PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z ciągiem zadań wielkanocnych

Igorb1985
30.03.2017, 06:11
Witam. Mam problem z ciągiem zadań wielkanocnych.

Ukończyłem ciąg zadań "Dla najwierniejszych" oraz "Nowy Przysmak Pana Croix Santa" i dalej nic się nie dzieje. Nie otrzymałem kolejnego zadania z ciągu zadań z pisankami "Odzyskaj wspomnienia". Porównując osiągnięcia ze znajomymi widzę, że oni mają pokończone te zadanie a ja nie. Stąd moje pytanie, czy zrobiłem coś źle czy to może być błąd techniczny :)

set2g
30.03.2017, 07:18
Ciągi zadań są co 5 dni (tak mi coś swita z zeszłego roku) i są przydzielane losowo. Ty mogłeś mieć "Pomocnik Wielkanocnego Zajączka" a znajomy "Pisankowy zakład" i stąd te różnice w osiągnięciach, aczkolwiek wątpie aby ktoś miał już w osiągnięciach ukończone 2 ciągi zadań (bez Croix Santa)

Igorb1985
30.03.2017, 08:05
Ciągi zadań są co 5 dni (tak mi coś swita z zeszłego roku) i są przydzielane losowo. Ty mogłeś mieć "Pomocnik Wielkanocnego Zajączka" a znajomy "Pisankowy zakład" i stąd te różnice w osiągnięciach, aczkolwiek wątpie aby ktoś miał już w osiągnięciach ukończone 2 ciągi zadań (bez Croix Santa)

Dzięki za informację :)

BB_Penelopa
30.03.2017, 17:28
Dzięki za informację :)

Witam!

Czy już wszystko jasne? :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Igorb1985
01.04.2017, 10:18
Witam!

Czy już wszystko jasne? :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Jak najbardziej szefowo :) człowiek nie poczyta i głupio pyta :)

skalamitka
04.04.2017, 11:27
Witajcie. Mam taki sam problem. Kilka dni temu ukończyłam "Pomocnik Wielkanocnego Zajączka" i cisza, nic się nie dzieje. Wcześniej "pisankowy zakład". Wskoczyły szybko po sobie, jakby mniej niż 5 dni, bo pomocnika skończyłam jakoś piątek/sobota, więc ile trzeba czekać teraz na kolejny ciąg?

misiasia
04.04.2017, 13:36
we wtorek był pierwszy ciąg, w niedzielę wyskoczył kolejny, wiec nastepnego można się chyba spodziewać w najbliższy piątek/sobotę

skalamitka
04.04.2017, 13:49
właśnie mi w niedzielę nic nie wskoczyło, ale mam zaliczone w Uniwerku 2 ciągi zadań. Dostałam je jednen za drugim w zeszłym tygodniu. Wygląda na to, że był jakiś błąd i dostałam za szybko...?

misiasia
05.04.2017, 15:07
znając BB nie wykluczyłabym żadnej możliwości. kto wie, może faktycznie był jakiś bugi i dostałaś jedno a drugim, bo na razie tylko 2 ciągi były "wypuszczone". teraz czekamy na trzeci.

BB_Penelopa
05.04.2017, 16:24
Jak najbardziej szefowo :) człowiek nie poczyta i głupio pyta :)

Witam!

Nie ma głupich pytań! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

bryll
12.04.2017, 09:46
witam
dziś jest 12 kwietnia, a u mnie czwartego zadania wielkanocnego nie widać. w tym konkretnym przypadku to "odzyskaj wspomnienia". ktoś...coś...?

BB_Penelopa
12.04.2017, 13:55
witam
dziś jest 12 kwietnia, a u mnie czwartego zadania wielkanocnego nie widać. w tym konkretnym przypadku to "odzyskaj wspomnienia". ktoś...coś...?

Witam!

Minęło tyle czasu ile powinno?

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

skalamitka
12.04.2017, 15:56
Witam!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Mi czwarte wskoczyło wczoraj, tj.11.04. Poza tym licząc po 5 dni na każdy ciąg, to u każdego powinien już być dostępny.

bryll
12.04.2017, 20:38
Witam!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

nie wiem, ile powinno upłynąć wody w rzece, aby zadanko wskoczyło. nadmienię tylko, iż ostatnie dostępne wykonałem, tak orientacyjnie, tydzień temu
zadania dalej brak :(

bryll
12.04.2017, 20:54
Witaj bryll,

dziękuję za zgłoszenie.

Uprzejmie informuję, iż zadanie powinno pojawić się po upływie 5 dni od wykonania poprzedniego.

Pozdrawiam

taką odpowiedź od pomocy technicznej dostałem

jednak wydaje mi się, że mimo nieukończenia pierwszego ciągu, drugi wskoczył i miałem dwa.
no nic, poczekam

RedJul
13.04.2017, 11:47
(...)

Uprzejmie informuję, iż zadanie powinno pojawić się po upływie 5 dni od wykonania poprzedniego.

(...)

Albo są różne zasady dla różnych graczy albo to stwierdzenie jest nie do końca prawdziwe.
Event zaczął się we wtorek i wtedy wskoczyło mi pierwsze zadanie. Skończyłem je dnia następnego.
Mimo to kolejne pojawiło się po 5 dniach od pojawienia sie a nie skończenia pierwszego.
U mnie wszystko przebiegało zgodnie z harmonogramem. Czyli kolejne zadania pojawiały się co 5 dni (wtorek, niedziela, piątek, środa).
Aczkolwiek nie twierdzę, że u innych nie przebiegało to inaczej.
Za dobrze znam BB:)

BB_Penelopa
13.04.2017, 13:47
Witam!

Zadanie powinno pojawić się po upływie 5 dni.
Jeżeli tak się nie stało - proszę napisać do supportu.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

bryll
13.04.2017, 14:19
cześć
problem rozwiązany. dziś zadanie wskoczyło

BB_Penelopa
13.04.2017, 17:22
cześć
problem rozwiązany. dziś zadanie wskoczyło

Super! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
25.05.2017, 20:51
Dzień dobry,

problem był związany z Eventem Wielkanocnym 2017 (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/43511-Wydarzenie-wielkanocne-2017). Temat stracił na aktualności, wobec tego zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria