Zobacz pełną wersję : Znikające klejnoty z excelsiora
Schabomil
27.02.2017, 10:16
Dziś dopadł mnie perfidny bug w excelsiorze:
Po uruchomieniu gry odpaliłem excelsiora i zacząłem swoim zwyczajem "utylizować" po dwa fioletowe
klejki.... i tak sobie klikam. W pewnym momencie uświadomiłem sobie że coś za długo klikam.
Okazało się że licznik Excelsiora zatrzymał sie na 4 fioletowych klejkach, a mi bez żadnego
ostrzeżenia "żarło" zwykłe płatne klejki.
Ciekawe co na to BB
Ja swoim zwyczajem po "utylizacji" zawsze zamykam okienko Excelsiora, i ponownie odpalam na kolejną "utylizację".
Jak na razie się to sprawdza bo jeszcze mi nie połknął żadnego klejnotu.
Adamynas
27.02.2017, 13:37
Przy zmianie kryształu na kleje masz charakterystyczny dźwięk, żeby własnie cichociemni którzy wpadli w szpony hazardu w porę się ocknęli :)
O właśnie, a co na ten hazard powie nam Pegi7? czy to jest dozwolone?: te małe głowki hazardem zarażać.
Ja mam akurat wszystkie dźwięki wyłączone, więc i tak bym nie usłyszał. Inni gracze pewnie też grają po cichu.
Napisz do supportu. Mi kiedys tez zwiesilo krysztalki a pobralo kleje. Po opisaniu sprawy zrocili mi kleje i to chyba nawet nastepnego dnia.
BB_Penelopa
27.02.2017, 16:41
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Napisz do supportu. Mi kiedys tez zwiesilo krysztalki a pobralo kleje. Po opisaniu sprawy zrocili mi kleje i to chyba nawet nastepnego dnia.
Też tak miałem i zwrócili ;) Tyle, że mnie 2 zostały :)
BB_Penelopa
10.03.2017, 17:53
Dziś dopadł mnie perfidny bug w excelsiorze:
Po uruchomieniu gry odpaliłem excelsiora i zacząłem swoim zwyczajem "utylizować" po dwa fioletowe
klejki.... i tak sobie klikam. W pewnym momencie uświadomiłem sobie że coś za długo klikam.
Okazało się że licznik Excelsiora zatrzymał sie na 4 fioletowych klejkach, a mi bez żadnego
ostrzeżenia "żarło" zwykłe płatne klejki.
Ciekawe co na to BB
Witam!
Jak wygląda sytuacja?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Lord_Valentino
30.06.2018, 10:05
Witam,
mam podobny problem jak tu: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44120-klejnoty. Miałem na stanie 13900 Klejnotów.
W Excelsiorze pokazało mi 13 Kryształów, więc kliknąłem żeby mi "zasilił" 13 przedmiotów (ten duży okrągły fioletowy guzik).
Po chwili pokazało się że mam 6 Kryształów (wygrałem w losowaniu) więc kontynuowałem. Następnie pojawiło się że mam poniżej 13500 Klejnotów :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
Co mam zrobić w takiej sytuacji? Nie jest to mój błąd, ponieważ według tego co pokazała gra, to miałem kryształy na stanie
wojtek91
30.06.2018, 15:57
mi tam znikło raz 100 jak zaczołem z BB gadać to chyba w 3 dni kłotni oddali te 100 i też wina tego samolotu połoczany z balonem
Mistamus
30.06.2018, 18:11
Może ktoś przetłumaczyć to na polski? Albo jakikolwiek inny zrozumiały język?
Lord_Valentino
02.07.2018, 08:28
Halo? Czy jakiś moderator albo ktoś z BB się tym zainteresuje? Widać problem dotyczy wielu graczy!
BB_Penelopa
02.07.2018, 11:03
Witam,
mam podobny problem jak tu: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44120-klejnoty. Miałem na stanie 13900 Klejnotów.
W Excelsiorze pokazało mi 13 Kryształów, więc kliknąłem żeby mi "zasilił" 13 przedmiotów (ten duży okrągły fioletowy guzik).
Po chwili pokazało się że mam 6 Kryształów (wygrałem w losowaniu) więc kontynuowałem. Następnie pojawiło się że mam poniżej 13500 Klejnotów :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
Co mam zrobić w takiej sytuacji? Nie jest to mój błąd, ponieważ według tego co pokazała gra, to miałem kryształy na stanie
Witaj,
proszę skontaktuj się w tej sprawie z naszym Supportem. Opisz dokłanie co się stało Możesz to zrobić za pomocą formularza kontaktowego na stronie głównej, lub bezpośrednio: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa