Zobacz pełną wersję : kilku-sekundowe przerywanie połaczenia pod Chrome
Od kilku dni zauważyłem kilkusekundowe przerwanie połaczenia z settlersonline objawiajace się pojawieniem ekranu problemy z połaczeniem (ten gośc pukający w komputer) a potem za chwilę wszystko wraca do normy. Niby grać się da chyba że np przygotowuje wojsko do wysłania (należy ponownie ustawić generała z wojskiem), wysyłanie odkrywcę na poszukiwania czy o bloku nie wspomnę. Spotkał się ktoś z tym pod chrome? Z innymi stronami nie mam problemu (czyściłem cache przeglądarki i flasha) ...
olac chroma, korzystac z innych przegladarek
Od kilku dni zauważyłem kilkusekundowe przerwanie połaczenia...
To samo mam. Też pod chrome. Innych przeglądarek nie sprawdzałem.
Co kilka minut gościu z młotkiem sie pojawia...
JAKRISLAW
30.07.2017, 18:51
U mnie to samo od kilku dni, a dziś to już w ogóle przegięcie, w trakcie logowania młotkowy się pojawia :(
Myślałem że to kłopoty z siecią ale widzę, że to szerszy problem.
Z innej beczki, przez jakiś czas nie była dostępna strona settlersów i to nie tylko wersja polska ale i angielska i testowa.
Tylko ja taki problem miałem czy też ktoś miał podobnie?
Przez chyba godzinę nie miałem dostępu do stron TSO.
Awaria była ogólna, siadło wszytko
BB Pandur się tłumaczył a u nas nikt bo w wekendy chyba nie pracują, ktoś litościwy wklejke na fejsie zrobił
Dear Settlers,
we are experiencing an outage in our data center. The game, website and forum are not available. The administrators and emergency services have been informed and are already on it. We can't provide you with an ETA yet, as we wait for more information from the IT. ~BB_Pandur
po angielsku ale można sobie tam przetlumaczyć, pewniejsze niż to co tu przeczytasz :o
Edytka46
30.07.2017, 22:05
u mnie to samo-od kilku dni gość wali młotem w kompa:)-mam Opere
BB_Penelopa
31.07.2017, 16:32
Witam!
Zapraszam do zapoznania się z tym tematem (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44256).
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kiciak2409
31.07.2017, 17:07
Mimo zapoznania się z tematem, nic mi wczoraj nie pomogło przez kilka godzin z przerwami ;)
Pozdrawiam młociarzy kompów ;p
BB_Penelopa
02.08.2017, 15:09
Mimo zapoznania się z tematem, nic mi wczoraj nie pomogło przez kilka godzin z przerwami ;)
Pozdrawiam młociarzy kompów ;p
Jak teraz wygląda sytuacja?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Na razie wszystko działa.
BB_Penelopa
03.08.2017, 13:42
Świetnie! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
to normalne ze gra niestabilnie działa.
generalnie fajnie ze pomimo to ze masz masakryczne lagi chcesz grać używając chrome.
MOD_Victoria
24.11.2017, 20:39
Dzień dobry,
problem przedawniony - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria