Zobacz pełną wersję : Gra nowy gerenał
witam chciałem zaproponować nowego generała cos na wzór championów z tym że miałby on jeszcze jedną fajną umiejętność mianowicie mógłby atakować obóz wybrany przez nas nie będąc przechwytywany przez wcześniejsze obozy co wy na to? ewentualnie miałby szanse przejśc obok przechwytujących obozów powiedzmy mając szanse 50% na sukces, pozdrawiam
Misiorww
01.05.2017, 21:30
nie przejdzie
ubijałby całą strefę za łatwo
Rosadamascena
01.05.2017, 21:30
i puszczasz atak na bossa i po przygodzie. nie o to chyba w tej grze chodzi...
Jakby ograniczyć to do max 1 strefy to może by i to miało sens, inaczej jak wyżej napisali
gilgalad_pl
02.05.2017, 09:18
W zasadzie mógłby powstać taki generał, ale nie miałby żadnych innych forów tj. walczyłby jak zwykły i brał na pokład do 200 jednostek. Tylko kto by chciał takiego championa za 7k klejek?
Może i słaby ale walisz skrytobójcę i wtedy słaby generał ma szansę pokonać tych co zostali. I straty nieistotne, i tak z reguły niższe niż przy rozwaleniu 5 obozów po drodze. O czasie nie wspomnę.
Szybciej premia "ninja" - używasz na generale i on faktycznie omija wszystkie obozy po drodze nie będąc przechwytywany.
Ograniczenie - może mieć tylko jednego ludka:)
BB_Penelopa
02.05.2017, 13:18
Witam!
Zapraszam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chyba juz nie ma sensu gosowanie :) tak czy siak moim zamysłem nie było stworzenie gienka który biłby całe sektory na skróty tylko coś koło tego
Grzegorz1958
14.05.2017, 17:25
A ja mam super-pomysła:) na Nowego Generała nie umiem rysować na kompie:( narysuję kredkami i ołówkiem i wkleję:)Dlatego obawiam się tego głosowania :) Wpadnie 200 graczy z LVL -em 60+ i mój pomysł nie trafi do tego DEVELOPERA. Czy tak????
BB_Penelopa
22.05.2017, 17:45
Witam!
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa