Zobacz pełną wersję : Gra Inny kolor czcionki dla liderów i vice-liderów
Pewnie już to było ,ale napisze.Jestem za zmiana koloru czcionki dla liderów np czerwony i vice-liderów np niebieski (kolory jakie maja być to obojętne ważne ,że inne ).Po co taka zmiana? w sumie bez jakiegoś większego sensu ,chyba bardziej urozmaicenia gry The Settlers :) po prostu kosmetyczna zmiana :)
Misiorww
05.03.2017, 10:17
sam sobie odpisałeś po co ta zmiana
w sumie bez jakiegoś większego sensu
to ja jeszcze chce aby mozna bylo pisac na czacie kursywa i co sie bedziemy rozdrabniac- niech kazda gidia sobie wybierze kolorek w ktorym bedzie pisala na czatach- a co
a do tego poprosze cole i frytki
Kuba_777
05.03.2017, 13:56
Szczerze - to bez znaczenia. przecież i tak wiadomo kto jest kim w gildii
Szczerze - to bez znaczenia. przecież i tak wiadomo kto jest kim w gildii
Ależ może mieć znaczenie, dla wodza, żeby poczuł się dowartościowany:)
avocent1
05.03.2017, 18:23
Zaloze sie ze pomyslodawca tej wspanialej zmiany jest jakis boss gildii, ktory nie moze patrzec ze jego wpisy na czacie sa w takim samym kolorze co wszystkich poddanych...
Elelkal_
06.03.2017, 00:30
Zaloze sie ze pomyslodawca tej wspanialej zmiany jest jakis boss gildii, ktory nie moze patrzec ze jego wpisy na czacie sa w takim samym kolorze co wszystkich poddanych...
Też mi się tak wydaje ;) Poza tym zmiana miałaby dotyczyć wyłącznie czatu gildii czy także pozostałych( globalny, handel itp.) ? Ale i tak jestem na nie.
Kolorowa czcionka jest zarezerwowana dla MOD-ów itp. i niech tak pozostanie.
Adamynas
06.03.2017, 11:53
Co to za gildia, w której członki nie wiedzą kto jest boss, albo inaczej... co to za boss, który nie panuje nad swoimi członkami :)
BB_Penelopa
06.03.2017, 14:03
Witam!
Zapraszam do dyskusji! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
20.06.2017, 11:37
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany wyżej.
Wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria