PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Likwidacja kolejki budowania

DOKTORD
12.03.2017, 22:32
Witam.
Wnioskuję o likwidację kolejki budowania ponieważ budowanie tylko 3 rzeczy jest bez sensu! co to za limit 3 sztuki jesli stać mnie na budowę kilkanaście sztuk to czemu ich nie mogę odrazu umieścić w kolejce. Kolejka jest dobra dla nowych graczy którzy nie mają zasobów a gracze powyżej np. 30 lvl mają zasobów tyle że mogą zlecić budowę wielu sztuk.
Jeśli nie chcecie jej zlikwidować to niech rośnie wraz z poziomami lvl. czyli ludek na 50lvl ma mozliwosc wrzucenia 50 budynkow. nie podoba mi sie w ogole ta kolejka bo to jest strarta czasu czekanie az bede mogl dorzucic kolejny budynek.

Adamynas
13.03.2017, 10:08
Doktorku, zanim napiszesz coś po raz kolejny, proszę się zapoznać z pełną ofertą gry!

konkur4
17.03.2017, 11:24
Kolejka jest zaprojektowana po to, żeby wyciągać klejnoty od ludzi. Ale fakt faktem, pola i studnie nie powinny nosić znamiona "budynku", bo są bezpatentowe, a ich budowa mogłaby śmiało omijać kolejkę budowy.

Milady84
17.03.2017, 12:46
Starsi gracze mają po 4 sloty. I to nie za klej. Może czas znowu dać dodatkowy slot do oferty targowiska gildii? Gildziaki spadły z ceną, bo nic sensownego tam nie ma. A tak byłoby na co je zużyć.

Elelkal_
17.03.2017, 19:58
Nie, usunięcie kolejki sprawi tylko, że ci, co kupili ją za klejki będą poszkodowani. Zresztą BB na to nie pójdzie, z pewnością wiele osób z tego korzysta. Może w przyszłości pojawi się slot na targowisku, to będzie na co wydać te monety.

Adamynas
17.03.2017, 20:06
Nie, usunięcie kolejki sprawi tylko, że ci, co kupili ją za klejki będą poszkodowani. Zresztą BB na to nie pójdzie, z pewnością wiele osób z tego korzysta. Może w przyszłości pojawi się slot na targowisku, to będzie na co wydać te monety.

Jeżeli BB zwróci wydane kleje nie ma problemu, w moim przypadku ofkors :)

Polkjmn
17.03.2017, 22:25
Bez sensu. Ta gra nie polega na wbiciu 50lv w tydzień. tak samo jak budowanie.

MOD_Victoria
03.06.2017, 12:39
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim by mógł zostać przekazany. Wobec powyższego temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria