Zobacz pełną wersję : Gra Powrót mikstury słabego punktu i wsparcia dystansowego.
Proponuję przywrócić miksturę słabego punktu i wsparcie dystansowe do kupca (jako dodatkowe produkty na półce). Oczywiście nie spodziewałbym się cen i czasów odnawiania jak ich obecne odpowiedniki (skrytobójca i grad strzał), jednak biorąc pod uwagę podaż gwiezdnych monet, myślę że nic złego by się nie stało a mogłoby to przynieść sporo pożytku.
Jakieś konkretnie powody przeciw, czy klasyczne "nie bo nie"?
BB_Penelopa
30.03.2017, 17:25
Witam!
Ciekawy pomysł! :)
A co na to inni gracze?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dziadek-1
24.04.2017, 12:24
Minął miesiąc i zero wypowiedzi.
Larxand może dobrze byłoby szerzej opisać Twój pomysł / to zagadnienie,
być nie jest on zrozumiały dla Wszystkich w obecnej formie i po takim uzupełnieniu da efekt w postaci (jak domniemam) oczekiwanych wypowiedzi
Jest coś takiego jak kupiec z zakładką gildyjną.
Może wprowadzić je tam jako element stały ale po 1 sztuce w każdej "turze " handlu, czyli 2-3 w roku:)
Nie zachwieje to bilansem gry a są sytuacje gdzie i jedno i drugie jest szalenie przydatne.
BB_Penelopa
24.04.2017, 15:55
Witam!
Mój przedmówca ma rację - poprosimy o szerszy opis pomysłu! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dziadek-1
24.04.2017, 15:59
:)
ja jestem na tak
No dobrze, szerszy opis...
Jakiś czas temu mikstura słabego punktu dostępna w sklepie została zastąpiona skrytobójcą a wsparcie dystansowe - gradem strzał.
Prawdopodobnie zmiana miała miejsce dlatego, że obie te premie (miksturę i wsparcie) można było rzucać na obóz nieskończoną ilość razy, co de facto umożliwiało pokonanie obozu bez strat w wojsku i zaoszczędzić sporo czasu. Biorąc pod uwagę zarówno ceny tych premii, czasy odnawiania jak również ograniczone możliwości zdobywania Gwiezdnych Monet uważam, że taka zmiana była zupełnie zbędna a dodanie ich do oferty w najmniejszym stopniu nie wpłynie na balans gry a może pozwolić raz na jakiś czas urwać parę minut potrzebnych na skończenie przygody.
Na przykład dziś skrytobójca kosztuje 180 Gwiezdnych Monet, można go kupić raz na 2 dni i wykorzystać jednorazowo na obozie, zmniejszając w ten sposób straty.
Gdyby przywrócono miksturę słabego punktu np w nieco wyższej cenie (np. 220 GM) i czasem odnawiania (np. 3 dni), mógłbym ją sobie raz na jakiś czas rzucić na obóz i ograniczyć nie tylko straty (bo te mają dla mnie zaniedbywalne znaczenie) ale i czas, który jest dla mnie znacznie większą wartością niż kupa pikseli.
BB_Penelopa
24.04.2017, 18:15
No dobrze, szerszy opis...
Jakiś czas temu mikstura słabego punktu dostępna w sklepie została zastąpiona skrytobójcą a wsparcie dystansowe - gradem strzał.
Prawdopodobnie zmiana miała miejsce dlatego, że obie te premie (miksturę i wsparcie) można było rzucać na obóz nieskończoną ilość razy, co de facto umożliwiało pokonanie obozu bez strat w wojsku i zaoszczędzić sporo czasu. Biorąc pod uwagę zarówno ceny tych premii, czasy odnawiania jak również ograniczone możliwości zdobywania Gwiezdnych Monet uważam, że taka zmiana była zupełnie zbędna a dodanie ich do oferty w najmniejszym stopniu nie wpłynie na balans gry a może pozwolić raz na jakiś czas urwać parę minut potrzebnych na skończenie przygody.
Na przykład dziś skrytobójca kosztuje 180 Gwiezdnych Monet, można go kupić raz na 2 dni i wykorzystać jednorazowo na obozie, zmniejszając w ten sposób straty.
Gdyby przywrócono miksturę słabego punktu np w nieco wyższej cenie (np. 220 GM) i czasem odnawiania (np. 3 dni), mógłbym ją sobie raz na jakiś czas rzucić na obóz i ograniczyć nie tylko straty (bo te mają dla mnie zaniedbywalne znaczenie) ale i czas, który jest dla mnie znacznie większą wartością niż kupa pikseli.
Dzięki! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa
01.06.2017, 13:35
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kinia19910
20.07.2017, 12:18
+1