PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z atrybutem Podróżnik - erudyta u zwiadowcy

gaska78
28.02.2017, 19:52
Mam kilkunastu zwiadowców z atrybutem podróżnik - erudyta i zauważyłam, że nie przynoszą wszystkich premii. Trafiają się tęczowe torby, rytuał drzewa, a reszta to sam badziew typu: kanapki, półmisek, kosz czy strach, ale podczas około 300 kursów NIGDY nie przynieśli mi hoddoga, łapki, ciastka czy latającego osadnika. Ktoś ma tak samo?

baqslaw
28.02.2017, 20:18
Każdy ma tak samo, na settlers wiki możesz zobaczyć listę tego co przynoszą.

Larxand
28.02.2017, 23:56
Nie, ja mam lepiej, mi często przynoszą latających osadników, ciastka, łapki i hotdogi. Mało tego - bywa, że dziennie dostaję 5-6 toreb śniegu z 20 odkrywców. No ale ja już tak mam, że zawsze mam inaczej.

baqslaw
01.03.2017, 00:49
Nie, ja mam lepiej, mi często przynoszą latających osadników, ciastka, łapki i hotdogi. Mało tego - bywa, że dziennie dostaję 5-6 toreb śniegu z 20 odkrywców. No ale ja już tak mam, że zawsze mam inaczej.

A te ciastka, hot-dogi, łapki i inne cuda to Ci przypadkiem zieloni nie przynoszą?

Betooniusz
01.03.2017, 02:26
Mam kilkunastu zwiadowców z atrybutem podróżnik - erudyta i zauważyłam, że nie przynoszą wszystkich premii. Trafiają się tęczowe torby, rytuał drzewa, a reszta to sam badziew typu: kanapki, półmisek, kosz czy strach, ale podczas około 300 kursów NIGDY nie przynieśli mi hoddoga, łapki, ciastka czy latającego osadnika. Ktoś ma tak samo?

Stety-niestety tak właśnie jest, popatrz tu: http://settlersonlinewiki.eu/poradniki/odkrywca/
te wymarzone, upragnione przysmaki z poszukiwań artefaktów przyniesie szczęśliwy odkrywca, a nie doświadczony, tubylczy itp.

Larxand
01.03.2017, 13:11
A te ciastka, hot-dogi, łapki i inne cuda to Ci przypadkiem zieloni nie przynoszą?

Hm, całkiem prawdopodobne, że przypuszczalnie niewykluczone. Puszczę samych żółtych, żeby sprawdzić.

E: Sprawdzone. Żółci dziś przynieśli 3 torby.

MOD_Victoria
09.05.2017, 09:50
Dzień dobry,

skoro problem się rozwiązał - temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria