Zobacz pełną wersję : Czempion Nusala - umiejętności
gosiak15
21.11.2017, 20:07
Mam wyszkolonego Nusalę tak,że po przegranej bitwie odzyskuje życie. Do tej pory nie było z nim problemów. W każdej przygodzie szybko go odzyskiwałam. Jednak coś jest nie tak, w przygodzie Ali Baba i Skarb Wiedzy, gdzie potrzebny jest trzy razy, trzy razy padł ii musiałam czekać aż odzyska siły. Mało tego, musze czekać całe dwie godziny. Przelogowywania, wychodzenie z gry nie pomaga, nadal jest unieruchomiony. Dziś spróbowałam użyć go w wyprawie Czerwonego Kapturka i sytuacja się powtarza, padł i zamierza odpoczywać dwie godziny. Miesiące produkowania potrzebnych ksiąg poszły w .... :(
to normalne, ozdrowienie natychmiastowe jest tylko po pierwszej porażce na przygodzie, przeczytaj uważnie opis umiejętności, po każdorazowej kolejnej przegranej Nusala z tą umiejętnością regeneruje sie 2h (lub szybciej o ile ma um. To tylko draśnięcie)
gosiak15
22.11.2017, 17:28
Dziękuję, ale nie mam możliwości sprawdzić, konserwa :D Byc może nie zauważyłam tego wczesniej, bo przygody, które robiłam zakładały jeno użycie "na stratę" tego gienka
MOD_Victoria
03.12.2017, 19:31
Dzień dobry,
jest dokładnie tak jak pisze set2g. W związku z tym, że problem został rozwiązany, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria