Zobacz pełną wersję : Gra Likwidacja kolejki budowania
Wnioskuję o likwidację kolejki budowania , gram od 2012 i jestem totalnie zirytowany czasem pochłanianym przez grę w momencie gdy stać mnie już na możliwość budowania tego czego chce bo mam pelne magazyny. wniokuję chociaż o możliwość zwiększenia liczby kolejek budowania wraz ze wzostem LVL. uważam że jeśli ktoś ma kilku odkrywców i wszyscy znajdą dane złoże......
Modzi nie piszcze że ten temat już był tylko to zrealizujcie bo to przechodzi wszelkie oczekiwania nawet nowicjuszy którym z pewności sie odechce czekania tym bardziej że nastały takie czasu że kazdy szanuje swój czas i chciałby go zaoszczędzić a nie tracić na czekaniu aż się wybudują 3 budynki.
z premium mozna miec 8 slotow na budowanie, co jest wystarczajace aby postawic i isc robic swoje na jakis czas
ta gra jest tak zbudowana ze polega na czekaniu, chcesz od reki płacisz klejnotami, taki model i albo sie przyzwyczaisz albo zmien gre
michal_2708
26.11.2017, 11:32
A gdzie odpowiedzi:
Nie - jest dobrze tak jak jest
Nie wiem - nie mam zdania
Inaczej ankieta jest jednostronna i tendencyjna
Elelkal_
26.11.2017, 14:33
Brak właściwej ankiety, a po drugie pomysł nie ma najmniejszych szans na zrealizowanie. Brak kolejki w ogóle nie będzie rozważany, a zwiększanie slotów budowanie już jest w grze.
Nie i tyle w temacie ... Gram już tyle lat z kolejką ... Już się przyzwyczaiłem i lata mi to ...
niewlasciwie ankieta skonstruowana, brak mi odpowiedzi neutralnej i negatywnej- czyli pomyslodawca tak jakby zmuszal albo do dania pozytywnego glosu , co jest nieporozumieniem
ja ,jakbym mial mozliwosc zaglosowania to jestem na NIE- poniewaz mozna wlaczyc budynki do budowy 3 szt i robic co innego w tym czasie, a pozniej wrocic i kolejne budynki wstawic w kolejke obecna do budowania
a jak ktos chce , to bb dalo mozliwosc powiekszenia kolejki budowania za walute premium
co masz tak duzo czasu ze odpowiada ci siedzenie przy monitorze widac nierob bezrobotny jestes ze ci nie przeszkadza to a jednak pozostalej czesci spoleczenstwa ktorzy pracuja to szanuja swoj czas spedzony przed monitorem skoncz filozofoac. jesli ci to nie przeszkadza taka kolejka budowania to jak ja zlikwiduja to ty popros zebys nie mogl korzystac bez limitu tylko chcesz czekac na te 3 sztuki jak sie wybuduja.
Przedawkowałeś coś?
skoncz pizdzic bo ja nie mam czasu i uwazam ze kolejka budowania jest dla nierobów ktorzy siedza na bezrobotnym bo tak wlacze sobie 9 kopaln do budowy i wychodze wracam za kilka godzin to juz stoi i sobie ulepszam w tym czasie zrobilem cos innego zamiast czekac to mnie irytuje i napewno wiekoszosc ludzi ktorzy szanuja swoj czas.
jak tobie pasuje kolejka to sie nie odzywaj a jak ja zlikwiduja to popros zeby tobie wlaczyli limit na te 3 sztuki nie korzystaj z ulepszen innych wiesniak
Sfermentowany soczek jest jakimś usprawiedliwieniem tego bełkotu?
Nie umiesz pić i się zachować to spadaj na odwyk, najlepiej od gry i forum jednocześnie :p
nie mam zamiaru bo ty mi kazesz kiepie . chce ulepszyc gre bo szanuje swoj czas nierobie ktory siedzi na bezrobotnym
jakiś uraz na punkcie ''bezrobocia'' tu widać, może zwolnili typa z pracy? :D
Kolega doktord podłapał chyba po prostu pierwszą w życiu robotę - teraz błyszczy i w każdym nieroba i widzi ;). ps głos byłby na nie- chociażby z uwagi na "kulturę" wypowiedzi autora pomysłu
MOD_Victoria
27.11.2017, 14:27
Dzień dobry!
Przypominam wszystkim, że na forum również obowiązują zasady i tak samo jak na czacie w grze, tak i tutaj należy zachować minimum kultury w swoich wypowiedziach.
Nieregulaminowa ankieta. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria