PDA

Zobacz pełną wersję : awaria logowania

horis
29.08.2017, 20:40
0 informacji na stronie glownej, jakies szczatkowe info na i fb- co sie dzieje? problem trwa od godz 14tej
nie kazdy ma konto na twitterze i zapisany link do fb tso

z rozmow tych nielicznych graczy ktorzy sa w grze , to wychodzi ze sa ci co loguja sie za pomoca fb

Ostry_miecz
29.08.2017, 21:29
Niestety, dziadostwo. Brak jakiejkolwiek informacji. Cokolwiek......

qwerew
29.08.2017, 21:50
Po kilku godzinach udało mi się zalogować. Wysłałem odkrywców i poszedłem na przygodę wysłać ataki, ale które doszły a które nie - nie wiem.... Nie mogę ponownie wejść :( Jak coś szwankuje, to wyłączcie całkiem, żeby nie było tak, że tylko niektóre ataki wejdą... Kicha całkowita...

Betooniusz
29.08.2017, 21:53
Logowanie przez uplay padło około południa
czytajcie komentarze na FB https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL/

Elelkal_
29.08.2017, 21:54
Dostaniemy kanapkę jako rekompensatę :D

tomxxxtom
29.08.2017, 22:04
0 informacji na stronie glownej, jakies szczatkowe info na i fb- co sie dzieje? problem trwa od godz 14tej
nie kazdy ma konto na twitterze i zapisany link do fb tso

z rozmow tych nielicznych graczy ktorzy sa w grze , to wychodzi ze sa ci co loguja sie za pomoca fb

BB problemu najwidoczniej w tym nie widział.
Nieładnie.

V33d
29.08.2017, 22:31
Coś się sknociło i nie można było się zalogować. Bywa. Rozumiem i nie mam zamiaru się czepiać. Nie rozumiem czemu nie było żadnej informacji to raz, a dwa nie czaję czemu nie można nic napisać na forum gdy nie działa uplay. Z boku wyglądało to tak jakby nikt nie wiedział, że gra padła i nic z tym nie robił. Słabo.

AndyMcQuinn
29.08.2017, 23:04
Logowanie przez uplay padło około południa
czytajcie komentarze na FB https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL/

Od informacji nt. gry jest strona logowania do tej gry, a nie jakieś FB.

Betooniusz
29.08.2017, 23:07

Też tak myślę, jednak trzeba sobie jakoś radzić ;)
ale przypomnisz o tym np. Penelopie jutro, gdy spotkasz smerfetkę na g1?

Achamian2
30.08.2017, 01:25
Taki pech - wycięło CM, bo faktura w uplay niezapłacona
odezwie się po niedzieli jak im konta firmowe odblokują

set2g
30.08.2017, 08:33

A może właśnie sami nie mogli sie zalogować to jak mieli dać tam info :D

Oczywiście zapewne są inne drogi aby dostać sie do contentu strony ale o taką inwencje bym BB nie posądzał.

mar_uda
30.08.2017, 09:16
A może właśnie sami nie mogli sie zalogować to jak mieli dać tam info :D Mogli, mogli. BB_Taku pisał coś na G1 około 18:00, więc był w grze, ale informacji na stronie głównej nie raczył zamieścić. Bo i po co? Niech gracze sobie szukają po facebookach, twitterach i innych. Tak właśnie polska ekipa BB traktuje graczy. Dziękujemy!

mksixdoor
30.08.2017, 10:03
Ciekawe czy zwrócą premium które graczom przepadło poprzez awarię a także by mogli wysilić się i naprawić wywalanie z dropów gdy się z wiki korzysta

emerytdarek
30.08.2017, 12:38
I co ? I cisza w sprawie wczorajszej awarii? Może chociaż kilka słów przeprosin? Bo, ani to kulturalnie, ani profesjonalnie zlewać rzeszę graczy. Raptem wszyscy ucichli od BB do MOD? Nie tylko serwki gry padły, ale też testowy, więc pograć nie było gdzie. Ale mniejsza o to, takie sytuacje się zdarzają, ale żeby ani słowa nie podać na głównej, to żenada i brak profesjonalizmu. Pochowaliście się po kątach, czy co? Bo jakoś trudno mi to rozkminić.

mar_uda
30.08.2017, 13:21
Przeprosiny? Zwroty? Dwa razy musiałem sprawdzić czy dzisiaj nie jest 1 kwietnia. :D
Na jakim świecie w żyjecie? Dla polskiej załogi BB gracze są niczym! Widać to na każdym kroku.

BB_Penelopa
30.08.2017, 17:44
Witam!

Proszę o sprawdzenie wiadomości w grze! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

tissayah
30.08.2017, 17:53
Witam!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Chętnie sprawdzę, ale nie mogę wejść do gry!!!

Stan58
30.08.2017, 19:47
Witam!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Rekompensata, rekompensatą, nawet nie specjalnie mi na niej zależy. Bardziej chciałbym usłyszeć wyjaśnienie wczorajszej sytuacji....

horis
30.08.2017, 20:14
penelopo- zakladajac ten watek nie chodzilo mi o rekompensate od bb tylko o cos zupelnie innego

Stan58
30.08.2017, 20:36
Tu nie trzeba chować głowy w piasek. Wystarczy powiedzieć, była awaria. udało się naprawić, ale daliśmy ciała nie zamieszczając info na głównej.

mar_uda
30.08.2017, 23:25
Biorąc pod uwagę, jak często BB daje ciała, to może zamiast gier komputerowych, powinni spróbować sił w innej branży. :D

arus998
31.08.2017, 09:43
witam pisze w imieniu kolegi bo ja już niedaje rady mu pomoc problem wgląda nastepujaco
Kolega niemoze się zalogowac na grze a dokładnie wygląda to tak ze gra już ponad 3 lata na tym samym e-mailu i tym samym hasle a od pewnego czasu co się loguje wyskakuje mu informacja o złym hasle
proszę o pomoc dzięki

BB_Penelopa
31.08.2017, 10:38
witam pisze w imieniu kolegi bo ja już niedaje rady mu pomoc problem wgląda nastepujaco
Kolega niemoze się zalogowac na grze a dokładnie wygląda to tak ze gra już ponad 3 lata na tym samym e-mailu i tym samym hasle a od pewnego czasu co się loguje wyskakuje mu informacja o złym hasle
proszę o pomoc dzięki

Witaj!

Proszę, aby kolega napisał bezpośrednio do naszej pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
27.11.2017, 15:10
Dzień dobry,

problem przedawniony - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria