Zobacz pełną wersję : Gra zwrot ksiag w drzewku 1:1
BB wprowadzilo wszystkich w blad nazywą "elitarni żolnierze", ktora podobno nie dotyczy zolnierzy ze zwyklych koszar, zmienili teraz nazwe na "wartownik", tylko troche nie w czas bo genki zostaly juz ulepszone bez tej funkcji .........i cicho szaaa:p
takze wnosze o jednorazowe wycofanie wszystkich kodeksow, manuskryptow i tomow z kazdego genke w celu ich ponownego ulepszenia
zreszta szczerze mowiac ze wzglegu na rozne okolicznosci taka funkcja powinna byc dostepna raz w roku dla wszystkich podmiotow
jestem za pomyslem, choc z innego powodu
Misiorww
14.10.2017, 11:26
zreszta szczerze mowiac ze wzglegu na rozne okolicznosci taka funkcja powinna byc dostepna raz w roku dla wszystkich podmiotow
popieram
Bartexio
14.10.2017, 11:40
Powinni zrobić tak jak z budynkami, dać raz darmowy reset i tyle. Co roku to przesada i tyle
Ale reset każdego specjalisty czyli geolog, odkrywca, generał
Temat już przerabiany aczkolwiek wcześniej dotyczył tylko geologa i poszukiwacza.
Z tym, że dobrze by było wcześniej zrobić reorganizację umiejętności (geologa i poszukiwacza), pojawiły się nowe surowce, czasy poszukiwań, nowe przygody.
Czyli najpierw zmiana w drzewku potem darmowy (lub płatny ale nie za klejnoty) reset.
stalker10
14.10.2017, 18:06
jestem za
BB_Penelopa
16.10.2017, 13:50
Witam!
Ciekawy pomysł! :)
Zachęcam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Jestem ZA, ale ciekawy jestem argumentów na NIE osób które w ten sposób zagłosowały?
to zapewne osoby, ktore na swoj koszt juz ten blad naprawily :eek:
Witam!
Ciekawy pomysł! :)
Zachęcam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
PENA...:p.. 40 głosów, ława przysiegłych orzekła: "WINNI"
Jestem za bez argumentów dlaczego tak glosuje :)
BB_Penelopa
17.10.2017, 12:28
Witam!
Dziękuję za oddane głosy! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa
18.10.2017, 17:25
Tak !!
:)
BB_Penelopa
20.10.2017, 16:07
3xTak
Poszliście jak burza ;)
Pozdawiam,
BB_Penelopa
Poszliście jak burza ;)
Pozdawiam,
BB_Penelopa
I co z tego? Jak wprowadzono xxl, i nowe surowce, to też wypadało dać darmowy reset ksiąg, lub zrobić to z automatu - z automatu zresetować księgi wszystkim u wszystkich specjalistów, ale po takim czasie nic nie ruszyło w tą stronę, mimo iż tematy z dużo większym poparciem były tu zakładane. Szczerze? Jeśli do tej pory nic się z tym nie stało, to już się nie stanie. Tyle w tym temacie.