PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zaznaczanie Kolekcji

Tarczyńca
10.08.2017, 19:09
Siemanko.
Czy istniała by możliwość zrobić takiego Mini zadania za jakąś dobrą premię 4D lub np 100 kleju.
A mianowicie chodzi mi tu o polowanie na wyspie. Czyli gracze szukają kolekcji u znajomych zaznaczają je a w zadaniu pojawia się cyferka 37/100 że niby tyle beczek sztandarów itp zaznaczono. I tak do 1000 kolekcji a co 100 kolekcji była były by fajne nagrody :) takie troszkę pomaganie w szukaniu kolekcji czy też robienia mini zadania :). Wiem ze pomysł dziwny ale no cóż może ktoś Się skusi i będzie atakował znajomego na wyspie za kolekcjami ^^?:cool:

Androm3da
11.08.2017, 00:17
No nie wiem, graczy szlag trafia jak nie można znaleźć jednego przedmiotu kolekcjonerskiego na przygodzie, a co dopiero zaznaczenie ich 100 czy 1000 na głównej wyspie, patrząc na znajomych w grze, to na ogół zbiera się te widoczne, resztę się po prostu olewa, wydaje mi się że samo zbieranie mało co daje, bo zebranie do przykładu 15 sztandarów potrzebnych do produkcji sierżanta może trwać nawet tydzień. Inna sprawa ewenty i zadania czy osiągnięcia.

Tarczyńca
11.08.2017, 23:11
No tak ale jak masz np dodatek który zaznacza Ci kolekcje to nie problem. Bo w 1 dzień możesz uzbierać 100szt ;) tylko musisz trafić na załadowanie kolekcji ^^

Ranhea
12.08.2017, 10:47
No tak ale jak masz np dodatek który zaznacza Ci kolekcje to nie problem. Bo w 1 dzień możesz uzbierać 100szt ;) tylko musisz trafić na załadowanie kolekcji ^^

Rozumiem, że mówisz o tych "dodatkach", których używania nie popierają administratorzy gry, i za których używanie można dostać bana? :)

Fleotria
15.08.2017, 09:25
Nie wiem jak u Was ale zaznaczanie kolekcji u znajomych jest obecnie chyba niemożliwe, funkcjonowało to do którejś udanej konserwy i się popsuło.

Tarczyńca
15.08.2017, 14:42
Aha :) mi tam przed jeszcze zaznaczało ale z grubym opóźnieniem :) to może taka wina konserwy ;) ale wiesz jak ktoś ma też mniej na wyspie to idzie znaleść kolekcje od tak bo sobie w danym sektorze ruszasz myszką i się pojawia biały napis potem to już z górki :) fakt troszkę czasu to zabierze.

BB_Penelopa
15.08.2017, 15:01
Witam!

Zapraszam do dyskusji! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
23.11.2017, 13:39
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie uzyskał wystarczającej ilości głosów by mógł zostać przekazany. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria