PDA

Zobacz pełną wersję : więzień przeszłości

P4wel
29.09.2018, 12:50
Witam, po zakończeniu przygody "Szaman" system jej nie zalicza, nawet po relogu.

Misiorww
29.09.2018, 12:52
zapewne uruchomiłeś przygodę zdobytą parę lat temu, odpal kolejną i zaliczy

P4wel
29.09.2018, 13:13
Co to za różnica? "Szaman" to "Szaman". Ubisoft Sucks :)

set2g
29.09.2018, 13:18
No właśnie nie :D

P4wel
30.09.2018, 10:32
Support odpisał:

"dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki lub Flash Playera.

Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej, a ponadto skorzystać z instrukcji umieszczonych poniżej.

Pamiętaj, aby wylogować się z gry na co najmniej 15 minut i zamknąć stronę przed wykonywaniem tych czynności. Następnie zrestartuj przeglądarkę i zaloguj się ponownie.

Instrukcja, jak wyczyścić cache Flash Playera:
- przejdź proszę na ten adres: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html
- poczekaj aż załaduje się Panel Ustawienia przechowywania witryn internetowych
- kliknij w nim na "Usuń wszystkie" i potwierdź swój wybór

Instrukcja czyszczenia pamięci DNS:
1) uruchom wiersz poleceń
Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" i zatwierdź
2) wpisz "ipconfig /flushdns" i zatwierdź

Spróbuj również zalogować się do gry, korzystając z innej przeglądarki"

:) oczywiście nic z powyższych nie pomogło, jedziemy dalej

pretor29
30.09.2018, 10:47
zapewne uruchomiłeś przygodę zdobytą parę lat temu, odpal kolejną i zaliczy

odpal ta ktora teraz dostales , jest roznica w opisie i to znaczna ...

a to co ci suupport odpisal to tylko swiadczy o tym ze nie maja o niczym pojecia i wala standardowe teksty z automatu

andrzej4321
30.09.2018, 11:05
jak mam grac ja gra sie nie wczytuje pomocy PILNE!!!!!!

shaqoore
30.09.2018, 13:49
jak mam grac ja gra sie nie wczytuje pomocy PILNE!!!!!!

4 post o tym samym, każdy w innym wątku. Spamowanie forum nie pomoże - od tego jest support. A że jest niedziela - cóż... Taki mamy klimat.

andrzej4321
30.09.2018, 17:22
a zauwazyłes odpowiedz bb jakiegos wiec nie mów o spamowaniu

horis
30.09.2018, 18:03
a zauwazyłes odpowiedz bb jakiegos wiec nie mów o spamowaniu
spam jest spamem niezaleznie czy jest odpowiedz od bb czy tez nie

a bb w niedziele nie pracuja

Minael
01.10.2018, 14:32
Ja odpaliłem Szamana i zrobiłem przygodę. Na podsumowaniu i w dropie... nie mam urodzinowego towaru. Myślę, co do ... Ale wiem, że przy odpalaniu miałem dwie osobne przygody, nazywające siętak samo. Nie zgrupowane, a osobno. Wiec od razu coś mnie tknęło, ze nie trafiłem z właściwą. Zrobiłem tą drugą i było ok. Na opisy nie patrzyłem, bo nie wiedziałem, który jest nowszy.
Tak więc są to różne przygody, z innym dropem. Tak jak stare "polowania na pisanki". Zdarza się, że w tych baardzo starych to nawet jajek nie ma i nie ma jak jej ukończyć. 0:)

A odpisana wiadomość z BB, to coś pokroju. Nie działa? Zrestartuj, jak nei zadziała to kup nowy sprzęt 0;)

I najlepsze... link, który podali prowadzi co Macromedia. Oni zostali przejęci przez Adobe w 2005 roku 0:))) Widać są na czasie w BB. Brawo wy 0:)

BB_Penelopa
01.10.2018, 16:45
Witam!

W dniu jutrzejszym, serwery zostaną poddane specjalnej konserwacji w celu wdrożenia poprawki. Podczas aktualizacji gra będzie niedostępna.

Ta pilna aktualizacja wprowadzi kilka usprawnień związanych z osiągnięciami wydarzenia rocznicowego oraz zaktualizuje wyzwalacze misji: Szaman i Stare ruiny.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
27.05.2019, 17:39
Dzień dobry,

w związku z tym, że problem dotyczy Wydarzenia rocznicowego (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/45710-Pamiętnik-Dewelopera-Wydarzenie-rocznicowe), czyli nie jest już aktualny - temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria