PDA

Zobacz pełną wersję : Przedmioty kolekcjonerskie

criss20ster
25.03.2017, 11:39
Witam. Wiem może już takowy temat był, ale ja szukałem i nie znalazłem. A pytanie mam do Was takie gdzie szukać tych kolekcji bo podobno na mapie są ja mam poziom 15 dopiero ale nie wiem czy mnie to obowiazuje. A potrzebuje wytworzyć "sierżant skunks" bo nie mam jak awansowac premi koszar do zadania. Czy ktoś mógłby pomóc mi ?

Pozdrawiam

baqslaw
25.03.2017, 11:48
Kolekcje pojawiają się na wyspie średnio co 8 godzin jeśli jesteś zalogowany. Trzeba się czasem nieźle wpatrywać, żeby wszystko zebrać - podsumowanie masz w zadaniach za samym dole, stamtąd będziesz wiedział czy wszystko zebrałeś. Ogólnie polecam zakładkę pomoc na czacie, jeśli moderacja na waszym serwerze jeszcze jej nie zabiła. Szybciej uzyskasz odpowiedzi na podobne pytania, a może nawet znajdzie się ktoś z sokolim wzrokiem, kto Ci kolekcje oznaczy;)

dario_j
25.03.2017, 13:31
O tak, te pokemony potrafią być wredne. Trzeba mocno przybliżyć mapę i dokładnie sprawdzić za każdym krzaczkiem, przy każdym budynki i nawet za nim. Kiedy uznasz że lokalizacja takiego pokemona jest wyjątkowo paskudna to najlepiej zasadzić tam jakieś kwiatki lub postawić jakieś ozdoby.
W archiwum jest wątek "Te cholerne pokemony" ale niestety większość obrazków pokazujących położenie już wyparowała, szkoda

misiasia
25.03.2017, 19:05
criss20ster do zadania, to masz pana Myersa, czeka na ciebie w gwieździe ;)

a zbieranie znajdek nie jest obowiązkowe (aczkolwiek przydatne). to w "zadaniu" to tylko licznik, pokazuje ile masz znajdek na mapie i ile już zebrałeś. podniesienie/niepodniesienie wszystkich znajdek, nie niesie ze sobą żadnych konsekwencji.

criss20ster
25.03.2017, 19:06
Ale sa potzrebne do ulepszenie jak skunks np

Efema
21.03.2018, 22:13
Witam,

Od ponownego uruchomienia serwerów mam tylko jedno na dobę poszukiwanie, czyżbym przegapiła jakieś info o zmianach czy to tylko u mnie problem?

Pozdrawiam
Efema

set2g
22.03.2018, 11:22
Powinny być co 8h, jak jesteś zalogowana nonstop, u mnie od uruchomienia standardowo zbieram 2x na dzien

MOD_Victoria
06.02.2020, 23:25
Tematy połączono.