PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przygody z panelem ustawień

Witghost
28.01.2018, 10:01
Nie wiem czy ktoś juz miał taki pomysł ale zaryzykuję.
Otóz mój pomysł jest nastepujący:
Po wczytaniu przygody na górze ukazywałby się pasek ustawien wariantowych. Mielibysmy mozliwość z góry ustawić pozycje generałow z ich składami wojska w kazdym sektorze. Mozna by ustawiać powiedzmy do 3 wariantów. Prezy rozpoczęciu danej przygody wybieralibysmy odpowiedni wariant i wojsko samo ustawiałoby się w zadanych pozycjach z żadanym składem wojska.
Wydaje się ze na przygodach ze skomplikowanymi układami jak chociażby Zakazane Eksperymenty znacznie ułatwiłoby i przyspieszyło rozgrywkę.

set2g
28.01.2018, 10:33
Rozumie to jako takie zapamiętanie pozycji generałów. Podbijamy sektor, KLIK i sami przechodzą tam gdzie mają być z odpowiednimi składami [jeśli mamy dostępne wojsko]

Na pewno zaoszczędziło by klikania, ale marna szansa na pojawienie się takiej funkcjonalności.

Misiorww
28.01.2018, 12:05
brak ankiety.
pomysł na mniejsze klikanie ok, ale tak jak napisał set nie przejdzie.

Robalus
28.01.2018, 14:21
Nie przejdzie pomysl na mniejsze klikanie ...

Kofelove
28.01.2018, 20:04
Jestem ZA mniejszym klikaniem , w tej grze mało co od razu przechodzi , co nie zmienia faktu że trzeba te pomysły podsuwać a rozmowy podejmować!

Witghost
29.01.2018, 00:20
Dokładnie tak. Trzeba rozmawiać. jeżeli znajdzie sie więcej osób, które zaakceptują ten pomysł góra bedzie chcąc niechcąc musiała cos z tym zrobić.

Mistamus
30.01.2018, 11:20
jeżeli znajdzie sie więcej osób, które zaakceptują ten pomysł góra bedzie chcąc niechcąc musiała cos z tym zrobić.

Tak, zrobią coś. Penelopa napisze, że pomysł przekazano, a deweloperzy go zignorują...

BB_Penelopa
30.01.2018, 12:06
Witam!

Proszę o dodanie ankiety! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
08.05.2018, 15:48
Dzień dobry,

w związku z tym, że pomimo prośby ankieta nie została dodana - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria