Zobacz pełną wersję : Gra Odwołanie przenoszenia genarała
Moja sugestia dotyczy możliwości odwołania generała, któremu nieopatrznie kazaliśmy się przenieść. Na mapach, gdzie odległości nie zbyt duże, (albo gdy mamy kilku generałów danego typu) nie ma tragedii jak się pomylimy. Jednak w przygodach typu skarb mądrości omyłkowe przestawienie np. Vargusa generuje sporo niepotrzebnego czekania. Może dałoby się umieścić przycisk odwołujący przemarsz, podobny do tego odwołujący atak?
Tarczyńca
07.05.2017, 19:04
Jak dla mnie taka opcja jest nie potrzebna bo generała zawsze ustawiam tam gdzie ma być i raczej nie mam z tym problemów...
Jak dla mnie taka opcja jest potrzebna bo wprawdzie generała zwykle ustawiam tam gdzie ma być i raczej nie mam z tym problemów, ale nawet dla tych paru przypadków na 1000, kiedy omsknie mi się palec, taka możliwość byłaby mile widziana.
Poza tym, skoro można odwołać atak, to dlaczego nie przeniesienie.
Jak dla mnie taka opcja jest nie potrzebna bo generała zawsze ustawiam tam gdzie ma być i raczej nie mam z tym problemów...
Wiesz jak jest- są nieomylni geniusze tacy jak Ty i gapy takie ja co im się czasem zdarzy ;)
Geniusz dopiero niedawno zaczął krawce robić i nie wie jak ciężko czasem trafić w odpowiednią fałdkę piasku.
BB_Penelopa
08.05.2017, 17:49
Witam!
Zachęcam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kinia19910
30.05.2017, 15:49
+1, nie ma co debatować
BB_Penelopa
25.08.2017, 15:17
Witam!