Zobacz pełną wersję : Gra Kryształy
Tarczyńca
03.07.2017, 18:30
A powiedźcie mi co myślicie na temat Kryształy by była możliwość dropienia z przygód człowiek wydał wszystko i teraz ma pustki w magazynie a przydało by się kilka dodatkowych przygód 1 osobowych z których w dropach mogły by lecieć kryształy :) lub jakieś premie na 48h przy wrzutce znajomego przekąska czy inne rzeczy. Nowe przygody można by było nabyć za monety gwiezdne lub też kupić za mapki lub też zdobyć w bardzo długich poszukiwaniach w odkrywcach można by było je rozbić lvl ami np 10,20,30,40 itp.. i można było by się pokusić o taką przygodę by zrobić.
juz bb wypowiadalo sie na ten temat ze krysztalow nie bedzie mozna wydropic z przygod,
polecam takze przeczytanie http://forum.thesettlersonline.pl/threads/43732-Zapytaj-mnie-o-cokolwiek-Odpowiedzi?p=257426&viewfull=1#post257426 odpowiedz do pytania 54 '.....Jeśli zdecydujemy się zwiększyć możliwości zdobycia kryształów, te dodatkowe źródła pozostaną ograniczone. Nie będą to łupy z przygód i produkcja...'
Tarczyńca
03.07.2017, 19:03
co wy się tak tym bb interesujcie ^^ bb jest dla nas graczy a nie a nie na opak i powinni grę tak ustawić by graczom grało się przyjemniej :) a po to są ankiety żeby można było coś zmienić na lepsze lub gorsze ;P
bb jest dla nas graczy a nie a nie na opak i powinni grę tak ustawić by graczom grało się przyjemniej :) "Się ześmiałem ze śmiechu jak pszczoła!"
co wy się tak tym bb interesujcie ^^ bb jest dla nas graczy a nie a nie na opak i powinni grę tak ustawić by graczom grało się przyjemniej :) ;P
taaa, tak jak wladza dla obywateli, a nie obywatele dla wladzy, i powinno obywatelom zyc sie lepiej i przyjemniej
MOD_Victoria
03.07.2017, 20:36
Witam!
Oficjalna odpowiedź BB na ten temat padła także w tym temacie (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42382-Kryształy-w-dropie-z-przygód).
Proszę korzystać z wyszukiwarki i nie dublować wątków! Będzie to traktowane jako zaśmiecanie forum.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria