Zobacz pełną wersję : Gra Ratowanie gry
wojtek91
18.03.2017, 15:24
jak po samym tytule trzeba ratować grę. bo u nas na złotej górze umiera gra, ale nie wiem jak indziej. mam 2 pomysły na uratowanie TSO pierwszy żeby połączyć serwery w 1 ogromny serwer a drugi to żeby stworzyli jakąś fabularna kampanie co by ciągneła się od 1 lvl do 75lvl a jak dodadzą to dalej.
BB zróbcie jakieś reklamy też bo się robi nudno na gre. może jacyś gracze przyjdą.
ankiety brak, polaczenie serwerow to paranoja, np jest serwerow DE 14 aalbo i wiecej, a EU 3 i nic to nie zmienia
a jak sie nudzisz to zmien gre, nikt tu nikomu na sile grac nie kaze, a narzekanie na globalu i forum na ten temat nic nie zmieni
ok ankieta juz jest
mi sie tso podoba takie jakie jest (wylaczajac bledy w grze) i uwazam ze nie trzeba go 'ratowac'
gra nie umiera, tylko g1 bywa cicho, to prawda; ale gra to nie tylko global
wojtek91
18.03.2017, 15:29
ankiety brak, polaczenie serwerow to paranoja, np jest serwerow DE 14 aalbo i wiecej, a EU 3 i nic to nie zmienia
a jak sie nudzisz to zmien gre, nikt tu nikomu na sile grac nie kaze, a narzekanie na globalu i forum na ten temat nic nie zmieni
odświerz sobie forum lepiej.
a po drugie ja tylko chce ratować gre bo sam widzisz jak ja gram.
Gra ma się dość dobrze w porównaniu innych przeglądarkowych gier BB. Nie ma co psuć, co jakiś czas jest nowy content, dodatkowo sezonowe eventy. Jak dla mnie to jest wystarczające. Jak komuś mało niech zacznie grywć w co innego.
pierwszy żeby połączyć serwery w 1 ogromny serwer
BB Penelopa to ostatnio wykluczyła.
MOD_Victoria
22.06.2017, 11:59
Dzień dobry,
Połączenie serwerów nie wchodzi w grę.
W ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany, w związku z tym temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria