Zobacz pełną wersję : Gra Miejsce do lądowania generałow po powrocie z przygód
Przem9208
31.07.2018, 16:12
Czy dałoby radę wprowadzić taką innowację, że po powrocie generała z przygody dało mu się wybrać stałe miejsce lądowania, bo trochę denerwujące jest szukanie generałów ukrytych w jakiś szparach albo wybieranie ich przez menu gwiazdy.
A gdyby to było łatwo uzupełniałoby się wojska przed wyruszeniem na następną przygodę bo każdy wybrałby sobie miejsce gdzie taki generał ma lądować.
Co sądzicie o moim pomyśle?
Jestem jak najbardziej za, szukanie generałów po krzakach koło domu władyki albo na archipelagu to jakaś paranoja, jeszcze kiedyś było to do przyjęcia, gdy generałów było raptem kilku, ale teraz mając 20 generałów + ekspedycyjnych jest to po prostu dramat.
daro13pat
31.07.2018, 17:57
a mnie to nie przeszkadza,mam tych generałów więcej jak wojska,a używam raptem trzech,nooo ale jak ma to innym pomóc to jestem za
pablos73
31.07.2018, 18:25
jestem za, choc i tak przy wiekszej ilosci gienkow jest to utrudnione
Misiorww
31.07.2018, 20:08
jestem za, jedyny problem to w tedy gdy masz zawaloną wyspę budynkami i co z większą ilością gienków?
o ile dobrze pamiętam to pomysł podobny był, jakiś budynek czy cóś.
Przem9208
31.07.2018, 22:51
wiesz ja miałem pomysł, żeby lądował w tym samym miejscu co zaczął iść na przygodę. To już by było spore ułatwienie
Moim zdaniem opcja wybierania z Gwiazdy jest najszybsza, cyk - i jest. Wyspę trzeba by przesuwać, aby któregoś trafić. Doświadczonych generałów może być 15, w Gwieździe da się ich posortować i łatwiej trafić powiedzmy szóstego, niż na wyspie.
Co nie zmienia faktu, że opcję mogliby jakąś dać, aby zaznaczyć 'kotwiczenie' gienka do danej lokacji, ot tak po prostu.
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/33675-L%C4%85dowisko-dla-genera%C5%82a?highlight=l%C4%85dowania
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/42635-Chor%C4%85gwie?highlight=l%C4%85dowania
MOD_Victoria
30.08.2018, 16:46
Dzień dobry,
z racji tego, że istnieje na forum podobny wątek o tej samej tematyce - ten zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria