Zobacz pełną wersję : Event urudziniowy - nie można zakończyć zadania
Nie ma jak źle zacząc event. Zadanie "Sala przyjęć". Wszystko zaznaczone a na dole tylko krzyżyk nie da się go zakończyć.
AjaWolePiwo
24.09.2018, 10:41
to super jak zawsze coś
sieczkobrzeg
24.09.2018, 10:43
Ja mam to samo brawo wy :(
Mafimoad
24.09.2018, 11:00
u mnie to samo
mój problem to brak mapy trefnisia
były 3x relog i nic, nadal nie ma
niestety podobnie - 20 relogów i nic - brak "przycisku" do zakonczenia a swieca oba na zielono
Jak zawsze musimy poczekać na konserwację konserwacji.
Mistamus
24.09.2018, 11:36
Miałem to samo (nie pomagały relogi, czyszczenie cache, zmiana przegladarki), po zalogowaniu się po półgodzinnej przerwie zadanie w końcu się wykonało.
Tak samo u mnie. Po 1.5h i zmianie przeglądarki zadziałało.
problem z nagrodami z przygód robie 4 przygode i nie wpadaja przedmioty eventowe :( czy powinny wpadac ciasta i świeczki?
Pozdrawiam
slavo_77
24.09.2018, 12:13
u mnie nie ma sali przyjęć na wyspie... i przygody do zadania dziennego też nie ma! :(
apolin1986
24.09.2018, 12:37
i ja tak mam, tzn nie mogę zakończyć zadania
U* mnie to samo. Tylko przycisk zamknij, brak możliwości zamknięcia zadania.
rolnicky
24.09.2018, 13:55
nie mogę od 2 godzin skończyć tego zadania "sala przyjęć ", nic nie pomaga
BB_Penelopa
24.09.2018, 15:42
Witaj!
Napiszcie w tej sprawie do Supportu formularz kontaktowy znajdziecie na stronie: https://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
W której sprawie? Bo jest kilka: np. kwestia brak ciasta w dropach i u geologów. Czy tak ma zostać?
AlicjaMc
24.09.2018, 16:06
Nie bierzcie udziału wcale i po zmartwieniu, będziecie mieli spokój. Na drugi raz BB się mocno zastanowi.
BB_Penelopa
24.09.2018, 16:32
problem z nagrodami z przygód robie 4 przygode i nie wpadaja przedmioty eventowe :( czy powinny wpadac ciasta i świeczki?
Pozdrawiam
Witam!
Dziękuję za wszystkie posty i opinie! Uprzejmie informuję, że dokładnie monitorujemy dostępność Ciasta tortowego i Świec w wydarzeniu, aczkolwiek pamiętajcie o tym, że wydarzenie jest aktywne dopiero od kilku godzin.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czy to znaczy, że te przedmioty pojawiają się w dropach zamiennie? Brak konnkretnych wyjaśnień tylko wzmaga apetyt na narzekanie tych, którym tego apetytu i tak nie brakuje :)
Apokaliptica
24.09.2018, 17:10
Fangtastycznie sią zaczyna... Zadanie "Sala przyjęć". Wszystko zrobione na zielono ładnie swieci i..... a nie da się go zakończyć. sam " X " ... Na drogę chyba... :/
THEBADDEST
24.09.2018, 20:54
Coś wiadomo w tej sprawie? Zadanie nadal wisi niezaliczone, support zlewa.. a czas leci tik-tak :/
sloslo57
24.09.2018, 21:37
Ciastka zdobywają tylko gracze poniżej 51 poziomu, a świeczki powyżej. Nie ma możliwości zdobycia ich razem. Mi sala też się nie zaliczyła od razu, musiałem szybko zmienić produkcję po koleji , bo jak zrobiłem wolno i zmieniłem 2 razy jeden ciąg to nie zaliczyło zadania.
Co z tym eventem się dzieje, po co wam BB serwer testowy skoro, żadnych wniosków z tego serwera nie wyciągacie i nie jesteście w stanie wychwycić podstawowych błędów wgrywanych zmian.
Nic nie działa nie można zamykać zadan eventowych, dziennych i gildii.
Madzia_B
25.09.2018, 08:25
Mi od wczoraj nadal nie pojawiła się sala przyjęć...
Support i tak nie odpowiada na wiadomości, a event leci...
Magda
greknunek
25.09.2018, 11:06
Witam,ukończyłem zadanie z Szamanem i mi go nie zaliczyło naprawcie to.
greknunek
Widzę że nie tylko ja mam problem z Szamanem, misja zrobiona zadania nie zaliczyło. Ciekawe kiedy to naprawią
Misiorww
25.09.2018, 15:34
Widzę że nie tylko ja mam problem z Szamanem, misja zrobiona zadania nie zaliczyło. Ciekawe kiedy to naprawią
u mnie też nie zaliczyło zadania, pomimo wykonania Szamana :(
Akiliana
25.09.2018, 16:22
Ja mam problem z zadaniami dziennymi eventu. Nie wiem skąd wziąć miniprzygody, które należy wykonać aby zaliczyć te zadania. Jeśli ktoś wie to proszę o informację na ten temat.
Misiorww
25.09.2018, 16:25
Ja mam problem z zadaniami dziennymi eventu. Nie wiem skąd wziąć miniprzygody, które należy wykonać aby zaliczyć te zadania. Jeśli ktoś wie to proszę o informację na ten temat.
są dostępne w gwieździe, po wskoczeniu zadania
Nie zaliczyło mi dzisiaj starych ruin. Czekać czy jeszcze raz trzeba robić?
Nie zaliczyło mi dzisiaj starych ruin. Czekać czy jeszcze raz trzeba robić?
miałem podobną zagadke z szamnem, podpowiedz tam wskazana okazała sie prawidłowa
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/45712-Pami%C4%99tnik-Dewelopera-Wydarzenie-rocznicowe-Dyskusja?p=274245&viewfull=1#post274245
kinia19910
26.09.2018, 21:46
podpowiedz tam wskazana okazała sie prawidłowa
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/45712-Pami%C4%99tnik-Dewelopera-Wydarzenie-rocznicowe-Dyskusja?p=274245&viewfull=1#post274245
:)
Syrenka87
15.10.2018, 11:25
Ja z kolei mam problem bo kupilam balony za klejnoty zeby zdobyc tego calego medyka. Jako, ze nie mam bardzo czasu grac weszlam na ostatnia chwile eventu tj 15 minut przed koncem by kupic pozostale rzeczy. Nie dosc ze gra lagowala, pare razy trzeba bylo odswiezac to jeszcze nie dostalam nagrod za ostatnie zadanie. Support zlewa w dodatku screena kazali mi zrobic z ukonczonego juz eventu..... Malo tego, sami przyznali ze zadanie ma status ukonczne ale oczywiscie generala jak nie bylo tak nie ma. Wkurzyc sie to malo...
Ktos mial podobny problem? ;)
MOD_Victoria
13.05.2019, 14:53
Dzień dobry,
w związku z tym, że problem dotyczy Wydarzenia rocznicowego (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/45710-Pamiętnik-Dewelopera-Wydarzenie-rocznicowe), czyli nie jest już aktualny - temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria