Zobacz pełną wersję : Nie wiem jak u was ?
marecki60
12.08.2017, 10:53
Nie wiem jak u innych ale dzis masakra ping do serwerow w miare przyzwoily ok 50 ms a nie daje sie grac takie wsio zmulone
Przeszukalem swoj komp i siec ale noo masakra
Zaczął się długi weekend więc wszyscy maja to gdzieś że gra przestała działać !!!!!!!!!
Ważne aby kamyczki kupowali i forsę w ta padlinę nazywana grą ładowali.
Na przygody tak jak pisałem wcale nie można wejść a czas leci.
marecki60
12.08.2017, 11:24
znalazlem problem pod firefoxem tak zmula IE dziala ok moja rada zmienic przegladarke
Nic nie daje zmiana przeglądarki zamula na lisie i na chrome IE to samo czyszczenie tez nic nie daje.
Teraz padł serwer rozmów.
Nic nie daje zmiana przeglądarki zamula na lisie i na chrome IE to samo czyszczenie tez nic nie daje.
Teraz padł serwer rozmów.
Byc moze to cos u Ciebie, hutnik, albo do mnie dotrze pozniej, bo na razie dziala bez zarzutow, i gra, i przygody i czaty.
Rozmawialem z kolega ma internet u innego dostawcy i ma tak samo.
rreewwaa
12.08.2017, 19:05
Nie mogę wejść do gry ma ktoś dziś z tym problem???
Nie mogę wejść do gry ma ktoś dziś z tym problem???
Ciastka, cache wyczyszczone w przegladarce? Relog? Inna przegladarka? Flash updatowany? Przegladarka ma zezwolenie na uzywanie flasha na stronie tso?
Nie wiem, czy nie pominelam jeszcze czegos?
BB_Penelopa
14.08.2017, 15:13
Witam!
Jak wygląda sytuacja?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Sytuacja wygląda tak, że nie można się zalogować do gry.
BB_Penelopa
15.08.2017, 14:29
Sytuacja wygląda tak, że nie można się zalogować do gry.
Witaj!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Entermax
15.08.2017, 16:58
Witam
Zauważyłam następujące problemy:
Firefox gra praktyczne nie działa zamula, skacze przy przesuwaniu planszy, wszystkie kliknięcia działają z kilku sekundowym opóźnieniem.
Przerzuciłem się na Explorera, a tam po dzisiejszej aktualizacji jest problem z wystawianiem ofert sprzedaży. W oknie sprzedaży nie widać ostatniej wystawionej oferty.
Wystawiam jedną rzecz i nie widać jej, pojawia się dopiero gdy wystawię następną rzecz. Wtedy widać tą pierwszą, a nie widać tej drugiej. Drugą widać gdy wystawię trzecią, ale nie widać trzeciej. itd...
BB_Penelopa
15.08.2017, 18:19
Witam
Zauważyłam następujące problemy:
Firefox gra praktyczne nie działa zamula, skacze przy przesuwaniu planszy, wszystkie kliknięcia działają z kilku sekundowym opóźnieniem.
Przerzuciłem się na Explorera, a tam po dzisiejszej aktualizacji jest problem z wystawianiem ofert sprzedaży. W oknie sprzedaży nie widać ostatniej wystawionej oferty.
Wystawiam jedną rzecz i nie widać jej, pojawia się dopiero gdy wystawię następną rzecz. Wtedy widać tą pierwszą, a nie widać tej drugiej. Drugą widać gdy wystawię trzecią, ale nie widać trzeciej. itd...
A jak inne przeglądarki?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kwinto2008
15.08.2017, 22:44
od południa nic nie chodzi w ogóle nie da się załadować i co i pic
BB_Penelopa
16.08.2017, 10:17
od południa nic nie chodzi w ogóle nie da się załadować i co i pic
Witaj!
Czy zmiana przeglądarki pomogła?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
27.11.2017, 15:11
Dzień dobry,
problem przedawniony - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria