PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Premie "klimatyczne" + pomysł na nowy jesienną premię

Lisq3
23.04.2018, 15:18
Tak jak już pisałem w tematu o Amulecie Dobrej Przygody, moim zdaniem wszystkie premie dające graficzny efekt (Farba zimowa, tysiąc płatków śniegu, amulet dobrej pogody, 255 Odcieni Czerni) powinny być dostępne do kupienia w kuferku za drobną opłatą - albo klejnoty albo może coś innego, np. monety lub magiczna fasola.

Przy okazji chciałbym podrzucić pomysł na nową, jesienną "premię" - jakiś magiczny jesienny liść, który by sprawdził, że na wyspie zapanowałaby prawdziwie jesienna pogoda - opady deszczu, pochmurna pogoda (ale tez nie za ciemnie swiatlo, tylko takie klimatyczne), drzewa zmieniliby kolor na zolty, pomaranczowy, czerwone i opadalyby z nich delikatnie liscie.

Stan58
24.04.2018, 08:19
i jeszcze frytki do tego

Angel7212
24.04.2018, 09:53
i jeszcze frytki do tego

z keczupem ;)

Lisq3
25.04.2018, 19:35
jeśli nie macie nic merytorycznego ani ciekawego do powiedzenia, to po co się w ogóle odzywacie? nigdy nie zrozumiem ludzi którzy piszą takie głupoty i wszędzie wysilają się na złośliwości... to takie polskie :)

tojanik
26.04.2018, 06:14
jeśli nie macie nic merytorycznego ani ciekawego do powiedzenia, to po co się w ogóle odzywacie? nigdy nie zrozumiem ludzi którzy piszą takie głupoty i wszędzie wysilają się na złośliwości... to takie polskie :)

Ja też. Zobacz co zaproponowałeś:)) Głupoty.

Shadow_mk
26.04.2018, 07:04
ja sprzedam patent na 256 odcieni czerni :> ctrl+win+c - zupełnie bezpłatnie

MOD_Victoria
06.05.2018, 17:08
Dzień dobry,

w związku z brakiem ankiety temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria