Zobacz pełną wersję : Błędy po aktualizacji 25.07.2018
W sumie nie wiem czy to błąd czy zamierzone działanie ale przed aktualizacją jak się przesunęło okno gwiazdy czy handlu to po jego zamknięciu i ponownym otwarciu w tej samej sesji gry pamiętało zmienione położenie, teraz za każdym razem położenie okna resetowane jest na środek ekranu nie ważne czy się je przypnie czy nie.
BB_Penelopa
26.07.2018, 12:27
Witam!
Dziękuję za informację. Poproszę o zrzut ekranu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Podlesky
26.07.2018, 21:29
Czy może mi ktoś wyjaśnić,dlaczego po aktualizacji gra chodzi gorzej niż przedtem ? To jakaś tragedia,wszystko się niemiłosiernie tnie...
Witam!
Dziękuję za informację. Poproszę o zrzut ekranu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Nie bardzo wiem jakbym miał na screenie pokazać że okno się resetuje...
Nagrałem filmik
https://youtu.be/Jo1E4L8qxcU
Agata1111
20.09.2018, 17:02
może ktoś przywróci do zycia poradniki do przygod ,bo gdzie nie klikne to wyskakuje blad programisty i żaden poradnik się nie otwiera , zenada a myslalam ze trafiłam na fajna gre.....
może ktoś przywróci do zycia poradniki do przygod ,bo gdzie nie klikne to wyskakuje blad programisty i żaden poradnik się nie otwiera , zenada a myslalam ze trafiłam na fajna gre.....
Jaka żenada? Jakie poradniki?
BB_Penelopa
21.09.2018, 12:18
Hej!
Poproszę o zrzut ekranu, bo nie bardzo wiem o czym piszesz, a chciałbym pomóc! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Bartexio
21.09.2018, 12:51
To już chyba taka tradycja że po każdej konserwie zalogowanie na sety trwa wieczność pasek postępu w połowie się zatrzymał i finito
MOD_Victoria
08.10.2019, 16:39
Dzień dobry,
temat nieaktualny, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria