PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Konto Premium

Tarczyńca
09.08.2018, 22:07
Cześć...
Chciałem troszkę pozmieniać w grze ale czy TSO na to pójdzie no nie wiem. Ale mogę spróbować.
A mianowicie chciałem aby konto premium 1D# 3D# 30D# i 365D# było odliczane dopiero jak jesteś w grze online. Pewnie wielu nie wie o co mi chodzi a chodzi mi o to że większość graczy pracuję i czasem nie czasu na grę za dnia. Dlatego chciał bym by konto premium działało od momentu zalogowania do gry i szło by tak długo aż np byśmy się wylogowali z niej. czyli przykładowo odpalamy premium o 18 po pracy, gramy do tej 23. A jutrzejszego dnia wchodzimy do gry po 18 i już nie mamy konta premium 1D. Dla mnie to troszkę wkurzające bo ok. 12h konta premium poszło sobie w las. Dlatego chciał bym aby konto premium było liczone od momentu zalogowania do gry i jeśli byśmy zeszli z gry to konto premium zatrzymało by czas odliczania, a potem po ponownym logowaniu dalej by liczyło od momentu zatrzymania :). Wtedy każdy kto gra te 4h miał by takie konto na 3 dni powiedzmy. Dla mnie to przydatna opcja bo lubię przyjemne z pożytecznym łączyć i uważam że było by fajnie takie zastosowanie do premii.

Androm3da
09.08.2018, 22:49
Zawsze możesz się zwolnić z pracy :P

hans79
09.08.2018, 22:57
tarczynca wiem ze jestes specem od ankiet ale doczytałem do momentu 365D# i sie zastanawiam nowe premium wprowadzasz?

baqslaw
09.08.2018, 23:28
Czysty populizm, bez szans na realizację.

Marzenka87
09.08.2018, 23:48
warto miec marzenia :)

konkur4
10.08.2018, 08:46
Gdyby coś takiego weszło w życie to byłaby rewolucja w grach online, bo wszędzie, gdzie dostępny jest tzw. "czas premium", ubywa go niezależnie od tego, czy z niego korzystasz czy nie. I oto w tym właśnie chodzi, żeby gracz został przykuty do krzesła, i grał, jeśli chce na maksa wykorzystać możliwości czasu premium.
W sumie, to nie tylko w grach, licencje na programy, wejściówki na różnego rodzaju obiekty, imprezy, atrakcje, bilety na komunikację miejską, przegląd i oc samochodu, certyfikaty ograniczone czasowo, umowy o prace, emerytury :D Można tak wymieniać w nieskończoność. Wszystko to ten sam schemat.

set2g
10.08.2018, 09:50
Albo by cena podskoczyla ze 4x

tojanik
22.08.2018, 08:58
Ja bym to bardziej uściślił. Nie premium leci tylko w momencie klikania myszką. Nie od logowania, ale tylko za klik. Jeden klik to jedna sekunda z czasu premium.

pablos73
22.08.2018, 10:04
Cześć...
Chciałem troszkę pozmieniać w grze ale czy TSO na to pójdzie no nie wiem. Ale mogę spróbować.
A mianowicie chciałem aby konto premium 1D# 3D# 30D# i 365D# było odliczane dopiero jak jesteś w grze online. Pewnie wielu nie wie o co mi chodzi a chodzi mi o to że większość graczy pracuję i czasem nie czasu na grę za dnia. Dlatego chciał bym by konto premium działało od momentu zalogowania do gry i szło by tak długo aż np byśmy się wylogowali z niej. czyli przykładowo odpalamy premium o 18 po pracy, gramy do tej 23. A jutrzejszego dnia wchodzimy do gry po 18 i już nie mamy konta premium 1D. Dla mnie to troszkę wkurzające bo ok. 12h konta premium poszło sobie w las. Dlatego chciał bym aby konto premium było liczone od momentu zalogowania do gry i jeśli byśmy zeszli z gry to konto premium zatrzymało by czas odliczania, a potem po ponownym logowaniu dalej by liczyło od momentu zatrzymania :). Wtedy każdy kto gra te 4h miał by takie konto na 3 dni powiedzmy. Dla mnie to przydatna opcja bo lubię przyjemne z pożytecznym łączyć i uważam że było by fajnie takie zastosowanie do premii.

takie niby konto premium on line? tiaaaa, dobre, na bank na to pojda... ;)

pablos73
22.08.2018, 10:07
Ja bym to bardziej uściślił. Nie premium leci tylko w momencie klikania myszką. Nie od logowania, ale tylko za klik. Jeden klik to jedna sekunda z czasu premium.

no to juz ultra rewolucyjny pomysl ;)

Robalus
22.08.2018, 23:27
:) :) :) .... dobre usmialem sie z tej propozycji .... nawet w snach mi sie to nie marzylo .... Pozdro :)

MOD_Victoria
06.12.2018, 15:58
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany, w związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria