PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przydziel wszystkim po 1 rekrucie

Dojooo
28.02.2017, 14:27
Fajnie jak by była możliwość przydzielenia wszystkim swoim rycerzom, którzy mogą walczyć po 1 rekrucie.
Czy to w postaci premii, którą można wytworzyć w magazynie czy w inny sposób realizowane.
Koncepcja jest taka, że lądując na przygodzie odpalamy takową premię i jeśli są dostępni w wystarczającej liczbie wolni rekruci na przygodzie zostaną oni przydzieleni po 1 sztuce do każdego postawionego i pustego obozu rycerza, który może atakować.

Zwiększa się systematycznie liczba rycerzy dostępnych na przygodach i dużą część z nich wykorzystuje się właśnie jednorazowo z 1 rekrutem.
A tu lądujemy, przydzielmy co ma być na pierwszy atak i odpalamy premię. Zaoszczędzamy sporo czasu na klikanie jedynki i zatwierdzanie.

Proszę o głosowanie.

Dojooo

szkarłatnyrubin
28.02.2017, 16:06
Na serwerze testowym niedawno wprowadzili drzewko umiejętności dla generałów i tam jest jaka umiejętność "first aid" która leczy 2%/4%/6% poległych jednostek. Po zainwestowaniu jednego kodeksu w generała wynika że 1 rekrut*2%=0,02 rekruta, ale gra zawsze zaokrągla w górę i po przegranej walce wciąż będziesz miał zapakowanego 1 rekruta, dzięki temu nie musisz już ich pakować za każdym razem:). Mało tego, zamiast rekruta można użyć konnego arkebuzera.
Jest tylko jeden minus,trzeba dać co najmniej 1 kodeks generałowi w "first aid" a to dość sporo, nie mniej jednak to działa:)

BB_Penelopa
28.02.2017, 17:03
Witam!

Zapraszam do dyskusji! :)

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Iphoris
28.02.2017, 21:22
A co mam zaznaczyć jeśli korzystam z ataków 1R, ale taką magię uważam za głupotę?

Dojooo
02.03.2017, 09:35
A co mam zaznaczyć jeśli korzystam z ataków 1R, ale taką magię uważam za głupotę?

Pozostaje się chyba pogodzić z losem... Bo to pierwszy raz w życiu nie masz decyzji na jakąś sprawę? Najlepiej oddać głos na NIE. W końcu jak nie skorzystasz z takiej głupoty to czemu by miała być dostępna dla innych? W zasadzie znalazłem w tym dziale wiele bardziej przydatnych propozycji, na które zagłosowałem na TAK. Ta to pierdoła ale zaoszczędza w moim przypadku sporo czasu. Mam taki kaprys by każdą przygodę wyblokować na maxa jak się da.

Dojooo

BB_Penelopa
02.03.2017, 12:46
Witam ponownie!

Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
28.05.2017, 14:50
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy zwolennikom pomysłu nie udało się zebrać minimalnej ilości głosów "ZA", by pomysł mógł zostać przekazany, nie udało się też przekonać większości głosujących do tej idei. Wobec powyższego temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria