PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przygody sezonowe

kott76
13.10.2017, 20:01
W związku z premiowaniem niektórych przygód podczas eventu proponuję aby wprowadzić przygody sezonowe z tych najmniej "chodliwych"
np. miesiąc z Prochem, Dziećmi Sawanny, Wirem.... Zrobienie takiej przygody w tym czasie byłoby specjalnie premiowane, dodatkowo ukończenie pewnej ilości dawałoby dodatkową nagrodę i na koniec dla osoby która zrobiła ich najwięcej na serwerze jakaś ilość klejnotów.

szwargotka
13.10.2017, 20:18
Ankietkę dodaj :p

BB_Penelopa
16.10.2017, 13:56
Witam!

Dziękuję za dodanie ankiety! :)
Zachęcam do głosowania.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

horis
16.10.2017, 15:46
tak, tylko zeby nie skonczylo sie to jak z bialoczarnym eventem

BB_Penelopa
16.10.2017, 15:56
tak, tylko zeby nie skonczylo sie to jak z bialoczarnym eventem

;)

horis
16.10.2017, 17:40
;)

z tamtego pseudo eventu, ze strony producentow gry nie ma co sie cieszyc, tu i placz to za malo

moze byloby dobrze cos zrobic tak jak to w obecnym evencie po prostu jest

BB_Penelopa
20.10.2017, 16:57
Podbijam! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MikusM
03.11.2017, 13:12
Świetny pomysł.

;)

zaba5666
03.11.2017, 16:39
Dobry pomysł. Jestem za :)

BB_Penelopa
17.11.2017, 20:58
Podbijam! :)

BB_Penelopa

MOD_Victoria
13.06.2018, 10:51
W związku z premiowaniem niektórych przygód podczas eventu proponuję aby wprowadzić przygody sezonowe z tych najmniej "chodliwych"
np. miesiąc z Prochem, Dziećmi Sawanny, Wirem.... Zrobienie takiej przygody w tym czasie byłoby specjalnie premiowane, dodatkowo ukończenie pewnej ilości dawałoby dodatkową nagrodę i na koniec dla osoby która zrobiła ich najwięcej na serwerze jakaś ilość klejnotów.

Witaj :)

czy dobrze rozumiem, że oprócz utrzymania obecnej idei przygód sezonowych, czyli mnożnika łupów z przygód w "głównych eventach" chcesz wprowadzenia dodatkowych eventów z pomnożonym łupem z określonych przygód, coś jak event z piratami, który był na testowym?

Plus dodatkowe profity za zrobienie określonej ilości przygód, które to wymagałyby wprowadzenia liczników/rankingów. Nie wiem, czy jest to możliwe. :)

Marzenka87
17.06.2018, 17:36
Plus dodatkowe profity za zrobienie określonej ilości przygód, które to wymagałyby wprowadzenia liczników/rankingów. Nie wiem, czy jest to możliwe. :)

A ja słyszałam, że coś takiego już było, event z przygodą "koniec świata", moze czas na powtorke?

set2g
17.06.2018, 17:51
event gdzie współzawodniczą wyludnione serwery, to ma szanse sie udać...
poza tym osoby które jeszcze sobie grają, aby zmotywować do partycypacji w czymś takim, to nagrody musiały by być przyzwoite, a czegoś takiego w tej grze uświadcza się niezwykle rzadko

MOD_Victoria
19.06.2018, 13:32
A ja słyszałam, że coś takiego już było, event z przygodą "koniec świata", moze czas na powtorke?

Było. I było to "międzynarodowe", obejmowało wszystkie światy gry z wszystkich wersji językowych. Ale (i tu pozwolę sobie zacytować):

Pytanie 36: Silkvelvet , Niemcy
Czy kiedykolwiek odbędzie jakieś wydarzenie, które obejmie wszystkie światy gier?
BB_Alex: Wydarzenie obejmujące wszystkie światy jest ogromnym technicznym wyzwaniem i wymaga sporo wysiłku. Każdy ze światów w grze ma inna ilość graczy na różnych poziomach. Ogromna ilość danych będzie musiała zostać poddana analizie i ocenie, abyśmy mogli osiągnąć balans w takim wydarzeniu. Wolimy zainwestować nasze zasoby w rozwijanie treści, które są dostępne w grze przez cały czas. I własne dlatego nie mamy planów na event obejmujący wszystkie światy.

Właśnie dlatego napisałam, że nie wiem czy ta część pomysłu jest możliwa do zrealizowania.:)

Pozdrawiam
MOD_Victoria

BB_Penelopa
04.04.2019, 12:37
Witam serdecznie!

Uprzejmie informuję, że pomysł nie zostanie zrealizowany.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa