PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Koszary - większa ilość jednostek

Dzonii
24.08.2017, 18:30
Dziś w trakcie debaty na czacie padła z mojej strony propozycja skoro nie da się za nic w świecie wprowadzić opcje przesunięcia w koszarach na góre, to może chociaż wprowadzenie większej ilości jednostek w tzw. paczce czyli zamiast obecnych 25 zwiększenie limitu do 50. Niby nie wielka różnica ale jednak zawsze to coś.
Jesli jesteś na tak to czy 50 czy 75 jednostek - wybór nalezy do ciebie
Jeśli nie - uzasadnij to

Misiorww
25.08.2017, 08:53
przy "normalnej" produkcji nie ma znaczenia wielkość "paczki".
co w przypadku gdy gracz będzie potrzebował szybko jednostek, a w trakcie produkcji będzie szło np 75 KA/KZ (bez buffów) czyli ponad 6h, to nawet wysłanie na początek kolejki nic nie zmieni.
więc jestem za pozostawieniem paczek 25

ps
chyba, że ktoś dużo złotówek wydaje na kleje

V33d
25.08.2017, 10:55
Moim zdaniem obecne "paczki" są ok. W razie potrzeby po prostu wrzuca się ich w kolejkę więcej. Tak jak zauważył przedmówca, powiększenie paczki x2, x3 czy więcej spowoduje, że w przypadku gdy będziemy chcieli przesunąć jakieś jednostki na początek kolejki i tak trzeba będzie czekać dłużej.

BB_Penelopa
25.08.2017, 12:42
Witam!

Zapraszam do głosowania! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Dzonii
26.08.2017, 13:18
Tak tylko że przy obecnej ilości jednostkowej 25 to przekopanie się w pilnej sprawie to sztuka, fakt może i dłużej by to trwało do produkowanie brakującej jednostki.
Tylko kto mając elite nie korzysta z premii ?
Więc wole dłużej poczekać na produkcje woja niż pół godziny spędzić na przesuwaniu czy tez kasowaniu kolejki w koszarach.

BB_Penelopa
28.08.2017, 11:51
Witam!

Głosy są bardzo zróżnicowane, zachęcam do dalszego głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

set2g
28.08.2017, 14:20
Obecna ilość w paczce jest ok, jedynie wiele razy już postulowane przesuwanie na samą górę i kasowanie całej kolejki by sie przydało.

horis
28.08.2017, 15:24
najlepiej aby byly paczki tylko po 1 szt wojaka, i zlikwidowano premki na koszary- wtedy by byla przyspieszana produkcja woja tylko za klejnoty, ewentualnie premki na koszary tylko za klejnoty i bez mozliwosci handlowania nimi ani wysylania jako prezent

bb by bylo wtedy wniebowziete ze kasa z tego by sie sypala, a graczom po co ulatwiac/umilac gre ze free

Misiorww
28.08.2017, 17:43
horis weź nie rzucaj takich pomysłów ;) bo bb jeszcze je wprowadzi w życie

BB_Penelopa
28.08.2017, 18:55
horis weź nie rzucaj takich pomysłów ;) bo bb jeszcze je wprowadzi w życie

Widziałeś wyniki ankiety? ;)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

janzbik
09.10.2017, 10:24
Witam Wszystkich.
Udało mi się dodać do szkolenia nową jednostkę i przesunąć ją na 1 pozycję w kolejce innych szkolonych!
https://zapodaj.net/6cd0cf10dc296.jpg.html

Pozdrawiam
janzbik

Iphoris
09.10.2017, 14:01
Tak tylko że przy obecnej ilości jednostkowej 25 to przekopanie się w pilnej sprawie to sztuka, fakt może i dłużej by to trwało do produkowanie brakującej jednostki.
Więc wole dłużej poczekać na produkcje woja niż pół godziny spędzić na przesuwaniu czy tez kasowaniu kolejki w koszarach.

Przeciw. Jak kupa śmierdzi, to trzeba sprzątnąć, a nie poperfumować.

janzbik
09.10.2017, 16:34
A może powinni dodać opcję przesuń na górę (1 pozycję) i po sprawie

vmapik
10.10.2017, 09:05
Cytat Zamieszczone przez Dzonii Zobacz posta
Przeciw. Jak kupa śmierdzi, to trzeba sprzątnąć, a nie poperfumować.

widać ze daleko Tobie do 70lvlu, potem zrozumiesz :D

Fleotria
10.10.2017, 09:09
Chyba bardziej przydała by się możliwość kasowania zaplanowanej produkcji, a nie bawienie w przesuwanie.
W zwyklych koszarach mam zaplanowane tysiace i nagła potrzeba zmiany zmusza mnie to klikania żeby odwołać szkolenie, a przesuwaniu o 1 w gore nawet nie chce mi sie myslec :)

PapissDomi
10.10.2017, 10:27
Jestem za zwiekszeniem limitu, nikt nikomu nie kaze wrzucac paczek po 50 czy 75 jednostek na raz, ale niektorzy ktorzy produkuja na zapas wojsko a nie na biezace potrzeby beda zadowoleni.
Podpisuje sie obiema rekami pod wnioskiem o wznowienie przekazania zespolowi rozwoju pomyslu z usuwaniem calej kolejki produkcji w koszarach i magazynie prowiantu i/lub wrzucaniem nowego elementu kolejki na sama gore. Trudno mi sobie wyobrazic jaka jeszcze modyfikacja tak ulatwilaby zycie codziennie wielu graczom.

pablos73
10.10.2017, 10:56
wielkosc obecnych paczek jest ok, nie ma sensu tego zmieniac,z powodow ktore juz zauwazyli moi przedmowcy

MOD_Victoria
22.11.2017, 23:34
Dzień dobry,

autorowi pomysłu nie udało się przekonać do niego społeczności, większość głosujących była przeciw proponowanym zmianom. Poniżej wkleję też cytat, który powinien rozwiać wszelkie wątpliwości. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pytanie 163: kke2100, Wielka Brytania
Czy jest w planach zwiększenie rozmiaru "paczek" w koszarach?
BB_Alex: To samo tutaj, żadnych planów na teraz.

Pozdrawiam
MOD_Victoria