Zobacz pełną wersję : Gra Sortowanie znajomych i członków Gildii
dziadek-1
03.05.2017, 17:15
Sortowanie znajomych i członków Gildii
Bardzo podobny pomysł zapodano w 2014 r. i ...pomimo, że był łączony z innymi podobnymi , niewiele chyba słychać w temacie.
http://http://forum.thesettlersonline.pl/threads/36980-Wyszukiwarka-znajomych
Mój pomysł to:
możliwość sortowania znajomych i członków Gildii wg. własnej filozofii użytkowania,
możliwość grupowania np. do własnych definiowalnych grup
np. admini, gracze, handel, alfabetycznie , etc.
grup, które użytkownik może założyć już w ramach istniejących filtrów, znajomi, gildia...
grup, które mogłyby być rozwijalne np. plusikiem.
BB_Penelopa
03.05.2017, 17:43
Witam!
Ciekawy pomysł! A co na to inni gracze?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
FireMann81
15.05.2017, 01:25
Ja pomysł popieram:)
z reguły jak szybko kogos się chce znaleźc ciężko:)
A tak Każdy miałby możliwość poukładać to wg swojej myśli.
Pomysł na duży +
dodałbym jeszcze przycisk typu "pokaż/ukryj offline"
popieram- i mam nadzieje ze szybko zostanie wdrozony + to co kory napisal 'dodałbym jeszcze przycisk typu "pokaż/ukryj offline"'
julia2013
15.05.2017, 18:59
jestem za tym:)
Świetny pomymysł!! Jestem za!! Na chwilę obecną model listy graczy to "kosz" sru wszystko w jedno miejsce i niech sobie radzą :)
Boskie!!! ten przycisk off/on line był by najpiękniejszy na świecie :)
Sortowanie znajomych i członków Gildii
Bardzo podobny pomysł zapodano w 2014 r. i ...pomimo, że był łączony z innymi podobnymi , niewiele chyba słychać w temacie.
Witam!
Bardzo ciekawy pomysł! A co na to przedstawiciele BB?
(bo zanim się po raz kolejny napalimy na opisywanie koncepcji i robienie grafik, jak to można rozwiązać, to warto poznac zdanie BB odnośnie tego, czy zmiany w tym zakresie są w ogóle możliwe - zeby nie było potem jak z bankiem gildii...)
Edycja:
Widzę, że już jest ponad 40 głosów, więc zakladam, że pomysł został przekazany?... :)
QueenPen
16.05.2017, 16:55
popieram!
dziadek-1
18.05.2017, 22:08
Widzę, że już jest ponad 40 głosów, więc zakładam, że pomysł został przekazany?...
Całkiem dobry % popierających w stosunku do negujących, zatem byłoby super jakby nie trzeba było długo czekać na te funkcjonalności.
Rzecz jasna z dodatkiem zaproponowanym powyżej - przycisk / funkcja :)
BB_Penelopa
19.05.2017, 11:14
Witam!
Pomysł wkrótce zostanie przekazany!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dziadek-1
21.05.2017, 14:14
Pomysł wkrótce zostanie przekazany!
To bardzo dobra wiadomość,
a jaka jest szansa na informację czy będzie zaplanowany do wdrożenia?
BB_Penelopa
22.05.2017, 17:22
To bardzo dobra wiadomość,
a jaka jest szansa na informację czy będzie zaplanowany do wdrożenia?
Witam!
Dam znać! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Dam znać! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Pokiwasz głową?
http://emoty.blox.pl/resource/36_1_6.gif
dziadek-1
11.06.2017, 02:08
Tak sobie myślę, że jeszcze w tym sortowaniu byłoby można dodać (niezależną od grup) opcję: pokaż obecnych,
co powodowałoby wówczas schowanie awatarów - osób, których (z danej grupy) nie ma online.
BB_Penelopa
15.06.2017, 12:40
Pokiwasz głową?
http://emoty.blox.pl/resource/36_1_6.gif
Dokładnie! ;)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
podbijam i czekam
I na tym chyba pora zakończyć temat. Utworzenie pomysłu, zebranie głosów, otrzymanie komunikatu, że pomysł został przekazany (choć w tym przypadku nie został) to szczyt możliwości tej firmy, i na nic więcej nie można liczyć. Gdyby chociaż raz na miesiąc zebrało się pare człowieków z działu rozwoju projektu, zebrało te wszystkie pomysły z różnych wersji gry do kupy, rozważyło je i zadecydowało "wprowadzamy" albo "do kosza", a na końcu powstał jakiś krótki raport zwrotny dla pomysłodawców, tudzież ogólny dla wszystkich wersji z doklejonym źródłem pomysłu (pewnie szybko by ogarnięto jakieś tłumaczenie, nawet nieoficjalne) . Ale jasne, po co informować ludzi, po co rozważać propozycje, lepiej z góry wywalić je wszystkie do kosza, a ludzi karmić nadzieją, że coś w ich sprawach się dzieje. Niby wielkie korporacje, a i tak panuje jeden wielki burdel organizacyjny.
BB_Penelopa
20.11.2017, 17:37
Witam!
Na chwilę obecną nie mam informacji, na temat tego, co się stanie z pomysłem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa