Zobacz pełną wersję : Proponowane zmiany w TSO przez graczy
GOSIAK80
18.08.2017, 14:59
Witamy.
Gracze Doliny Odkrywców po dyskusji na czacie poparli pomysł by coś zmienić w grze ;)
Wiec każdy z Was może napisać, jakie ma propozycje odnośnie gry ;)
Moim pomysłem jest zmienienie zakładki przygód nic tam się nie zmieniło od ponad 5 lat mapy stały się bezwartościowe;)
Do tego tajemnicze pudelka w których główna nagroda to Wikingowie. Można by było dodać też scenariusze bo cieżko pozyskać ich tysiąc żeby zaliczyć osiągnięcia. Proszę o umieszczanie opinii co można by zmienić w zakładce kupca.
Dziękuje Wszystkim za uwagę
Gosiak80
zgadzam się z Gosiak80 i proponuje :
1. dodać do zakładki przedmioty epickie przygody z serii tysiąca i jednej nocy tak samo jak są dostępne przygody z serii 'Krawca'
2. dodać skrzynkę ze skrawkami listów przewodników i książki z excelsiora
3. przycisk w magazynach prowiantu i koszarach (zwykłych i elitarnych) który przeniesie produkowany przedmiot lub werbowany oddział na początek kolejki oczekującej (czasami trzeba się sporo naklikać żeby to zrobić tak jest obecnie jak jest duża kolejka )
dziękuje i pozdrawiam Szeyk
GOSIAK80
18.08.2017, 16:05
Chciałam jeszcze dodać ze w Targowisku gildii nic się nie zmieniło od 22.02.2017
i to najdłuższy czas od kąt powstała gra przerwy pomiędzy nowymi ofertami.
A tu jeszcze glosowania nie było ;)
A sorki widze, że zmiany nadciągają - https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44193
Pozdrawiam Wszystkich Gosiak80
Elelkal_
18.08.2017, 19:40
Nie ten dział, skoro zmiany mają dotyczyć gry, to powinny mieć znacznik( czy jak się to nazywa) "Gra" a nie "Forum". Kolejna sprawa, to dodaj ankietę oraz wybierz 1 pomysł zgodnie z zasadą "1 temat=1 pomysł" inaczej temat zostanie wkrótce zamknięty i trafi do Archiwum.
GOSIAK80
19.08.2017, 00:58
Ok dzięki za sugestie ankieta dodana. A co do tego ze wybrałam "forum" zamiast "gra" post się wyróżnia ;)
Pozdrawiam Gosiak80
Ok dzięki za sugestie ankieta dodana. A co do tego ze wybrałam "forum" zamiast "gra" post się wyróżnia ;)
Pozdrawiam Gosiak80
i tak Ci moderator przeniesie post, jesli to niewlasciwy dzial ;)
Elelkal_
21.08.2017, 20:49
i tak Ci moderator przeniesie post, jesli to niewlasciwy dzial ;)
Na szczęście jest w odpowiednim dziale aczkolwiek błędem było dawanie ankiety z czasem trwania bo jeśli nie zbierze odpowiedniej liczby głosów do 17.10 to poleci z automatu do "kosza".
MOD_Victoria
22.08.2017, 09:38
Dzień dobry,
w związku z tym, że jest to dyskusja o pomysłach (tematy dotyczące niektórych z nich istnieją już w odpowiednim dziale) a nie nowy pomysł dotyczący gry - przenoszę temat do działu off-topic, aby można było zachować ankietę.
Jeśli w wyniku tej dyskusji wyklaruje się jakiś nowy pomysł dotyczący gry proszę o założenie nowego tematu w odpowiednim dziale, wraz z regulaminową ankietą, która powinna zawierać mimimum 3 opcje: ZA, PRZECIW, OBOJĘTNIE.
Nowy, czyli taki, który nie był już wcześniej przedstawiany i odrzucony przez developerów lub przeniesiony do archiwum z powodu nikłego zainteresowania - jeśli interesujący Was temat jest w archiwum - proszę o wysłanie wiadomości na forumową skrzynkę do mnie lub BB_Penelopy.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
BB_Penelopa
22.08.2017, 17:47
Witam!
Na prośbę autora zamykam wątek i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa