Zobacz pełną wersję : Gra Skrócenie czasu produkcji
Tarczyńca
01.03.2017, 10:57
Witam jako iż mam obecnie lvl 57 to jestem troszkę zasmucony tym że gospodarka ma nadmiar surowców niż powinna mieć. chodzi tu o miecze napitek itp. Dlatego chciał bym aby TSO skróciło czas produkcji koszarów magazynów prowiantowych o 50% gdyż na większym lvl można zrobić więcej przygód a nie tylko 3 na dzień. wtedy by się dłużej grało i można by było coś na handlu porobić za dropy. :cool:
Misiorww
01.03.2017, 11:00
możesz używać premii na koszary i mp :P
tak serio to smp i mp nie działają tak wolno.
koszary zwykłe też nie, jedynie elitarne, ale tam oprócz premii na koszary można rzucić podręcznik.
Adamynas
01.03.2017, 11:03
Wyloguj się do rzeczywistości i zrób 100 pompek a nie o kolejnych trzech przygodach dziennie myślisz :)
Co ci po kolejnych przygodach? przecież robiąc ich tyle za moment bedziesz płakać, ze owszem napitek i miecze zeszły piknie na woja ale fasolka się wysypuje z magazynu.
Tarczyńca
01.03.2017, 11:04
Wiesz nie każdy posiada taki rarytas. A nie były by potrzebny gdyby skrócono czasy produkcji wojska o 50% grało by się przyjemniej bez zastanawiania skąd wziąć premie na budynek. itp
Adam ja posiadam np taką gospodarkę że zrobił bym z 6 przygód dziennie. Ale mnie trzyma czas produkcji Reksów i Skunksów. co mnie troszkę już wkurza ;). A pompki są dla koksów ^^.
Adamynas
01.03.2017, 11:07
grasz tyle, po kilka przygód dziennie i nie masz premii na koszary? co za nieogar :D
To może zacznij wymieniać te twoje mega nadmiary na premie, niż kombinujesz z czasami produkcji. Jak zwykle od d...y strony, a podstaw brak :) bez obrazy ofkors a z przymrużeniem oka :D
EDIT: pompki są dla wszystkich :)
BB_Penelopa
01.03.2017, 14:40
Witam!
Zapraszam do dyskusji! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Tarczyńca
01.03.2017, 19:58
Adam jak zawsze szukasz wiatru w polu :P ja uważam że skrócenie czasu było by fajne nie chodzi mi tu o ogarniecie bo ogarniam skunksy itp ale osobiście wolał bym grać bez skunksów czy takich że tak powiem Pierdoł..... kolekcji itp ! krótszy czas o 50% załatwi sprawę :)
Wszedzie niekoniecznie, ale czas produkcji eiltarnych powinien byc skrocony przynajmniej o polowe.
Czasu w prowiancie i zwykłych koszarach może bym nie skracał, ale na koszary (zwłaszcza elitarne) zdecydowanie potrzebny jest odpowiednik torby śniegu a przynajmniej sezamka.
BB_Penelopa
02.03.2017, 12:56
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Tarczyńca
03.03.2017, 18:52
To może chociaż Steki bym skrócił też o połowę :) lub np możliwość ulepszenia SMP do lvl 6 :) było by ciekawie zaczynając od podstawowych surowców tylko że za koszt np 50k :) drewna kamieni itp
BB_Penelopa
03.03.2017, 19:00
Witam!
Mam wrażenie, że pomysł nie przejdzie. ;)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
No rozumiem koszary i te sprawy, ale co wam tak ciasno w magazynach prowiantu?
aTenSion
05.03.2017, 20:52
To może chociaż Steki bym skrócił też o połowę :) lub np możliwość ulepszenia SMP do lvl 6 :) było by ciekawie zaczynając od podstawowych surowców tylko że za koszt np 50k :) drewna kamieni itp
50k tak ale łodyg fasoli + 50k platyny
BB_Penelopa
07.03.2017, 18:29
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dorisday
14.03.2017, 22:32
Nie rozumiem wielu z Was, dlaczego nie pomyślicie o tych graczach z niskim lvl, uważam , że powinno się skrócić czas produkcji. Krytyka pomysłu nie na miejscu wg mnie:)
irek1968
14.03.2017, 23:47
Koszary to obłęd w produkcji najemników jestem za:))))
BB_Penelopa
15.03.2017, 12:15
Witam!
Pomysł został przekazany!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa