PDA

Zobacz pełną wersję : jak usunac z histori handlu stare oferty

arko19752012
19.07.2017, 21:38
jak usunac z histori handlu stare oferty po usunieciu za jakis czas znowu wracaja a nowe nie zakazdym razem pojawiaja sie w histori
teraz mam kilka ofert kupna z poprzedniego dnia chociaz juz x razy je usunelema nowe i te co wystawiam nie wszystkie sie pojawiaja
w histori przed konserwami wszystko dzialalo dobrze ;)a teraz nie;)

gorzej bedzie jak ktos zla oferte wystaiw (pomyli sie) i pozniej niebedzie mial screena ze wystawil taka oferte bo bedzie mial same przestarzale a nowych ofert sprzedarzy lub kupna nie:)

widze ze nikt niezna odpowiedzi popsuli i niewiedza co zepsuli:)
niewidac czy oferty schodza czy trzeba zmienic

BB_Penelopa
24.07.2017, 13:36
Witam!

Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Elelkal_
24.07.2017, 17:37
Przecież to problem globalny, więc jest już chyba znany. Zamiast naprawiać błąd pojedynczym graczom nie lepiej naprawić go wszystkim ?

arko19752012
27.07.2017, 23:31
a jest wogule sens do nich pisac kiedys pisale do nich w inej sprawie
tez zaczeli od ciasteczek zmiana przegladarki logowanie z innej sieci inego komputera itp w koncu po ktoryms emailu jak juz pomysly im sie skonczyly odpisali zeby komputr zmienic:) nawet na czat gry wkleilem wtedy ostatnia odpowiedz jaka mi przyslali

wiedzialem ze umnieja popsuc ale naprawic juz nie:)

John_Maj
07.08.2017, 23:17
Mam to samo i pewnie wielu innych graczy.Zakładanie wątków pisanie do suportu mija się z celem bo z tego co widzę to wszyscy mają to w głębokim poważaniu a grę zaczynam traktować jako dodatek do kawy.

MOD_Victoria
27.11.2017, 15:07
Dzień dobry,

ten problem został naprawiony podczas aktualizacji 10.10.2017 (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/44513-Zmiany-w-grze-10.10.2017). Nie powinien już występować. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria