PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Ratowanie gry

wojtek91
18.03.2017, 15:24
jak po samym tytule trzeba ratować grę. bo u nas na złotej górze umiera gra, ale nie wiem jak indziej. mam 2 pomysły na uratowanie TSO pierwszy żeby połączyć serwery w 1 ogromny serwer a drugi to żeby stworzyli jakąś fabularna kampanie co by ciągneła się od 1 lvl do 75lvl a jak dodadzą to dalej.

BB zróbcie jakieś reklamy też bo się robi nudno na gre. może jacyś gracze przyjdą.

horis
18.03.2017, 15:28
ankiety brak, polaczenie serwerow to paranoja, np jest serwerow DE 14 aalbo i wiecej, a EU 3 i nic to nie zmienia
a jak sie nudzisz to zmien gre, nikt tu nikomu na sile grac nie kaze, a narzekanie na globalu i forum na ten temat nic nie zmieni

ok ankieta juz jest
mi sie tso podoba takie jakie jest (wylaczajac bledy w grze) i uwazam ze nie trzeba go 'ratowac'
gra nie umiera, tylko g1 bywa cicho, to prawda; ale gra to nie tylko global

wojtek91
18.03.2017, 15:29
ankiety brak, polaczenie serwerow to paranoja, np jest serwerow DE 14 aalbo i wiecej, a EU 3 i nic to nie zmienia
a jak sie nudzisz to zmien gre, nikt tu nikomu na sile grac nie kaze, a narzekanie na globalu i forum na ten temat nic nie zmieni

odświerz sobie forum lepiej.

a po drugie ja tylko chce ratować gre bo sam widzisz jak ja gram.

set2g
18.03.2017, 16:44
Gra ma się dość dobrze w porównaniu innych przeglądarkowych gier BB. Nie ma co psuć, co jakiś czas jest nowy content, dodatkowo sezonowe eventy. Jak dla mnie to jest wystarczające. Jak komuś mało niech zacznie grywć w co innego.

Ranhea
18.03.2017, 17:12
pierwszy żeby połączyć serwery w 1 ogromny serwer

BB Penelopa to ostatnio wykluczyła.

MOD_Victoria
22.06.2017, 11:59
Dzień dobry,

Połączenie serwerów nie wchodzi w grę.
W ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany, w związku z tym temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria