PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Monety Gwiezdnę

Tarczyńca
09.07.2017, 11:30
Witam.
Jeden z graczy wpadł na pomysł lecz lekko się wstydzi dlatego ja umieszczam za niego ankietę o tuż ankieta kieruje się do monet gwiezdnych.
Gracz chciał by mieć opcję wyboru z doświadczenia exp. i zamienić to na monety gwiezdne. przykładowo robisz bajkowe przygody i wybierasz przed przygodą czy ma lecieć za nią pd czy monety gwiezdne.

Jeszcze jedną opcją jest taka żeby np jak ktoś zainwestował w premium to żeby w drugim dropie o 50% mnie leciały monety gwiezdne zamiast pd :) zachęcam do dyskusji i głosowania.

Twórcą ankiety jest Nieśmiała (Ela...)

horis
09.07.2017, 11:45
bb juz dawno temu okreslilo ze takiej zamiany wg wyboru gracza nie bedzie- wiec ankieta bez sensu bo i tak pomysl nie zostanie zrealizowany

Tarczyńca
09.07.2017, 12:00
A co sądzisz o tej opcji drugiej żeby zamiast dodatkowego doświadczenia leciało konto premium>?

Tarczyńca
09.07.2017, 19:29
Tylko też proszę wziąć tu pod uwagę osoby z lvl 40-55 :) takich osób pewnie jest dużo i pewnie nie mają jak zdobyć MG ;) ^^ A pewnie też by chciały coś ustrzelić w dropie strzałkami :)

sparkz
09.07.2017, 20:43
Tylko też proszę wziąć tu pod uwagę osoby z lvl 40-55 :) takich osób pewnie jest dużo i pewnie nie mają jak zdobyć MG ;)

Nie maja, jak chca to sprawa jest prosta - dolevelowac sie do takiego poziomu gdy beda mogli je zdobyc tak jak wszyscy inni.

Tej grze wiele mozna zarzucic z pktu widzenia spojnosci ale akurat tutaj nic.

horis
09.07.2017, 21:35
ja jak mialem lvl 49 to tez nie mialem jak zdobywac gm, a zaraz potem jak wbilem lvl 50 tto tez juz nie mialem jak zdobywac gm bo lvl max wwtedy podniesiono na 75- taka gra
a z gm jest jak z krysztalami- to jest 'surowiec' wyjatkowy i w dodatku nie mozna nim handlowac- i tak bylo w zalozeniach tworcy gry

BB_Penelopa
10.07.2017, 18:17
Witam!

Pomysł nie zostanie zrealizowany.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa