PDA

Zobacz pełną wersję : niezaliczona premia

RedJul
25.02.2017, 19:23
Kolejny raz miałem sytuację, że rzuciłem premkę, niby zaliczyło, wracam na wyspę a tam premka w gwieździe, a w przygodzie lub u innego gracza śladu po użyciu.
Teraz zabolało bo rzuciłem strzałki, WIDZIAŁEM że ubiło m.in. 45 psów i trochę oprychów więc spokojnie wróciłem do swojej przygody.
No i po zniknięciu ikonki przygody szukam dropa a tu nic:/
Trzeba niestety uważać bo to nie pierwsza taka sytuacja w przygodzie tyle że ostatnio drugi gracz powiedział, że nic nie ubiło i faktycznie premka wróciła do gwiazdy a wojsko do obozu.
Zdarzają się też podobne sytuacje z premiami strefowymi ale bez takich konsekwencji.
I nie piszcie żebym zgłosił się do supportu bo jak bym dostał odpowiedź żebym wyczyścił ciasteczka to chyba bym opluł monitor.
Czy ktos miał cos podobnego, czy jestem jedynym pechowcem?

Misiorww
25.02.2017, 23:12
ze strzałkami nie miałem problemu, ani ze strefowymi, natomiast przy rzucaniu na wyspie już tak.
przypuszczam, zaznaczam przypuszczam, że to wina usunięcia przerwy między rzucanymi premiami.

Mistamus
26.02.2017, 12:35
Wcześniej też tak bywało.

borafa_xXx
26.02.2017, 14:21
Dziś miałem tak samo przy użyciu Skrytobójcy.
Zadziałało za drugim razem.

Ranhea
27.02.2017, 17:52
Kolejny raz miałem sytuację, że rzuciłem premkę, niby zaliczyło, wracam na wyspę a tam premka w gwieździe, a w przygodzie lub u innego gracza śladu po użyciu.
Teraz zabolało bo rzuciłem strzałki, WIDZIAŁEM że ubiło m.in. 45 psów i trochę oprychów więc spokojnie wróciłem do swojej przygody.
No i po zniknięciu ikonki przygody szukam dropa a tu nic:/
Trzeba niestety uważać bo to nie pierwsza taka sytuacja w przygodzie tyle że ostatnio drugi gracz powiedział, że nic nie ubiło i faktycznie premka wróciła do gwiazdy a wojsko do obozu.
Zdarzają się też podobne sytuacje z premiami strefowymi ale bez takich konsekwencji.
I nie piszcie żebym zgłosił się do supportu bo jak bym dostał odpowiedź żebym wyczyścił ciasteczka to chyba bym opluł monitor.
Czy ktos miał cos podobnego, czy jestem jedynym pechowcem?

Ca dwa-trzy lata temu, koledze nie zaliczylo dropa po premce, mimo, ze sama widzialam, ze ubil. Nie chcialo mu sie isc do Supportu z tym, wiec nie bylo ciagu dalszego. To by jednak wykluczalo teorie odn. tego, ze to wina braku przerw miedzy rzucaniem premek.

Pewnie Support ma to w logach (wnosze z podobnych systemow), wiec moga sprawdzic i zwrocic...

Dziś miałem tak samo przy użyciu Skrytobójcy.
Zadziałało za drugim razem.

Ten pierwszy Skrytobojca wrocil do gwiazdy, rozumiem?

borafa_xXx
27.02.2017, 23:32
Ten pierwszy Skrytobojca wrocil do gwiazdy, rozumiem?

Tak

Milady84
01.03.2017, 08:32
Dawno temu tak miałam ale wtedy grałam na gorszym necie i wiecznie przegrzanym lapku:) Przesiadka na stacjonarny i net po kablu załatwiły sprawę.

Katheyla
01.03.2017, 09:14
Z tego co zdążyłam zauważyć dzieje się tak jak odbierzesz od kogoś pocztę z premią i szybko wejdziesz do niego na wyspę, gdy chwile odczekasz po odebraniu premii problemu nie ma.

misiasia
01.03.2017, 10:19
z dystansami jeszcze nie miałam takiego problemu, zawsze ubiły i drop był, ale problem ze strefowymi potwierdzam, czasami nie działają. u kogoś błyśnie, że wrzucone, ale premii ani w menu strefowych, ani w liczydle na budynkach nie widać (nie weszła). co gorsza, osobie, która wrzucała z gwiazdy zeszła.

borafa_xXx
01.03.2017, 19:23
A u mnie wystąpił jeszcze taki przypadek:
Kilka razy podczas ekspedycji musiałem powtarzać rzucanie premii uzdrawiającej marszałków. Zadziałała za 4 razem.
Za każdym razem wracały premie do gwiazdy.

BB_Penelopa
30.08.2018, 16:36
Witam!

Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Miłej gry!
BB_Penelopa