Zobacz pełną wersję : Problem z atrybutem Podróżnik - erudyta u zwiadowcy
Mam kilkunastu zwiadowców z atrybutem podróżnik - erudyta i zauważyłam, że nie przynoszą wszystkich premii. Trafiają się tęczowe torby, rytuał drzewa, a reszta to sam badziew typu: kanapki, półmisek, kosz czy strach, ale podczas około 300 kursów NIGDY nie przynieśli mi hoddoga, łapki, ciastka czy latającego osadnika. Ktoś ma tak samo?
Każdy ma tak samo, na settlers wiki możesz zobaczyć listę tego co przynoszą.
Nie, ja mam lepiej, mi często przynoszą latających osadników, ciastka, łapki i hotdogi. Mało tego - bywa, że dziennie dostaję 5-6 toreb śniegu z 20 odkrywców. No ale ja już tak mam, że zawsze mam inaczej.
Nie, ja mam lepiej, mi często przynoszą latających osadników, ciastka, łapki i hotdogi. Mało tego - bywa, że dziennie dostaję 5-6 toreb śniegu z 20 odkrywców. No ale ja już tak mam, że zawsze mam inaczej.
A te ciastka, hot-dogi, łapki i inne cuda to Ci przypadkiem zieloni nie przynoszą?
Betooniusz
01.03.2017, 02:26
Mam kilkunastu zwiadowców z atrybutem podróżnik - erudyta i zauważyłam, że nie przynoszą wszystkich premii. Trafiają się tęczowe torby, rytuał drzewa, a reszta to sam badziew typu: kanapki, półmisek, kosz czy strach, ale podczas około 300 kursów NIGDY nie przynieśli mi hoddoga, łapki, ciastka czy latającego osadnika. Ktoś ma tak samo?
Stety-niestety tak właśnie jest, popatrz tu: http://settlersonlinewiki.eu/poradniki/odkrywca/
te wymarzone, upragnione przysmaki z poszukiwań artefaktów przyniesie szczęśliwy odkrywca, a nie doświadczony, tubylczy itp.
A te ciastka, hot-dogi, łapki i inne cuda to Ci przypadkiem zieloni nie przynoszą?
Hm, całkiem prawdopodobne, że przypuszczalnie niewykluczone. Puszczę samych żółtych, żeby sprawdzić.
E: Sprawdzone. Żółci dziś przynieśli 3 torby.
MOD_Victoria
09.05.2017, 09:50
Dzień dobry,
skoro problem się rozwiązał - temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria