PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Generał

alteja
19.11.2017, 23:04
Pomysł odnośnie generała który posiada umiejętności. Od jakiegoś czasu mamy możliwość ulepszania generałów, to bardzo pomocne w przygodach. Brakuje do tych umiejetność jeszcze jednej możliwość, sprawdzenia czy generał juz walczył. Pomysł jest taki żeby nad taki generałem było serduszko z liczbą żyć 2. Jesli będzie serduszko z 1 to będzie informacja dla gracza ze generał moze jeszcze raz użyć generała pózniej bedzie sie leczyć. Dlaczego daje taki pomysł. U minie w gildii osoby czasami robią jedną przygodę kilka dni i nie pamiętaja czy generał został już raz użyty do walki. Dlatego taka funkcja pokazująca bylaby bardzo pomocna. Proszę BB o wzięcia pod uwagę daną sugestie.
pozdrawiam

horis
20.11.2017, 20:54
brak mi 3 ciej odpowiedzi w ankiecie do wyboru, bo jest tylko pozytywna i neutralna

mayum
20.11.2017, 21:07
Jak ktoś robi przygodę kilka dni to mu to lotto czy był użyty czy nie, bo przecież i tak się odradza po 2h, a osoby które lecą przydę z marszu to mają wszystko pod kontrolą. Ja na nie, ale niestety w menu "dania" takiego nie ma.

tojanik
21.11.2017, 09:28
Dlatego taka funkcja pokazująca bylaby bardzo pomocna.

A tak nieśmiałe pytanie. W czym pomocna?

RedJul
21.11.2017, 14:41
A tak nieśmiałe pytanie. W czym pomocna?

Mam 8 MSW, wysyłam 4 na samobójczy atak ale robię kilkugodzinną przerwę i nie pamiętam których generałów wysłałem.
Nie jest prawdą w tym przypadku:

Jak ktoś robi przygodę kilka dni to mu to lotto czy był użyty czy nie, bo przecież i tak się odradza po 2h,
bo odradza się gdy straci oba życia.
A wiedza który ma jeszcze 2 a który tylko jedno bywa przydatna.

BB_Penelopa
21.11.2017, 14:50
Witam!

Zachęcam do głosowania! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

BB_Penelopa
10.01.2018, 18:35
Podbijiam! :)

Kofelove
10.01.2018, 18:56
Owszem będzie pomocnicze dla co-niektórych graczy ale czas jej wprowadzenia jest nieskończony , funkcja właściwie kosmetyczna i dla mnie zbędna, na tę chwilę wystarczy odstawić tych gienków w wyznaczone przez siebie miejsce, z dala od reszty?

MOD_Victoria
12.02.2018, 13:07
Dzień dobry,

jak widać po wynikach ankiety - temat nie cieszy się zainteresowaniem społeczności. W związku z tym, że w ciągu ostatnich miesięcy nie udało się zebrać wymaganej ilości głosów za, by można było przekazac pomysł developerom - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria