PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przygody bez znajomości

Quartis
26.07.2018, 09:47
Cały czas wkurza mnie ta lista znajomych, którzy są dodani tylko ze względu na zaproszenie do przygody. Na tej liście powinny być tylko ludzie z którymi chce handlować. Usuwanie co chwilę listy też jest bez sensu bo po niektórych eventach lista zapełniona. Wyszukiwanie w niej czegokolwiek to utopia. Proponuje, żeby w przypadku zaproszeń do przygody można było wybrać dowolną osobę. Również nie będąca znajomym. Jak się pomylimy to już jest funkcja która pozwala usunąć.

Glavo
26.07.2018, 10:02
Przygody z założenia mają być rozgrywane ze znajomymi, to tylko gracze naginają możliwości i handlując dropami zapraszają nieznane osoby. Graj w przygody ze znajomymi a problemu mieć nie będziesz.
Zmiana tej możliwości to przyzwolenie na kombinatorykę i handel dropami.

konkur4
26.07.2018, 10:40
Zmiana tej możliwości to przyzwolenie na kombinatorykę i handel dropami.

Czy Ty czasem czytasz to, co wypisujesz? A obecny stan w grze to jak nazwiesz? Handel dropami nie jest wspierany, ale jak sprzedając drop ktoś Cię wydyma, to support już się tym zajmie, a nie powinien, nieprawdaż? Tak więc pomysł to jedynie ułatwienie czegoś, co jest, i co z gry już nie zniknie.

Glavo
26.07.2018, 21:50
Do wszystkich, którzy mają inne zdanie zamierzasz rzucać hasłem w stylu: Czy Ty czasem czytasz to, co wypisujesz?
Przedstawiłem swoje zdanie, i jeśli się z nim nie zgadzasz, to chociaż zachowaj proszę trochę kultury.
Nie, nie czytam tego, co wypisuję.

konkur4
26.07.2018, 23:15
Do wszystkich, którzy mają inne zdanie zamierzasz rzucać hasłem w stylu: Czy Ty czasem czytasz to, co wypisujesz?
Przedstawiłem swoje zdanie, i jeśli się z nim nie zgadzasz, to chociaż zachowaj proszę trochę kultury.
Nie, nie czytam tego, co wypisuję.

Taa, szlachty nie ruszoj, szlachty nie zaczepioj, szlachta zawsze rację ma.

Freha
27.07.2018, 08:13
Zgadza się, że liczba znajomych rozrasta się przy wymianie dropów i są to znajomi przypadkowi, ale (przynajmniej dla mnie) jest to wskazówka przy np. kupnie drogich lootek. Jak mam kogoś w znajomych to wiem, że raczej nie powinno być jakiegoś przypału, wyrzucam tych, którzy mi podpadli. W celu uporządkowania tego bałaganu wolałabym jaką możliwość sensownej segregacji. Nie tylko gildijczycy i reszta świata, ale np. świeżo dodani, będący online, kolejność alfabetyczna itp.

Marzenka87
28.07.2018, 18:45
Zgadza się, że liczba znajomych rozrasta się przy wymianie dropów i są to znajomi przypadkowi, ale (przynajmniej dla mnie) jest to wskazówka przy np. kupnie drogich lootek. Jak mam kogoś w znajomych to wiem, że raczej nie powinno być jakiegoś przypału, wyrzucam tych, którzy mi podpadli. W celu uporządkowania tego bałaganu wolałabym jaką możliwość sensownej segregacji. Nie tylko gildijczycy i reszta świata, ale np. świeżo dodani, będący online, kolejność alfabetyczna itp.
Popoieram Freha :)

Dla mnie powinno zostac tak jak jest, a mozliwosc segregacji czy wyszukania od razu wpisujac jakis nick powinna zaistniec w grze jak najszybciej. Ja wiem ze dlugo zajmuje wyszukanie kogos, czasem graniczy to z cudem :D szczegolnie jak nie znasz lvl gracza do ktorego chcesz zaszeptac, ale mi osobiscie przydaja sie znajomosci nawet te ktore powstaly przy wymianie dropow jedynie i dlugo pozniej z tym kims nie mialam kontaktu. Czasem to przydaje sie przy handlu gdy nie musze czekac 24h, bo okazuje sie ze na cale szczescie jestesmy znajomymi juz od dawna :) Mozna podejrzec wiecej wysp planujac zabudowy, mozna komus buchnac golema ;) :P Mozna poprosic o glos w ankiecie wysylajac pw do znajomych :D Mysle ze nie jest problemem ilosc znajomych i to ze ma sie ich wiecej przez wymiane dropow tylko jak pisala Freha sposob segregacji.

tojanik
22.08.2018, 10:47
Ta lista znajomych to kompletna porażka. Po gównianych moderatorach bezmózgich o programistach jakich BB zatrudnia lista znajomych jest na drugim miejscu co powinno się wysadzić w powietrze i zamordować paląc na stosie.

ArturGrab
22.08.2018, 10:57
Tym bardziej jak chcesz wszystkich usunąć ile to klikania, masakra :)

MOD_Victoria
29.11.2018, 13:45
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany, w związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria