boxa w lewym górnym rogu danej ikony rzeczy .
czemu nie, czasami rzeczywiście wylatuje z pamięci
BB_Penelopa
15.11.2018, 16:41
Witam serdecznie! :)
Bardzo dziekuję autorowi za ciekawą propozycję.
Zachęcam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Edytka46
15.11.2018, 22:01
bardzo dobry pomysł-jestem ZA :)
Androm3da
15.11.2018, 22:47
Mnie akurat trochę denerwuje to przypominanie o dostępnym zadaniu w księdze zadań, bo nie zawsze da się akurat jakieś zrobić, tu trzeba coś wyprodukować, tam dać jakieś bufki, itp., itd., a księga o tym przypomina przy zalogowaniu czy po powrocie z przygody na wyspę, tym bardziej że to przypominanie niekiedy źle wpływa na grę, bo akurat wysyłam geologa/odkrywcę, czy generała z wojskiem na przygodę, a tu wyskakuje przypomnienie o zadaniu i trzeba wysyłać na nowo (to tylko przykład), dlatego jestem na nie.
Mnie akurat trochę denerwuje to przypominanie o dostępnym zadaniu w księdze zadań, bo nie zawsze da się akurat jakieś zrobić, tu trzeba coś wyprodukować, tam dać jakieś bufki, itp., itd., a księga o tym przypomina przy zalogowaniu czy po powrocie z przygody na wyspę, tym bardziej że to przypominanie niekiedy źle wpływa na grę, bo akurat wysyłam geologa/odkrywcę, czy generała z wojskiem na przygodę, a tu wyskakuje przypomnienie o zadaniu i trzeba wysyłać na nowo (to tylko przykład), dlatego jestem na nie.
To nie jest przypominanie, tylko coś na zasadzie "jestem tu nowy, kliknij mnie" :D Raz odklikane już więcej się nie "przypomina".
Robo00007
20.01.2020, 16:50
czemu nie, czasami rzeczywiście wylatuje z pamięci
Czasami ? Teraz jak jest premia dla znajomego to warto ja wykupic bo sie miesiac regeneruje
Milady84
21.01.2020, 12:07
Ja bym wolała, żeby jakieś elitarne budynki za te sc dodali albo coś. Po ewentach z większym pd robi się spory nadmiar sc, a wykupuje: premie dla znajomego, klej, premkę i wszystkie strzały. SC ponad 40k. A 75 wbijałam dopiero w ostatni level to za max poziom z dropów nie dostawałam to wolę nie widzieć ile tamci tego maja xD.
Jurek12345
21.01.2020, 15:38
Wystarczy sobie zainstalować jakiś darmowy przypominacz. Ja korzystam z Hot Alarm Clock. Ale da się to też zrobić wbudowanym w Windows kalendarzu.