PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z kliknieciem w budynek

Smolarek
27.03.2017, 18:56
Mam problem z kliknieciem w budynek i otworzeniem jego menu albo klikniecie w przedmiot kolekcjonerski by go zebrac. W momencie kiedy klikam na obiekt gra nie odczytuje tego jak pojedyncze klikniecie a raczej jako klikniecie i mikroprzeciagniecie mapy. Strasznie to upierdliwe bo musze czesto klikac na cos kilka razy, starajac sie nie ruszac myszka w zaden sposob. Nie mam tego typu problemu z zadna z gier czy to przez przegladake czy w innej formie. Mam wrazenie jakby gra sama w sobie byla wyjatkowo wyczulona na przesuniecie. Czy jest jakis sposob na zmniejszenie czulosci w grze?

pasqdek
27.03.2017, 20:02
Mam podobnie i w sumie moja stara myszka dozywa juz chyba swoich dni.... czas kupic nową

Elelkal_
27.03.2017, 20:36
Wystarczy zmniejszyć oddalenie i nie będzie problemu. Jeśli korzystasz z laptopa to polecam używać zewnętrznej myszki bo touchpad niezbyt dobrze radzi sobie ze zbieraniem kolekcji, kończy się to często przesunięciem mapy z niekoniecznie zebraną kolekcją.

Smolarek
28.03.2017, 01:33
To nie kwestia starej myszki. Mam ja kilka miesiecy dopiero, jest 100% sprawna. Zmiana przyblizenia tez nie pomaga w zaden sposob

MOD_Victoria
29.04.2019, 14:40
Dzień dobry,

w związku z brakiem aktualnych wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu - temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Victoria