Zobacz pełną wersję : Gra Wybor jednostek elitarnych
Czy ktos juz zwrocil uwage BB przez tyle lat grania, aby na przygodach gdzie walczą elitarne jednostki i oproznieniu genka nie wracalo mi to ciagle do podstawowych jednostek :mad:.... jak bede chcial sobie wrocic to klikne sam :p, tylko zadaje WAM pytanie po kiego.....:confused:
PS. czy ja cos zle robie:confused:
Betooniusz
10.10.2017, 15:32
Brak opcji zapamiętania ostatniego wyboru to babol jakich wiele, ale ustawienie zwykłego wojska przed elitarnym ma uzasadnienie
zwykle mają wszyscy od postawienia koszar na 15 levelu, elitarne od 54 a więc to logiczne.
co tu logicznego jest, wlaczam cos i samo sie wylacza, utrudnia granie nic poza tym, moze tworca tej funkcji sie wypowie do czego ma mi ona sluzyc, skoro tak to zaprojektowal:confused:
Betooniusz
11.10.2017, 06:52
moze tworca tej funkcji sie wypowie do czego ma mi ona sluzyc, skoro tak to zaprojektowal:confused:
o taaak ,,twórca'' przejęty tym dezyderatem zbierze myśli, spisze je a potem użyje translatora i zamieści obszerne wytłumaczenie i przeprosiny, dokładnie tak jak bywało w innych przypadkach gdy wytykamy mniejsze-większe błędy :D
Ale jeśli chcesz zaproponować opcję zapamiętania wyboru typu wojska przydzielonego do generała, to załóż nowy wątek i dodaj ankietę o ile ten pomysł nie był już kiedyś wałkowany. Większość zagłosuje na TAK i szansa niewielka ale zawsze istnieje, że nasze opinie zostaną wysłuchane jeszcze w tej dekadzie.
sprostowania jak sadze nie bedzie, bo juz zauwazylem ze do wlasnych bledow sie nie przyznaja, poprawia to moze kiedys przy konserwie jak bedziecie im d.... ciagle zawracac ja po drugim drwalu juz watek zalozylem... dziwie sie troche ze tluczecie te drwale z takim glupim bledem i nie zostalo to poprawione do tej pory
ankiete:confused: na co... na babola:confused: jakby mi telewizor ciagle wracal na pierwszy program, to juz mialoby to jakis sens.. propaganda, ale tutaj.... zwykla usterka, takze zglaszam funkcje do naprawy gwarancyjnej..... 2-tygodnie:D pozniej to juz UOK :p
Adamynas
11.10.2017, 11:16
Najlepsze jest to, że wszyscy narzekamy a nadal w to cuś gramy ;p wieć po co mają cokolwiek poprawiać? Promocję na klej zrobią, oszołomy kupią i biznes się kręci...
MOD_Victoria
12.10.2017, 17:34
Dzień dobry.
Brakuje obowiązkowej w tym dziale ankiety (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/37669-Poradnik-Jak-dodać-ankietę).
Ten pomysł był już przedstawiany i został przekazany do Developerów, odpowiedni wątek znajduje się tutaj (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/40958-Domyślny-typ-wojska). Proponuję przyłączyć się do dyskusji.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria