PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Tajemnicze pudełko przygód

GOSIAK80
19.08.2017, 01:12
Witam

Chciałam poruszyć temat Tajemniczego pudełka przygód. Nagrody w postaci przygód z tego pudelka już dawno straciły, jaka kolejek wartość a najwyższą "wygrana" jest przygoda Wikingowie. Proszę Was byście wyrazili swoją opinię na ten temat.

Pozdrawiam Gosiak80.

Stawiak101
19.08.2017, 01:21
powinny być również dodane przygody z 1001 nocy krawce jak i scenariusze jak pudełko z przygodami to wszystkie powinny być

plumex71
19.08.2017, 02:00
siema,slusznie, przydalyby sie zmiany , a juz bez watpienia zmiana przygody w nagrodzie z pudelka, moze warto pomyslec o lvl gracza i o tym co wpada "wypada" z pudelka jako nagroda dla kogos kto ma np 60 lv
pozdro
Plumex71

kronus7
19.08.2017, 02:02
Gracze nazbierali duzo fragmentow map. Uważam, że zamiast zmieniać obecne pudełko, powinny pojawić się pudełka właśnie Krawce i osobno z 1001 nocy, i ich koszt w fragmentach mapy odpowiednio dopasowany. 300 fragmentow mapy za pudelko, z ktorego moze wypasc przygoda typu Synowe Małego Krawca, zabiłoby resztki balansu, które w tej chwili jeszcze TSO posiada :P ale jakaś zmiana z tymi fragmentami mapy być powinna.

Igorb1985
19.08.2017, 13:15
Jak dla mnie pomysł dobry, i tak jak mój przedmówca wyżej dla zachowania balansu zmieniłbym proporcje w mapach.

Maleficarum
20.08.2017, 21:42
popieram!

BB_Penelopa
21.08.2017, 13:42
Witam!

Zachęcam do głosowania! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Aruzus
21.08.2017, 15:36
GOSIAK chyba jaja sobie robisz choć do wielkanocy daleko
w ogóle po co ta 2 opcja w ankiecie, trzeba było dać jedną - KTO JEST ZA :D

horis
21.08.2017, 15:38
podbijam watek :)

GOSIAK80
21.08.2017, 17:10
Hejka

Dziękuje wszystkim za przychylne opinie. Proszę o rozpowszechnienie tej ankiety wśród waszych kolegów koleżanek z serwera lub gildii.
Za jakakolwiek pomoc z góry dziękuje.

Pozdrawiam Gosiak 80

Aruzus
21.08.2017, 17:35
Ale rozumiesz GOSIAK, że do propozycji dołączyłaś ankietę gdzie nie ma wyboru między ZA albo PRZECIW? LOL
Może powinni podchwycić ten pomysł przy jakimś referendum i dać 2 opcje odpowiedzi
jestem ZA albo NIE MAM ZDANIA

nie było głosów przeciw, właśnie wyszliśmy z UE :D :D :D

Elelkal_
21.08.2017, 21:00
Ale rozumiesz GOSIAK, że do propozycji dołączyłaś ankietę gdzie nie ma wyboru między ZA albo PRZECIW? LOL
Może powinni podchwycić ten pomysł przy jakimś referendum i dać 2 opcje odpowiedzi
jestem ZA albo NIE MAM ZDANIA

nie było głosów przeciw, właśnie wyszliśmy z UE :D :D :D
A może tak "jestem za zmianami" i " nie jestem przeciwny zmianom" :D
A wracając do tematu, to trudno się odnieść do czegokolwiek, bo zmiany przydałyby się, co widać po sporej ilości głosów za ale ciekawe czy byłoby ich tyle
samo, jeśli zamiast obecnych przygód trafiłyby do pudełka kooperacyjne, uśpiona rafa itp. Przecież to też zmiana :)

GOSIAK80
21.08.2017, 21:42
Dzięki za opinie po to właśnie napisałam tego posta może nie wszystko jest tak jak powinno byc, ale kto nie probuje ten nigdy niczego nie zmieni.
Myślę ze zmiany są potrzebne nie kosmetyczne, bo to za dużo czasu już przeleciało tylko bardziej drastyczne ;)
A co do pytań ankiety albo jesteś z nami, albo nie ;)

Pozdrawiam Gosiak80

BB_Penelopa
22.08.2017, 15:30
Dzięki za opinie po to właśnie napisałam tego posta może nie wszystko jest tak jak powinno byc, ale kto nie probuje ten nigdy niczego nie zmieni.
Myślę ze zmiany są potrzebne nie kosmetyczne, bo to za dużo czasu już przeleciało tylko bardziej drastyczne ;)
A co do pytań ankiety albo jesteś z nami, albo nie ;)

Pozdrawiam Gosiak80

Następnym razem będzie lepiej. :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

BB_Penelopa
22.08.2017, 17:49
Witam!

Na prośbę autora zamykam wątek i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa