Zobacz pełną wersję : Gra Przerobieni Generałowie - propozycje
michalina2
31.01.2018, 22:54
,1 Generała Mikołaj, przemianować na Generał Mróz transport wojska 1000 i te same osiągi.
,2 Generał - Mikołajowa te same osiągi tylko limit zabieranego wojska zwiększyć do 220 wojska, bez manuskryptów
Punkty zdrowia: 1100
Uszkodzenia: 333-555
Celność: 87%
Inicjatywa : Pierwszy atak i dodatkowe punkty po wygranej walce
,3 Generał Mikołaj, te same osiągi co ma Mikołajowa tylko limit zabieranego wojska zwiększyć do 220 wojska, bez manuskryptów
Punkty zdrowia: 1400
Uszkodzenia: 444-666
Celność: 87%
Inicjatywa : Pierwszy atak i dodatkowe punkty po wygranej walce
Chyba Mikołaj i Mikołajowa jest każdemu znany od dziecka a tym samym więcej są popularni niż,
jakiś Lord Dracula. A ci na niskich lvl mieli by swojego generała MSW , choć słabszego.
Pewna jestem że i na wyższych lvl , mocno wykorzystywali takich generałów.
Teraz druga sprawa. Po co kupować Mistrza Obrony jak niektórych nie stać.
Do bloków
Generał
Punkty zdrowia: 1
Uszkodzenia: 120-120
Celność: 80%
Inicjatywa : Zwykła
Umiejętności:– Jest specjalistą
Doświadczony generał - PRZYSTOSOWAĆ DO BLOKÓW
Umiejętności: – Jest specjalistą
No i zostali jeszcze generałowie Pień i Szlom są oni też do podrasowania, których osiągi są bardzo niskie przez co, wcale nie brani pod uwagę
podczas zakupów, a ich osiągi to:
Umiejętności: – Jest specjalistą
- ale tu mi brak pomysłów na nich, może wy coś wymyślicie i podyskutujemy.
Zouzofia
01.02.2018, 00:16
ad1 mroz to na wschodzie u nas jest mikolaj
ad2 i ad3 totalny odjazd general z eventu a wymogi jak od mutanta
hp 1100 , a dlaczego nie z 10k
dmg dac mu tez z 10k
a limit wojska niech ma z 500
sry , ale nie przejdzie ,lepiej sie nauczyc wykorzystywac te gienki co juz sa
roninasa
01.02.2018, 05:59
To jest tylko propozycja nazwy, mogła, go koleżanka nazwać również XXX. Pleciesz bzdury, co zjesz to powiesz,
a że grasz od 06.01.2016 r., już sobie generałów nazbierałaś, a resztę pokupować za klejnoty. Inni nie mają takiej radości,
bo dopiero zaczęli od niedawna, lub ich po prostu nie stać. na zakup, czy inwestowanie w grę, a dzieci boso.
Pomyśl o tych graczach, co od niedawna grają, a nie jesteś taka samolubna, ja tam wszystkimi kończynami jestem za projektem i go popieram.
Więcej uśmiechu na twarzy, a mniej złości na cały świat, Ci życzę.
3 x TAK TAK TAK
EDwardo1
01.02.2018, 06:32
Nie wiem czy taki scenariusz przejdzie, znając życie BB to wszystko pozmienia.
Ale jak pisze na samym początku, jest to propozycja.
Dlatego jestem na:
Tak
varius53
01.02.2018, 07:46
Gra to tylko odskocznia od życia codziennego, zabawa, odprężenie od życia codziennego i monotonii.
Myślę że Zosia napisała to po złości wam. Taki generał, każdemu graczowi się przyda, na pierwszy, drugi czy trzeci atak itd.
Ponieważ BB zwiększyło nam liczbę strat i ataków, tacy generałowie na pewno się przydadzą wszystkim graczom.
Dlatego ja jestem na TAK
dorottak
01.02.2018, 10:49
Jestem na TAK
Co zabawne proponowane zmiany albo nic nie zmieniaja albo zmieniaja na gorsze.
dorotka44
01.02.2018, 12:22
Generał Mikołajowa w obecnym stanie posiada:
Punkty Zdrowia 100 - proponowane 1100
Uszkodzenia 125-250 - proponowane 333-555
Limit jednostek 200 - proponowane 220
Celność 80%
Atrybuty - Zwiększa punkty doświadczenia za pokonane przez siebie jednostki o 100%.
sparkz przeczytałeś dokładnie propozycje zmian ???? czy piszesz, aby napisać. wstyd mi za Ciebie.
Ja popieram i daje tak
szkarłatnyrubin
01.02.2018, 14:48
generał do bloków z umiejętnością "jest specjalistą" serio? XD
szwargotka
01.02.2018, 14:50
A gdzie jest ankietka do tego pomysłu?
J_Lubartow
01.02.2018, 15:16
jestem na tak
Jestem na NIE. Dlaczego? Bo nie zmienia się zasad w trakcie gry i BB doskonale o tym wie.
Generałowie zostali wprowadzeni do gry w takiej formie jak są teraz i to nie ulegnie zmianie. Co w przypadku gdy ktoś nie kupił np. Mikołajowej bo była dla niego zbędna i nieopłacalna a teraz miałoby się okazać że po zmianach zostaje najlepszym generałem (hipotetycznie).
Jedyną możliwością wprowadzenia generała z takimi umiejętnościami jak zaproponowane w 1 poście to wprowadzenie kompletnie nowego generała.
Jestem na NIE. Dlaczego? Bo nie zmienia się zasad w trakcie gry i BB doskonale o tym wie.
Generałowie zostali wprowadzeni do gry w takiej formie jak są teraz i to nie ulegnie zmianie. Co w przypadku gdy ktoś nie kupił np. Mikołajowej bo była dla niego zbędna i nieopłacalna a teraz miałoby się okazać że po zmianach zostaje najlepszym generałem (hipotetycznie).
Jedyną możliwością wprowadzenia generała z takimi umiejętnościami jak zaproponowane w 1 poście to wprowadzenie kompletnie nowego generała.
W tej grze nie możesz być niczego pewien. Aczkolwiek jeśli chodzi o specjalistów, to gdy już jakiś trafił do gry to pozostaje w niezmienionej formie. Tak więc twoje obawy nie są uzasadnione.
A przy budynkach raz dali możliwość ulepszania szkółek i wtedy trochę ludzi pluło sobie w brodę, a teraz ulepszają Zamek na wodzie.
Więc widać że, ze zmianami w w istniejącym contencie BB nie przepada.
Co do pomysłu, zmiany nazw to tylko semantyka, nic nie wnosząca do rozgrywki.
A mieszanie; troche wiecej dmg, czy hp to tylko mieszanie w tym co już mamy, więc po co. To tyko tło dla istniejących generałów.
mirabelka24
01.02.2018, 18:41
A ja jestem na Tak.
mikołajowa juz w obecnym kształcie jest niezłym genkiem , jesli ją jeszcze sie ulepszy , będzie jedynym:)
Jesli BB to przyklepie ... Bedzie druga gwiazdka w tym roku ... :) Pozdrawiam
Zapraszamy do Ankiety:
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/45043-Przerobienie-Generałowie-propozycje-za-zgodą-michalina2
jestem na TAK
Ashanti0
02.02.2018, 13:54
Jestem na TAK
michalina2
02.02.2018, 17:43
tak
andrzejon26
02.02.2018, 20:25
Tak
a nie lepiej dac milion hp i milon dmg od razu genkowi - po co dodawac wojsko :P to tylko czasu marnwanie
mirabelka24
02.02.2018, 21:20
gosiaj bardzo śmieszne, aż się posikałam. Teraz widać jakich mądrych graczy mamy i dowcipnych.
Zastanów się co piszesz. Ja ten projekt popieram. Jestem na TAK
roninasa
03.02.2018, 08:51
Wiadomo że na gen. Mikołaja będziemy czekać aż do grudnia, ale gosiaj przemyśl to co napisałaś, że na tym Ty akurat stracisz, a może i nie
bo choć wbiłaś 71 lvl, to wcale nie upoważnia Cię do takiego myślenia, teraz akurat Tobie będzie taki generał bardzo potrzebny, w dodatku że będzie za free
dlatego ja jestem na tak
TAK
Gracze zamiast się cieszyć że to dla ich dobra to jest robione, to wydziwiają.
Pozdrawim
AA_Nikola
03.02.2018, 13:03
tak
AD_Tytus
03.02.2018, 13:50
jestem za
TAK
MOD_Victoria
03.02.2018, 14:11
Dzień dobry,
w związku z tym, że powstał drugi wątek z ankietą - obecny zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria