Zobacz pełną wersję : Gra Likwidacja premii przynoszonych przez odkrywców.
ArturGrab
03.07.2017, 07:46
Wyszkolony odkrywca po 9h przynosi.................. półmisek ryb :):)
Więc mam propozycje gdyż ten półmisek ryb mogę sobie sam zrobić w MP jak i kanapek i kosz, to chciałbym aby zostały premie znoszone przez grubasów a które mogę wyprodukować sam zlikwidowana jako rzecz którą mogą oni przynieść.
To jest bez sensu że zielony grubas znosi takie rzeczy a nie premie których nie mogę wytworzyć no: torba łapka osadnik
Adamynas
03.07.2017, 09:07
Jestem na nie
Grasz w toto lotka? po co? jak te pieniądze możesz zarobić sam... a jednak grasz dalej licząc ze zamiast trójki będzie torba :D
Misiorww
03.07.2017, 09:45
jestem na nie.
żadna to frajda jakby nagle wszyscy zaczęli nosić torby ;P
Grzegorz1958
03.07.2017, 17:22
Masz rację to strata czasu .Można go by było wysłać po coś konkrętniejszego -choćby po przygodę .
BB_Penelopa
03.07.2017, 17:25
Witam!
Zachęcam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nie gram w totka, jestem wyjatkowo na tak
Jesli w tej grze jest jakas jedna zasada ktorej BB sie konsekwetnie trzyma, to jest nią zasada niepoprawiania starego contentu aby pasowal do nowego (bo albo nie ma na to srodkow albo designezy sa po prostu za glupi zeby to zrobic).
Stad nie ma co liczyc np na zmiany w przygodach typu DS zeby nagle zaczely byc nawet odrobine lepsze, ciezko liczyc na to ze kolonie stana sie w jakis sposob oplacalne i nie ma co liczyc na to ze poprawi sie sytuacja z drzewkami umiejetnosci dla geologow/ poszukiwaczy.
ArturGrab
03.07.2017, 19:00
Jesli w tej grze jest jakas jedna zasada ktorej BB sie konsekwetnie trzyma, to jest nią zasada niepoprawiania starego contentu aby pasowal do nowego (bo albo nie ma na to srodkow albo designezy sa po prostu za glupi zeby to zrobic).
Stad nie ma co liczyc np na zmiany w przygodach typu DS zeby nagle zaczely byc nawet odrobine lepsze, ciezko liczyc na to ze kolonie stana sie w jakis sposob oplacalne i nie ma co liczyc na to ze poprawi sie sytuacja z drzewkami umiejetnosci dla geologow/ poszukiwaczy.
Jakaś normalna wypowiedź, a nie jak grasz w totka.
Geolodzy odkrywcy t wszystko jest od początku gry. Jak był półmisek ryb to nie było torby doszła torba a półmisek został co jak dla mnie jest głupotą kiedy odkrywca jeszcze wyszkolony znosi Ci półmisek.
jestem na nie.
żadna to frajda jakby nagle wszyscy zaczęli nosić torby ;P kto powiedział że ma znosić torby??
może targa steka grilowanego osadnika co najniżej uczty ale bez przesady komu ten półmisek potrzebny ?
BB_Penelopa
04.07.2017, 12:34
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Adamynas
04.07.2017, 13:46
CM po co mydlisz oczy graczom? przecież jest wiele ważniejszych wątków od tego, które mimo że cieszyły się większym zainteresowaniem nadal nie doczekały się realizacji z waszej strony, więc przestań mydlić a zacznij działać.
2335 postów nabite a zero konkretów. Ogarnij sie i przy okazji ogarnij prowianty o które ludzie proszą hmm z rok :D a nie interesujesz się nikomu niepotrzebnym półmiskiem ryb.
Artur widzę ze nie załapałeś przekazu, no cóż...
BB_Penelopa
11.07.2017, 13:38
CM po co mydlisz oczy graczom? przecież jest wiele ważniejszych wątków od tego, które mimo że cieszyły się większym zainteresowaniem nadal nie doczekały się realizacji z waszej strony, więc przestań mydlić a zacznij działać.
2335 postów nabite a zero konkretów. Ogarnij sie i przy okazji ogarnij prowianty o które ludzie proszą hmm z rok :D a nie interesujesz się nikomu niepotrzebnym półmiskiem ryb.
Artur widzę ze nie załapałeś przekazu, no cóż...
Każdy pomysł ma szansę.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Każdy pomysł ma szansę.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
otoz uznaje to za klamstwo, niejeden pomysl zostal odrzucony bezposrednio przez CM, albo napisano pozniej ze ' nie bedzie wdrozony'
MOD_Victoria
11.07.2017, 15:30
otoz uznaje to za klamstwo, niejeden pomysl zostal odrzucony bezposrednio przez CM, albo napisano pozniej ze ' nie bedzie wdrozony'
Dzień dobry,
o tym czy pomysł zostanie zrealizowany nie decyduje CM, tylko projektanci gry. CM jest łącznikiem między developerami a graczami.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Elelkal_
11.07.2017, 18:49
Każdy pomysł ma szansę a nie gwarancję wdrożenia, to tak dla ścisłości.
BB_Penelopa
25.07.2017, 18:27
Każdy pomysł ma szansę a nie gwarancję wdrożenia, to tak dla ścisłości.
Dokładnie tak!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Najlepiej żeby grubasy tylko dobre premie przynosili, z każdej przygody żeby był dobry i sensowny drop, żeby nie dało się na przygodzie stracić,,, najlepiej żeby grac nie trza było i autologowanie codziennie dało by radę zrobić,,,
Elelkal_
25.07.2017, 23:41
Najlepiej żeby grubasy tylko dobre premie przynosili, z każdej przygody żeby był dobry i sensowny drop, żeby nie dało się na przygodzie stracić,,, najlepiej żeby grac nie trza było i autologowanie codziennie dało by radę zrobić,,,
Jetem na tak i jeszcze najlepiej, żeby to nam płacili za to, że w ogóle wyrażamy chęć zagrania w TSO :)
BB_Penelopa
01.08.2017, 17:04
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do głosowania!
Po osiągnięciu, odpowiedniej liczby głosów temat zostanie przekazany do dewelopera.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
23.11.2017, 13:06
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie uzyskał wystarczającej ilości głosów "za", by mógł zostać przekazany. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria