Zobacz pełną wersję : Gra Podsumowanie strat po zakończeniu przygody
Witam.
Czy dałoby się wyświetlić albo wysłać wiadomością podsumowanie zakończenia przygody?
Trudno się połapać ile dokładnie strat zadano w tym czy innym rozwiązaniu dla tej samej przygody.
Szczególnie teraz, kiedy generałowie "odzyskują" część wojska.
Pozdrawiam,
Seeggy.
Margherita
22.02.2018, 10:33
Zdecydowanie dobry pomysł, pod warunkiem, że będzie jasno wyszczególnione ile jakich jednostek padło. Nie suma, tylko konkretnie kogo ile ubyło.
Ja akurat nie wyposażyłam swoich generałów w umiejętność przywracania, ale z ciekawości sprawdziłabym ile ich naprawdę padło. Bo liczyć mi się nie chce :)
Popieram.
Kofelove
22.02.2018, 11:10
Tak tak tak, obecnie korzystam z excela, ale chyba nie o to chodzi , aby taką podstawową informacje otrzymywać mnie gry.
Zawsze sie zastanawialem po co komu taka informacja, skoro i tak z reguly produkuje sie w jednym ciagu jeden typ jednostek, czesto jeszcze w nadmiarze i odpala sie przygode jak sie ma wystarczajaco zeby ja skonczyc - dokladne cyferki w takim trybie nie maja zadnego znaczenia.
Margherita
22.02.2018, 11:23
Zawsze sie zastanawialem po co komu taka informacja, skoro i tak z reguly produkuje sie w jednym ciagu jeden typ jednostek, czesto jeszcze w nadmiarze i odpala sie przygode jak sie ma wystarczajaco zeby ja skonczyc - dokladne cyferki w takim trybie nie maja zadnego znaczenia.
Jeśli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie z ciekawości. I przydatne gdybym sama opracowywała poradnik, lub porównywała wersje. Ale właśnie dlatego jestem za.
Raporty po każdej bitwie czyszczę bez oglądania.
Zdecydowanie jestem ZA !!! Bardzo dobry pomysł , sam prowadzę notatki ręcznie i jest to kłopotliwe ... Myślę że jest to do zrobienia bez większych ceregieli ...
MOD_Zeus2
22.02.2018, 20:49
Dzień dobry
Proszę głosować :)
Pozdrawiam i życzę miłej gry
podobny pomysl byl, ale zainteresowanie mizerne, jestem na tak w rozbudowanej formie
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44659-Pe%C5%82na-historia-przygody
MOD_Victoria
07.06.2018, 13:31
Dzień dobry,
zgodnie z wynikami ankiety - temat nie cieszy się zainteresowaniem społeczności, w ciągu ostatnich miesięcy nie udało się zebrać wystarczającej ilości głosów "za", by można było przekazać pomysł do developerów.
Dlatego zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria