Zobacz pełną wersję : Gra Wojsko do cywila
Unangwata
04.10.2018, 12:45
Czasem mamy niepotrzebne jednostki, a przydaloby się miejsce na inne.
Pomogłaby opcja zwalniania wojska do cywila w zamian za osadników i broń.
Np. mamy 100 niepotrzebnych Żołnierzy, wysyłamy ich do cywila i odzyskujemy 100 osadników, 1000 mieczy stalowych (napitek przepada) i mamy wolne miejsce na nowych rekrutów.
Coś mi się zdaje, że ktoś już coś podobnego proponował.
Na pewno nikomu by nie zaszkodziło.
Ale nie ma "bzdurnej" ankiety, więc nie mam jak zagłosować.
Znając życie, to broń też by przepadała.
Wystarczy nie produkować zbędnych jednostek i nie ma problemu :)
Jurek12345
04.10.2018, 17:45
BB nigdy nie pójdzie na to żeby odzyskać surowce za wyprodukowane wojsko. Jak chcesz się szybko pozbyć wojska, to odpal np. ZE i wyślij zbędne oddziały na straty. Poruszany temat wielokrotnie wcześniej.
brak ankiety
i drobna rada- zanim zamiescisz pomysl, przedyskutuj go w gildii a pozniej na globalu na serwie aby pomysl dopracowac i koniecznie ankieta
bo inaczej znowu bedzie marudzenie ze gracze sa przeciw pomyslowi , nie dlatego ze zly, tylko dlatego ze pomyslodawcy nie lubia (wg pomyslodawcy)
MOD_Victoria
08.10.2018, 16:53
Dzień dobry,
proszę o dodanie ankiety, w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty. Apeluję również o korzystanie z wyszukiwarki i/lub spisu pomysłów, i przypominam, że jeżeli interesujący Was temat znajduje się w archiwum, wystarczy wysłać do mnie lub do BB_Penelopy prywatną wiadomość, z prośbą o przywrócenie go.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
MOD_Zeus1
14.03.2019, 20:02
Witam
Z uwagi na znikome zainteresowanie głosowaniem wątek zamykam i przenoszę do archiwum
Pozdrawiam
Mod_Zeus