PDA

Zobacz pełną wersję : Gra usprawnienia w interfejsie menu gwiazdy

seiko
17.03.2017, 17:41
witam.

przydałaby mi się taka opcja w menu gwiazdy, która pozwoliłaby na sprawdzenie co poszczególni specjaliści robią w danej chwili, obecnie poszarzanie ikonki geologa na przykład dalej nic mi nie mówi o tym czego on szuka, co w połączeniu z dość powszechnie występującą usterką (brak wyświetlania dymku z opisem - pomaga raczej tylko relog) doprowadza mnie czasem do szału :)
np. geologowie, na obecnej poszarzonej ikonce mogliby mieć wyświetloną ikonkę surowca, itp.

Elelkal_
17.03.2017, 19:52
Hmm, po najechaniu na geologa itp. pojawia się okienko co robi, brak okienka występuje w specyficznych sytuacjach i to nie z winy BB, tylko gracza( można samemu wielokrotnie "doprowadzać" do takiej sytuacji), sam nieraz mam tak z gienkami( brak okienka z wojskiem, jakie ma gienek) ale dzieje się to zawsze po wykonaniu pewnych "czynności". Poza tym, na innych grach przeglądarkach występuje podobny błąd, więc zakładam, że przyczyna tkwi w technologii flash a nie w TSO, skoro inne gry też nie mogą sobie z tym poradzić.
Specjaliści już mają ikonkę(klejnot), kolejne nieco zasłaniałyby portret, i znowu będzie ten sam problem co z ostatnimi zmianami ikonek. Część graczy będzie się zastanawiała, co dana ikonka oznacza. Osobiście dla rozróżnienia po prostu zmieniam nazwy dla specjalistów.

Adamynas
17.03.2017, 19:59
Ćwicz pamięć :)

MOD_Victoria
22.06.2017, 11:51
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany, w związku z tym temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria