Zobacz pełną wersję : Problemy z grą
Yarek55wch
20.11.2017, 17:15
Po zalogowaniu i wciśnięciu graj długo mieli potem tylko biała strona
Pixelles
20.11.2017, 17:33
U mnie na operze w ogóle nie chce zalogować (mieli i wraca do wpisywania danych ), a na IE loguje ale tak jak u ciebie po kliknięciu w play nic nie idzie. Gratulacje BB ;)
Nix_2000
20.11.2017, 17:57
Dziś nie działa, jutro konserwa :D
BB_Penelopa
20.11.2017, 17:58
Witaj!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
artur8961
20.11.2017, 19:29
Ja tak samo mam problem z zalogowaniem sie na gre . :(
Po zalogowaniu i wciśnięciu graj długo mieli potem tylko biała strona
Dołączam do powyzszych. Ticket spłodzony :)
po co pisać do tzw. Supportu jak odpowiada automat ze przyjęto wiadomość itd sprawa zostanie rozpatrzona. Guzik prawda ja już kilka razy pisałem ze w poszukiwaniu granitu muszę być zalogowany inaczej nie znajduje i to mam już od pól roku i co nadal nic nie zrobili i nie naprawili. Dziwne jest to ze kopki tegoż granitu dziwnie szybko mi się kończą bo rano mam po 200 zasobów a po 18 nie wiadomo dlaczego 3 albo 4 mi padły.
M0rdechaj
20.11.2017, 22:06
Mam to samo, do tego na lisku po pewnym czasie wyskakuje "File loading failed"
Lemurek77
20.11.2017, 22:24
Nie działa na Edgeu, Firefoxie, chromie ani na przeglądarce od BB :(
Michau_85
21.11.2017, 00:37
Problem z flashem? Czy tylko u mnie to wywala?
gringoboy78
21.11.2017, 07:04
to.samo.u.mnie.żenada
Ciekawe, że problem pojawił się po konserwacji sieci. Znak, że konserwacja się udała. :)
rozpedzik
21.11.2017, 11:16
problemy z zalogowaniem :(
BB_Penelopa
21.11.2017, 11:21
problemy z zalogowaniem :(
Witam!
W taj chwili odbywa sie aktualizacja.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Pixelles
21.11.2017, 13:01
Witam!
W taj chwili odbywa sie aktualizacja.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Naprawdę na tyle was tylko stać ?? Ludzie drugi dzień sie nie mogą zalogować, wejść do gry a wy piszecie bo jest aktualizacja?? To jest śmiechu warte...
aleksandra35
21.11.2017, 13:09
Po aktualizacji zniknęły czaty Gildii oraz światełka graczy
john2480
21.11.2017, 13:22
a ja myslalem ze mam problem z kompem od wczoraj- na zadnej przegladarce nie da sie wejsc, bialo jak na zewnatrz
Mikusia22
21.11.2017, 13:25
Nadal nie mogę się zalogować. Co może być przyczyną?
INSANITYd
21.11.2017, 13:42
Od wczorajszego popołudnia nie można się zalogować, wyskakiwało File loading failed. Dzisiaj już tylko biała strona i nic się nie dzieje.
Jola2014
21.11.2017, 14:41
witam skoro więcej osób ma problem z wejściem do gry , w tym również i ja od wczoraj , to może w końcu coś z tym zrobią
próbowałam z różnych przeglądarek i pokazuje się tylko biała plansza
DarthJacek
21.11.2017, 15:02
na windowsie biała plansza od wczoraj ale na androidzie śmiga bez problemu
Yarek55wch
21.11.2017, 15:05
Dzisiaj znowu problemy z graniem, po co robicie aktualizacje jak jest jeszcze gorzej. Zmieńcie programistów
Klaudia1978
21.11.2017, 15:34
Myślalam ze tylko u mnie biala plansza, a tu widze ze jak zwykle, problemy, problemy...... zadna nowość..........
Po zalogowaniu i kliknięciu na przycisk GRAJ pojawia się pusty ekran. Sprawdzone na kilku przeglądarkach i kilku komputerach z Windowsem i Linuxem.
Dzisiejsza konserwacja zepsuła grę.
Czy szanowna Penelopa może to zgłosić do supportu, że problem występuje na masową skalę?
agencina
21.11.2017, 15:43
Potwierdzam, u mnie to samo
maniekww
21.11.2017, 15:45
Ja mam dokładnie tak samo... Może ktoś nam odpowie dlaczego tak jest i przede wszystkim kiedy usterka będzie usunięta?
Czy w ogóle ktoś się zalogował ? Ja mam tylko stronę startową potem niiiiiic :((((((
Mikusia22
21.11.2017, 15:55
Czy w ogóle ktoś się zalogował ? Ja mam tylko stronę startową potem niiiiiic :((((((
Ja mam tak samo jak Ty.
Potwierdzam, u mnie dokładnie to samo
Na smartfonach działa na puffinie ale ja chcę tutaj !!!!!! co za patałachy masakra :(((
no to jestem spokojny.polepszyli jak zwykle
u mnie to samo czyli co czekamy jak coś się ruszy na górze?
to ciekawe czy coś zrobią z tym
BB_Penelopa
21.11.2017, 17:32
Po zalogowaniu i kliknięciu na przycisk GRAJ pojawia się pusty ekran. Sprawdzone na kilku przeglądarkach i kilku komputerach z Windowsem i Linuxem.
Dzisiejsza konserwacja zepsuła grę.
Czy szanowna Penelopa może to zgłosić do supportu, że problem występuje na masową skalę?
Witam!
Dział techniczy został już poinformowany. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
penelopa21
21.11.2017, 17:38
przegladarki Opera i Firefox nie widza nowej wersji Flasha i nie mozna sie na nich logowac
Czyli konserwa konserwy po konserwie.. objaw ten sam biało lub niebiesko, a dziś już czas odpocząć ;)
M0rdechaj
21.11.2017, 17:48
W moim przypadku problem jest z siecią PLUS. Internet śmiga ale po kliknięciu przycisku graj, gra się nie ładuje. Po zmianie internetu na inny (w moim przypadku play) gra ładuje się normalnie. Polecam sprawdzić internet bo prawdopodobnie tym razem nie jest to wina bb. Z tego co wiem nie tylko settlersy mają od wczoraj ten problem.
Nie działa na IE, lisku i chromie. Po upgrade flasha, wyczyszczeniu cache, zmianie internetu, kompa itp.......nie działa, tylko biała planasz
A_Słoneczko
21.11.2017, 18:21
dolaczam sie do was ja tez nie moge sie zalogowac :(
BB_Penelopa
21.11.2017, 18:28
Witam!
Proszę o informację osoby, które nie mogą się zalogować, od jakiego dostawcy pobierają internet.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Plus ale na innym kompie z pracy, z sieci lokalnej było tak samo.
Inne gry jakoś widzą tylko tu jest zawsze problem :(
BB_Penelopa
21.11.2017, 18:37
Plus ale na innym kompie z pracy, z sieci lokalnej było tak samo.
Czyli przy różnych dostawcach jest ten sam problem?
Czyli przy różnych dostawcach jest ten sam problem?
Tak, taki sam. Zresztą dotychczas nie miałem żadnego problemu z plusem od początku gry. Zainstalowałem chroma. upgrade flascha, wyczyszczenie cache, cookies, ...i nic. Biała strona
Plus ,ciekawe co to ma do gry ??
BB_Penelopa
21.11.2017, 18:43
Czyli już 2 osoby mają problem z Plusem...
A inni, od jakiego dostawcy pobierają internet?
Chcę dodać że inne gry na Plusie działają bez zarzutu ,wszystko działa tylko nie settlersi
A Chrome na to:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/db1c0ce77b7ee5fb
(link do obrazka) (https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/db1c0ce77b7ee5fb)
Co ciekawe na Firefoxie po żonglowaniu ustawieniami udało się grę uruchomić, ale jej wczytywanie i tak zajmuje około 2 minut.
Specjalnie, żeby sprawdzić zalogowałam się przez Plusa, i nie mam żadnych problemów, więc to chyba nie to :)
ja na t-mobile też nie działa
Bednar1979
21.11.2017, 19:22
Ja też mam z Plusa, wczoraj działała gra, a od rana już nie. Na dwóch laptopach i na chromie i firefox to samo.
BB_Penelopa
21.11.2017, 19:27
Nasz zespół IT pracuje nad rozwiązaniem opisanych niedogodności, ale niestety nie znalazł jeszcze przyczyny. Będę Was informować na bieżąco.
Pozdawiam,
BB_Penelopa
kasandra_360
21.11.2017, 19:34
U mnie to samo gra się nie wczytuje na żadnej przeglądarce a neta mam z Polsatu wszystko inne działa tylko nie the settlers
Michau_85
21.11.2017, 19:41
Korzystam z Plusa, od wczorajszego wieczora nie mogę się zalogować. Na innym komputerze, internecie od innego dostawcy, dziś w ciągu dnia bez najmniejszego problemu...
Hahahaha wina internetu ?? I co mam sobie zmienić dostawcę ? śmiech na sali po prostu ,chyba czas się pożegnać bylo fajnie ale się skończyło :((((((
Ciekawe dlaczego loguje mnie ze smartfona a internet ten sam z plusa ,BB mi to wytłumaczy czy Penelopa ?
Właśnie weszłam na gre ze smarta nikt u nas wgildii nie ma kropy zielonej nie ma czatu gildii ,mam zad gildii którego nie mogę odhaczyć a jest zrobione .Jak daje się premie znajomemu to daje się sobie ,wysłałam geologów po marmur moze znajdą granit .....masakra :((
ania12215
21.11.2017, 20:09
znowu BB coś nie wyszło, znowu lagi jakieś są, może jutro będzie lepiej, jednak liczyć nie ma co...( podkład: muzyka Budki Suflera z piosenki "znowu w życiu mi nie wyszło" )
pytanko za 100 klejków. kiedy i czemu tak długo???
Cały dzień próbuję się zalogować i nic!
Czy coś robicie w tej sprawie?
Michau_85
21.11.2017, 20:32
A po co?
O tej porze? Nie żartujcie. BB już dawno poszło spać. W końcu to już po dobranocce.
weteran997
21.11.2017, 20:50
na żadnej przeglądarce gra nie wchodzi a rano przed konserwacją normalnie z supportu autom
at mi dał odpowiedż,że zajma się jak tylko to będzie możliwe troche to wkurzające
Może to się wydać smieszne ale rzeczywiście przetestowałam dostawców internetu i na plusie nie działa na play działa. Solorz sabotuje Settlersów :)
rafal197622
21.11.2017, 20:56
jeśli do 21 nie da się zalogować
ja to usuwam konto bo to bez sensu....
wczorajszy
21.11.2017, 21:01
Z rana nie wszedłem bo aktualizacja. !2 h w robociei teraz nie da sie zalogować. Co z zaliczaniem dnia??
Jeśli tylko wystarczająco zdecydowanie będziesz wyrażał swoje oburzenie, to na pewno dostaniesz w ramach rekompensaty... kosz owoców egzotycznych i doładowanie do złoża marmuru. :)
Mmaassiiss
21.11.2017, 21:07
Witam internet tu nie ma nic wspólnego z grą.Mam net z plusa i inny stacjonarny -na obu nie działa gra.
wczorajszy
21.11.2017, 21:13
Jeżeli rano nie obrobie swoich włości potem nie mam czasu. A kosz owoców i jakieś złoże mnie nie urządza. Wydaje mi sie że najpierw trzeba przetestować aktualizacje potem ją wprowadzać!!!!!
dzina8919
21.11.2017, 21:22
wyobraźcie sobie że na plusie nie działa po przełączeniu na t-mobile zadziałało trochę dłużej ładuje ale jest ;)
betina7072
21.11.2017, 21:23
Zresetujcie wi-fi ,mi pomogło gra śmiga
Adamynas
21.11.2017, 21:41
A nie lepiej od razu kupić nowy pc?
Na telefonie z internetem Plusa śmiga, na lapku z internetem z Cyfrowego Polsatu nie działa, na lapku z internetem (z telefonu) z Plusa śmiga.
Nie łapie tego.
Hahaha że niby wina dostawcy Internetu, że gra nie działa ? Hahahah większej głupoty nie słyszałem... Naprawdę serio przyznajcie się do błędu, iż zepsuliście grę, a nie będziecie wymyślać.....
mirusjakiś
22.11.2017, 06:59
Ja mam to samo neostrada działa gra a na lapku z cyfrowego polsatu nie działa ???
Kolejny dzień nie mogę się zalogować do gry!!!
Mam to samo , od wczoraj nie mogę się zalogować.
Pytanie: czy BB coś robi w tej sprawie?
I jakie będą rekompensaty za 2 dni nie grania...
ten sam problem od poniedzialku nie moge grac. to sa jaja jakies a odpowiedzi od kierownictwa jak zwykle zabawne
Mam problem z grą-jak zaloguje się i nacisnę graj to nie pokazuje strony, nie ma nic.
na aero nie moge sie zalogowac na orange wczoraj dalem rade z problemami.wczesniej na tym i na tym chodzila bez problemu
Zresetujcie wi-fi już o tym pisałam ,ja niestety za każdym razem jak chcę wejśc na grę muszę to robić ,wkurzające ale pomaga .BB weźcie się do roboty ,w innych grach nie trzeba resetować wi-fi tylko tutaj !!!
Yarek55wch
22.11.2017, 09:53
Ciąg dalszy z grą nie wgrywa się nic nie można zrobić .Trzeba będzie chyba wykasować ,bo to już są kpiny co robicie a właściwie to nic nie robicie w tym kierunku żeby poprawić jakość .
Nie pomaga reset wi-fi, zmiana przeglądarki i inne resetowanie kompa.
Gra od 2 dni nie działa poprawnie.
Najgorsze jest to, że nie ma informacji na stronie głównej.
Pewnie to niewielka część graczy ma problem i to BB nie obchodzi.
Ja czekam jeszcze godzinę i resetuje moje konto.
Pozdrawiam Wszystkich Graczy
Reset wi-fi na kilka minut spróbuj tak zrobić ,mnie to też wkurza ale u mnie to jedyna możliwość wejścia na grę .Wyłączam wi-fi na 5 min po włączeniu ponownym jest ok jak na razie .
Mikusia22
22.11.2017, 10:02
Reset wi-fi na kilka minut spróbuj tak zrobić ,mnie to też wkurza ale u mnie to jedyna możliwość wejścia na grę .Wyłączam wi-fi na 5 min po włączeniu ponownym jest ok jak na razie .
U mnie na przykład to nie działa i podejrzewam że nie tylko u mnie! To nie jest kwestia wi-fi.
Z ciekawości zapytam tych co im nie działa, od jakiego dostawcy biorą internet ?
Mikusia22
22.11.2017, 11:07
Z ciekawości zapytam tych co im nie działa, od jakiego dostawcy biorą internet ?
Plus
Co to stanowi jaki internet.
Nie ma to znaczenia.
G R A N I E D Z I A Ł A I T Y L E !!!
Jak już pisałem w poście #53 (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44714-Problemy-z-gr%C4%85?p=263549&viewfull=1#post263549) problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.
Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
https://ubistatic-a.akamaihd.net/0018/live/debug/AC_OETags.js
Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.
Jak już pisałem w poście #53 (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44714-Problemy-z-gr%C4%85?p=263549&viewfull=1#post263549) problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.
Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
https://ubistatic-a.akamaihd.net/0018/live/debug/AC_OETags.js
Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.
Na sieci firmowej gra mi od wczoraj nie dziala na FF i Operze, na Chrome dziala tak jak dzialala. Wszystkie trzy wyswietlaja zawartosc skryptu zamiast go odpalac. To tak ma dzialac w zamierzeniu ?
Na sieci firmowej gra mi od wczoraj nie dziala na FF i Operze, na Chrome dziala tak jak dzialala. Wszystkie trzy wyswietlaja zawartosc skryptu zamiast go odpalac. To tak ma dzialac w zamierzeniu ? Tak, chodzi o jego wyświetlenie. U 3 osób (ja jestem 4) problem jest z odpowiedzią serwera na pobranie skryptu. Ogólnie domena ubistatic-a.akamaihd.net działa jakby chciała, a nie mogła.
moze to akamai ma problemy z serwowaniem contentu ? nie wyglada zeby mieli jakas awarie ale moze jednak ..
Mmaassiiss
22.11.2017, 11:54
mam internet z plusa ale co to ma do rzeczy-po pierwszej konserwacji gra zaczęła szwankować a po drugiej przestała działać-to co dostawca internetu wie kiedy konserwacja jest na grze i specjalnie blokuje?
Mi się wyświetliła a też mam problemy z logowaniem muszę wifi resetować ,wina jest po stronie techników BB i tyle ,pytanie jak długo te wifi będę musiała resetować moze ktoś tam tyłek ruszy i to naprawi w koncu ,są też inne problemy jak np. brak czatu gildii u dużej liczby graczy .
alekswielki74
22.11.2017, 12:42
jak zwykle po konserwie coś musi być zepione czyli standard konserwa konserwy po konserwie się zapowiada szkoda ze tak to u was działa fajna gra a wszystko niszczycie brakiem dobrze wykonanych napraw serwisowych nie potraficie to tego nie róbcie albo zmieńcie informatyków
Mikusia22
22.11.2017, 12:46
Działa!!!!!!!!!
bo chlopczyku, brak TWOJEJ, inwencji, by cos z tym zrobic, nie ICH. kumasz?
Bartexio
22.11.2017, 14:09
Działa ale jak działa, tnie aż miło co chwila młotkowy wrzucenie premki u znajomego to miminum 5 minut jak nie dłużej
Konserwa taka ze szkoda słów i tyle
Rzeczywiście można już uruchomić grę.
Poważna firma przedstawiłaby powód, dlaczego wcześniej były problemy. Zobaczymy na ile poważną firmą jest BB.
Elelkal_
22.11.2017, 16:46
Gra padła przed chwilą.
Pewnie dlatego, że zaczęła się konserwa ;)
wczoraj sie niemoglem zalogowac a dzisiaj po zalogowaniu i zaladowaniu gry kolejna zwala serweru noi zonk
U mnie również nie działa gra, nie mogę jej uruchomic.
gosiak15
22.11.2017, 17:30
Przeciez jest komunikat, że w czasie konserwy gra będzie niedostępna :D
BB_Penelopa
23.11.2017, 11:17
Witam!
Proszę o informację, jak wygada sytuacja po konserwacji?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Sytuacja po konserwacji wygląda tak, że przez dwa dni nie mogliśmy się zalogować do gry a do teraz nie doczekaliśmy się ani przeprosin ani wyjaśnień ani rekompensaty.
Michau_85
23.11.2017, 19:46
15 minut ladowania mapy to zawsze jakis progres, brawo bb.
Witam!
Proszę o informację, jak wygada sytuacja po konserwacji?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
juz sie cieszylem ze Firefox zaczal dzialac plynnie..... szybko popsuliscie, po ostatniej konserwie kazde odpalenie nowej przygody to zawiecha flasza, zaczyna przerywac, trzeba zresetowac gre :mad:
Dawno już nie było...tego[
Niestety nie udało się połączyć z serwerem
u mnie to samo, nie idzie się połączyć z serwerem, różne przeglądarki sprawdzane..
.............
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The
juz sie cieszylem ze Firefox zaczal dzialac plynnie..... szybko popsuliscie, po ostatniej konserwie kazde odpalenie nowej przygody to zawiecha flasza, zaczyna przerywac, trzeba zresetowac gre :mad:
Sprobowac mozesz starszej wersji FF
BB_Penelopa
30.11.2017, 10:18
.............
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The
Witam!
Jak teraz wygląda sytuacja?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
tak samo jak wczoraj odpalenie i zakonczenie przygody to reset gry :p
BB_Penelopa
30.11.2017, 16:08
tak samo jak wczoraj odpalenie i zakonczenie przygody to reset gry :p
Jakiej przeglądarki używasz?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Kamil9273
30.11.2017, 20:58
Nie mogę się dostać do gry, ktoś ma podobny problem? Wylogowałem się normalnie, próbuje wejść i lipa...
co się dzieje nie mogę wejść do gry zalogowac sie mozna i muli ze nie ładuje gry
arko19752012
30.11.2017, 21:01
umnie tez nieidzie wejsc na gre zas pewno cos popsuli
Kamil9273
30.11.2017, 21:05
Konserwa za konserwą, problemy z logowaniem coraz częściej... Irytujące to zaczyna być i to bardzo... I wy chcecie wprowadzić zatrzymanie produkcji podczas konserw czy aktualizacji? ^^ Przecież to poniesie za sobą tyle problemów że głowa mała...
arko19752012
30.11.2017, 21:08
produkcja musiala by byc caly czas zatrymana jak caly czas sa konserwy albo nieidzie wejsc na gre
Kamil9273
30.11.2017, 21:11
A wprowadzenie tego "udogodnienia" skutkowałyby aktualizacją, koserwą po aktualizacji, konserwą konserwy, konserwą mającą naprawić błędy których nie wyłapano podczas konserwy konserwy :)
chegevara0872
30.11.2017, 21:22
super gra...znów to wina graczy...
chciałem odświeżyć stronę bo robiłem kolonie i błędnie mi pokazywało ze marszałkowie nie poszli do ataku a poszli odświeżyłem i nie mogę teraz wejść , stracę pewnie kolonię straciłem woja a kolonia przez to nie będzie zdobyta zróbcie coś
pablos1967
30.11.2017, 21:29
Mam podobnie mieli i mieli a wejść na wyspę nie można. Masakra.
arko19752012
30.11.2017, 21:36
w informacji o andrzejkach napisali na koncu przygotowalismy dla was niespodzianke zapraszamy na forum mam nadzieje ze to niejest ta niespodzianka niedzialajaca gra:)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nazywa sie to dokladnie Firefox Quantum 57.0.1 (64 bity)
kazde uruchomienie i zakonczenie przygody konczy sie zawiecha flasza
:pa tak w ogole to zegarek tez wam szwankuje jest teraz 07:52 :confused:
Pierwsze podejście (i ostatnie jak na razie) zakończyło się kilkugodzinną walką z flashem. Zrezygnowałem z Quantum na rzecz o numerek niższej wersji co i Tobie mogę poradzić
:pa tak w ogole to zegarek tez wam szwankuje jest teraz 07:52 :confused:
Forum sobie działa z czasem letnim i samo ci nie zmieni w profilu.
U siebie mam ustawione Włączone DST ale i tak czas jest letni, tak więc pozostaje co pół roku przesuwać strefę czasowa -.-
Pierwsze podejście (i ostatnie jak na razie) zakończyło się kilkugodzinną walką z flashem. Zrezygnowałem z Quantum na rzecz o numerek niższej wersji co i Tobie mogę poradzić
przed konserwa bylo dobrze takze poczekam do nastepnej.... jest jeszcze gorzej niz myslalem, wejscie do znajomego tez powoduje zawieszenie gry, to juz jest parodia tak to juz sie nie da grac, szczegolnie podczas ewentu ktory zbliza sie nieublagalnie
dwie przygody zakonczylem bez zawiechy, ale to nie powod do radosci bo rozpoczecie i wejscie do znajomych dalej szwankuje...
ta ich przegladarka jest calkiem calkiem, jak zlikwiduja ten pasek z ustawieniami z prawej strony to sie moze nawet skusze :mad:
nic nie zrobiliscie.... zwiecha dalej na przygodach, do znajomego udalo mi sie wejsc bez podkniec, ale to pewnie jakic blad serwera:D;):p
Witam :) Od wczoraj rana tj. 7.12 nie mogę zalogować do gry ani przez chrome ani explorera a pobrana gra nigdy nie działała :) Innych przeglądarek nie mam i mieć nie będę, zawsze pięknie śmigało na chromie. Proszę o pomoc :)
Po każdej próbie logowania wyskakuje komunikat: Połączenie z serwerem ostało przerwane. prosimy o cierpliwość....
Pozdrawiam, Iswelda Słoneczny Gród
Czy jest możliwość, aby jakiś MOD pomógł zająć się moim problemem, jakieś wsparcie? Do supportu również napisałam. Trzeci dzień a zero odzewu :/
Czy mój post pozostanie bez echa?
Bandi1989
12.12.2017, 12:06
No to może i ja spróbuje :) Jest jakaś szansa że ta gra zacznie działać czy można już olać ? 5 dni coś naprawiać to wyczyn :D No chyba że to niemiecka precyzja tego wymaga.
ludzie czy to tak trudno zainstalowac ODKURZACZ zrobic porzadek z cache flesh playera i wywalic aktualnego flesha z kompa i zainstalowac recznie flesh playera, nie poprzez aktualizacje chrome?
a potem biadolicie ze bb, a tymczasem, u was jest na kompach problem..
criss20ster
12.12.2017, 14:52
Ja mam aktualnego flascha wyczyszczona cache przeglądarki na operze. i co jakiś czas się rozłącza
"File loading failed" znowu wyskakuje .... :(
nie mozna sie zalogowac z firefoxa
Ma ktos problemy z otworzeniem 13 drzwi ???
Ja ich nie mogę otworzyć klikam na nie i wyskakuje tylko znak zapytania.
kinia19910
13.12.2017, 08:54
w pierwszym oknie masz czas pozostały do otwarcia następnego;)
siemiontusz
13.12.2017, 10:19
Także nie otwierają mi się drzwi "13"
bardzo przepraszam, nie dojrzałem jednego szczegółu, z tego powodu iż zegar jest umieszczony nie pod tymi drzwiami co trzeba
alekswielki74
13.12.2017, 14:24
witam bb czy wy chodz raz zrobicie ewen bez konserwy to jest zalosne
jeszcze jedno co to za g,,,,, general mikolajowa poslalem ja na strate w dmk i nic nie ubila szajs poprostu nie general
mucha691
13.12.2017, 14:29
gra nie działa :(
nie da się w ogóle zalogować do gry :(
BB_Penelopa
13.12.2017, 14:30
gra nie działa :(
nie da się w ogóle zalogować do gry :(
Witaj!
W godzinach 13:00 - 15:00 odbywa się aktualizacja.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
mucha691
13.12.2017, 14:31
teraz dopiero się wyświetlił komunikat o konserwacji...
dostawa towaru do sklepu.... zabraklo mokolajkowych
Nimphaea
17.12.2017, 17:20
Nie można kupić klejnotów smsami. Nieudane połączenie... :(
MW_Blacksmith
25.12.2017, 01:56
Człowiek włączy premium i nie może grać, bo się wieszacie. Bloki nie wchodzą i same straty w wojsku. Zamiast grać w święta to trzeba się denerwować! I gdzie tu przyjemność z gry jak wiecznie oszukujecie ludzi?! Kasy nabijacie z ludzi i nie stać was na porządne serwery?? Ja się pytam co jest z wami??
BB_Penelopa
26.12.2017, 12:49
Człowiek włączy premium i nie może grać, bo się wieszacie. Bloki nie wchodzą i same straty w wojsku. Zamiast grać w święta to trzeba się denerwować! I gdzie tu przyjemność z gry jak wiecznie oszukujecie ludzi?! Kasy nabijacie z ludzi i nie stać was na porządne serwery?? Ja się pytam co jest z wami??
Gardlogryz_DeMon
27.12.2017, 01:24
Gra zamula
Wladowanie wojska do gienka trwa bardzo dlugo ... Czasami zamknięcie okna gienka z klepsydrą ladujacego się wojska przyspiesza zaladunek, ale zdarza sie ze ladujemy inny sklad a inny idzie do walki
Lagi ????
Swoją drogą Penolopo, czy WY przekazujecie nasze uwago do supportu czy jedynie jak cos jest nie do zamkniecia na forum / lub wrzucenia do śmietnika wklejacie info o kontakt z supportem? Czy ktokolwiek z Was gra na Polskich setlleras? Macie konta prywatne by moc zweryfikować opisywane problemy? Bo jezeli NIE to szkoda czasu na pisanie tutaj ...
MW_Blacksmith
27.12.2017, 21:24
Ja nie używam przeglądarki tylko aplikacji do grania.
:p nie wiem czy cos robiliscie czy jakos dziwny przypadek, ale dzisiaj nie mialem jeszcze zawiechy flasha podczas rozpoczecia i zakonczenia przygody
no to minął miesiac;) dali rade:(
naturalmystic84
27.02.2018, 11:44
Witam , mam taki problem, loguje sie do gry, gra sie laduje do momentu gdy trzeba kliknac zielony znaczek zeby wejsc do gry jest on caly czas szary a wiec nie mozna wejsc, czekalem 5, 10, 30 min i nic , wyczyscilem ciasteczka, zainstalowalem jeszcze raz flash playera, zresetowalem przegladarke i nic, mieliscie kiedys taki problem?
MOD_Victoria
14.06.2018, 20:29
Dzień dobry,
problem nie jest już aktualny, dlatego watek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria