Zobacz pełną wersję : konserwa
alekswielki74
16.05.2017, 16:10
miała być jedna konserwa do 12 była do 14 i znowu przerwa to jakieś jaja są mam nadzieje ze odpowiednio nas wynagrodzą za te problemy. No fakt w tym są najlepsi jak nie szlo się zalogować to zero reakcji przeprosin zadajmy 500 zaprawy 1000 klejkow oraz 5 dni premium pozdrawiam suport
miala byc jedna konserw do 12 byla do 14 i znowu przerwa to jakies jaja sa mam nadzieje ze odpowiednio nas wynagrodza za te problemy
jaaaasne ;)
Dublinczyk
16.05.2017, 16:12
dlaczego jeszcze jesteśmy zdziwieni? ta gra to kompletne dno a co z 3 dniami w których się nie dało logować ?3 dni premium mi przepadły jak każdemu , no i co może dadzą 1000 chlebka i 1000 ludzików w rekompensacie ?
Betooniusz
16.05.2017, 16:16
dlaczego jeszcze jesteśmy zdziwieni? ta gra to kompletne dno a co z 3 dniami w których się nie dało logować ?3 dni premium mi przepadły jak każdemu , no i co może dadzą 1000 chlebka i 1000 ludzików w rekompensacie ?
Bez przesady...
kiedyś dostaliśmy cały, równiutki, okrąglutki tysiąc ludzików? :D
nie liczyłbym na takie hojne dary :eek:
Witam i tak nas jak zawsze olewają można sobie tu pisac do woli a żaden mood nawet nic nie odpowie a jak tak to walnie znów formułke o cierpliwości i rozwiązwaniu problemów
teraz do 19 konserwują miało byc 8 - 12 potem 12 skreślona i 14 teraz 19 hehe śmiechu warte i mało poważne
Na głównej jest już informacja, konserwacja do 19tej.
alekswielki74
16.05.2017, 16:20
Witam i tak nas jak zawsze olewają można sobie tu pisac do woli a żaden mood nawet nic nie odpowie a jak tak to walnie znów formułke o cierpliwości i rozwiązwaniu problemów
No fakt w tym sa najlepsi jak nie szlo sie zalogowac to zero reakcji przeprosin zadajmy 500 zaprawy 1000 klejkow oraz 5 dni premium pozdrawiam suport
straszne, znowu konserwa, nie można grać, buuuuuuuuuuuuuuu, hahaha ludzie wyluzujcie :) świat się nie zawali, bo nie możecie w tso grać :D
straszne, znowu konserwa, nie można grać, buuuuuuuuuuuuuuu, hahaha ludzie wyluzujcie :) świat się nie zawali, bo nie możecie w tso grać :D
pewnie, że się nie zawali- ale to irytujące jest. Ciągłe błędy.
Raczej można liczyć na lubczyk kanapkę z serem i koszyk cioci irmy
Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno :P
ile bedzie trwala koserwa?
majsterpaulek60
16.05.2017, 16:34
No fakt w tym sa najlepsi jak nie szlo sie zalogowac to zero reakcji przeprosin zadajmy 500 zaprawy 1000 klejkow oraz 5 dni premium pozdrawiam suport
Zgadzam się jestem za takimi ilościami zadość uczynienia
pawfer76
16.05.2017, 16:36
ile bedzie trwala koserwa?
piszą że do 19
ale jak bedzie naprawdę to nawet najstarsi górale nie wiedzą :)
QueenPen
16.05.2017, 16:50
porażka... znowu to samo :( miała być przerwa do 12:00 teraz do 19:00.. lekkie przegięcie...
JanSettlers
16.05.2017, 16:57
konserwa do konserwy konserwy konserwy bez konserwy, konserwą straconą
Kfiatek6
16.05.2017, 17:02
To chyba jedyna firma, ktora nie uczy sie na wlasnych bledach. Wiecznie to samo: konserwa konserwy.
CoDiAl77
16.05.2017, 17:08
Możecie się nieco opanować z komentarzami typu: "ta gra to dno", "gorzej być nie może", "jak zwykle to samo"? Skoro tak Was ta gra zeźliła, to nie grajcie. Innymi słowy, nie próbujcie się logować. Wprowadzono sporo nowych zmian i mogło się coś wysypać. Bez przesady ludzie. Jesteście irytującą zgrają dzieci z gimnazjum (czyli 7-8 klasa SP).
i majsterek najlepiej aby jakiegoś generała dali w nagrode:))
lin_owiec
16.05.2017, 17:23
Możecie się nieco opanować z komentarzami typu: "ta gra to dno", "gorzej być nie może", "jak zwykle to samo"? Skoro tak Was ta gra zeźliła, to nie grajcie. Innymi słowy, nie próbujcie się logować. Wprowadzono sporo nowych zmian i mogło się coś wysypać. Bez przesady ludzie. Jesteście irytującą zgrają dzieci z gimnazjum (czyli 7-8 klasa SP).
Tu się z Toba nie zgodzę...czasem każdy łapie wolną chwilę, by tu ją spędzić, odpoczywając w przerwie między pracą , bawieniem dzieci i obiadem w międzyczasie....więc nie zaskakuje mnie ,że ludzie się irytują.
Poza tym , nie obrażaj proszę dorosłych ludzi , nazywając ich zgrają dzieci, i to z gimnazjum....to dopiero świadczy o niedojrzałości:)
Misiorww
16.05.2017, 17:26
miała być jedna konserwa do 12 była do 14 i znowu przerwa to jakieś jaja są mam nadzieje ze odpowiednio nas wynagrodzą za te problemy. No fakt w tym są najlepsi jak nie szlo się zalogować to zero reakcji przeprosin zadajmy 500 zaprawy 1000 klejkow oraz 5 dni premium pozdrawiam suport
i majsterek najlepiej aby jakiegoś generała dali w nagrode:))
jak już nie raz pisałem, czemu tak mało chcecie. od razu 1kk kleju i 10kk zaprawy. trzeba docenić stracony czas ;)
Tu się z Toba nie zgodzę...czasem każdy łapie wolną chwilę, by tu ją spędzić, odpoczywając w przerwie między pracą , bawieniem dzieci i obiadem w międzyczasie....więc nie zaskakuje mnie ,że ludzie się irytują.
po pierwsze konserwy nie są codziennie
po drugie chyba już się przyzwyczailiśmy do konserwy konserwy
po trzecie trochę oddechu od tso należy się każdemu
wg mnie irytacja jest tutaj nie na miejscu
Suneater
16.05.2017, 17:28
Najwiecej narzekaja osoby, ktore graja od 4-5 lat. Jezeli do tej pory nie przyzwyczailiscie sie takich akcji, to chyba pora zmienic gre.
To chyba jedyna firma, ktora nie uczy sie na wlasnych bledach. Wiecznie to samo: konserwa konserwy.
I tu sie bardzo mylisz, jest tak na większości gier
pretor29
16.05.2017, 17:36
wystarczyla by od razu konserwa 24h i "napewno" by sie im udalo
BB_Penelopa
16.05.2017, 17:46
Witam!
Przerwa jest niezbędna, aby gra działała bez zastrzeżeń.
Dziękuje za cierpliwość.
BB_Penelopa
W ramach rekompensaty zgodzę się nawet na 500 kryształów - nie muszą być klejnoty ;-)
ser-robal
16.05.2017, 17:50
No i fajnie:)) ale na "Koloni" po konserwie wszystko było ok, co będzie po konserwie konserwy? Tego nikt nie wie:(
Nie martw się przedłużą ci premium do 4 w nocy więc powinieneś być zadowolony :)
Oj w nocy spisz ? dziwny jesteś
MOD_Victoria
20.05.2017, 10:50
Dzień dobry,
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria