PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zmiana działania Wróżkowego Pyłu

Unangwata
28.09.2018, 01:03
Z elementami kolekcjonerskimi to jest tak, że gdy zostaje 1 lub kilka ostatnich to bardzo ciężko jest je znaleźć. Użycie Wróżkowego Pyłu niewiele daje gdyż często rzeczy chowają sie w inne miejsce i trzeba całą mapę przeszukiwać od nowa.
Dlatego sporo graczy upraszcza sprawę używając addonów co po prostu podświetla znajdki.

Żeby nie psuć zabawy można by zmienić działanie pyłu tak bu zaznaczało tarczą jedną losową rzecz (podobnie jak proch piaskuna ,który zaznacza wszystkie). Pomagałoby to w odnalezieniu ostatniego przedmiotu, który często chowa się za drzewkiem lub budynkiem.

Nie ułatwiało by to też zupełnie sprawy ponieważ odnajdywanie 1 przedmiotu przez użycie pyłu wymaga produkcji i klikania.

set2g
28.09.2018, 09:31
Proch piaskuna nic nie zaznaczy, chyba że coś zmienili bo nie używałem tego nigdy na live.
Do zaznaczania masz Blask wróżki.

Po co chcesz na nowo wynajdować koło ?

kinia19910
28.09.2018, 10:25
Totalny bezsens :D Jak zostanie ostatni to używasz tyle razy pyłu, póki go nie znajdziesz, co też wymaga produkcji i klikania :P poza tym w którymś budynku kultury masz opcję zaznaczenia wszystkich znajdek, jeśli Ci żal 19 czy tam 29 klejek na blask ;)
Czasem się chowają, fakt, ale nie róbmy z tego dramatu... lol
A piaskun niczego nie zaznacza ;)

NIE!!!

Misiorww
28.09.2018, 11:46
jw, jestem na nie

Unangwata
28.09.2018, 13:29
Totalny bezsens :D Jak zostanie ostatni to używasz tyle razy pyłu, póki go nie znajdziesz, co też wymaga produkcji i klikania :P poza tym w którymś budynku kultury masz opcję zaznaczenia wszystkich znajdek, jeśli Ci żal 19 czy tam 29 klejek na blask ;)
Czasem się chowają, fakt, ale nie róbmy z tego dramatu... lol
A piaskun niczego nie zaznacza ;)

NIE!!!

A to se klikaj, zamiast tego byś miała tarcze nad znajdką i wiesz gdzie szukałaś nie musisz zaczynać od nowa po uzyciu pyłu. Mnie tam ryba, zaczynam myśleć, że niektórym zależy bardziej na klikaniu NIE w ankietach niż ulepszaniu gry.. w czym trudno znaleźć jakąś logikę. Ja spadam, kiście się we własnym sosie.

kinia19910
28.09.2018, 13:59
Nie ułatwiało by to też zupełnie sprawy ponieważ odnajdywanie 1 przedmiotu przez użycie pyłu wymaga produkcji i klikania.

To Ty napisałeś o klikaniu nie ja :D

A to se klikaj, zamiast tego byś miała tarcze nad znajdką i wiesz gdzie szukałaś nie musisz zaczynać od nowa po uzyciu pyłu. Mnie tam ryba, zaczynam myśleć, że niektórym zależy bardziej na klikaniu NIE w ankietach niż ulepszaniu gry.. w czym trudno znaleźć jakąś logikę. Ja spadam, kiście się we własnym sosie.
Nie strzelaj focha, tylko przyjmij do wiadomości, że Twoje pomysły są...niepotrzebne, żeby nie powiedzieć inaczej :p

NowyStan58
28.09.2018, 16:01
Był tu już taki wojtek1991 ....

BB_Penelopa
28.09.2018, 17:24
Witam!

Zachęcam do głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Unangwata
28.09.2018, 18:09
To Ty napisałeś o klikaniu nie ja :D

Nie strzelaj focha, tylko przyjmij do wiadomości, że Twoje pomysły są...niepotrzebne, żeby nie powiedzieć inaczej :p

Ty jesteś niepotrzebna..a raczej brak pomysłów. Każdy krytyk wie jak ale nie potrafi..

kinia19910
28.09.2018, 18:31
Zwyczajnie nie mam potrzeby zakładania hurtem bzdurnych ankiet, co jedna to lepsza:D
Już tu paru takich było, szacowne grono się powiększa:)

JAk pomysł będzie ok i rzeczywiście będzie jakimś ułatwieniem, a nie "widzimisię" to będą głosy za, a tak... są głosy na nie i jest obraza majestatu

Unangwata
28.09.2018, 22:06
Zwyczajnie nie mam potrzeby zakładania hurtem bzdurnych ankiet, co jedna to lepsza:D
Już tu paru takich było, szacowne grono się powiększa:)

JAk pomysł będzie ok i rzeczywiście będzie jakimś ułatwieniem, a nie "widzimisię" to będą głosy za, a tak... są głosy na nie i jest obraza majestatu

Bzdurne ankiety są wymogiem regulaminu. A to, że nie rozumiesz co jest ułatwieniem a co nie, nie jest powodem by gadać wcześniej niż myślisz.

Androm3da
28.09.2018, 23:48
Bzdurne ankiety są wymogiem regulaminu. A to, że nie rozumiesz co jest ułatwieniem a co nie, nie jest powodem by gadać wcześniej niż myślisz.

Trza było mniej pisać na forum a więcej działać w grze, ostatnio była okazja żeby sobie nakupić pyłu za gwiezdne monety w sklepie gildii, kto chciał to skorzystał.
P.S. Tak w ogóle nie wiem skąd żeś się urwał Unangwata (bez urazy), konto od 2012, a w innym temacie pisałeś że dopiero co możesz robić "łupieżców grobowców", toż to przygoda od 42 lvl...

set2g
29.09.2018, 08:19
Może kupił konto (choc z takim lvl to wątpliwe) albo sobie przypomniał i wszedł na moment a został na dłużej.

MOD_Victoria
13.04.2019, 13:49
Dzień dobry,

Z uwagi na to, że pomysł widnieje na naszym forum od dłuższego czasu i większość głosujących jest przeciw pomysłowi, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria