PDA

Zobacz pełną wersję : UWAGA: nie kończcie tak przygód!!

seiko
30.01.2017, 05:05
witam,

ukończyłem drwala. na końcu otworzyłem okno zadań (klik w skrypt koło avatara) i potwierdziłem wykonanie ostatniego zadania.

jak zwykle otworzyło się okno z podsumowaniem i przyciskiem do potwierdzenia na samym dole.
jednak w tym momencie przypomniałem sobie, że zostawiłem trochę wojska luzem na przygodzie

ucieszyłem się gdy zauważyłem możliwość zamknięcia tego okna klikając w jego górnym prawym roku - tak też zrobiłem.

nie było żadnego pytania o to czy chce anulować przygodę.
okno z podsumowaniem zamknęło się a ja pozostałem w strefie przygody jednak generały złożyły się i gra wyszła do mojej strefy
domowej a ja nie otrzymałem żadnej wiadomości z dropem.

seiko
30.01.2017, 07:06
a może ktoś z was już tak próbował? :)

set2g
30.01.2017, 09:08
generałowie składają sie w momencie potwierdzenia wykonania wszystkich zadan
raczej niemożliwe ze nie dostałeś dropu jak zakończyłeś pozytywnie przygodę, to ostatnie okienko informujące o koncu przygody to pic na wode, czy klikniesz X czy powrót to nie powinno nic zmieniać

Drop mógł dojsc z małym opóźnieniem- czasem sie to zdarza, a nawet jakbys w jakis sposób anulowal to dostajesz wiadomosc z pkt dos
A jak naprawdę nic nie doszło to pisz do supportu.

Larxand
30.01.2017, 09:19
a może ktoś z was już tak próbował? :)

Tak, mi się zdarzyło parę razy. Drop dochodzi normalnie, nie ma co panikować.
No chyba, że anulowałeś przygodę i tego nie zauważyłeś. O czwartej nad rano wszystko jest możliwe :)

seiko
30.01.2017, 09:42
przygody napewno nie anulowałem, próbowałem reloga i nic,
fakt że poczekałem tylko 25 minut po braku loota ale to dlateg że trochę mnie to poirytwało i odechciało mi się grać

jednak z drugiej strony 25minut na loota to trochę więcej niż "tylko", zwłaszcza przy tak znikomym obciążeniu serwerów

RedJul
30.01.2017, 09:58
Nawet jeżeli anulował przygodę, przychodzi wiadomość z PD tyle że bez dropa.
Jeżeli NIC nie przyszło pisz do supportu.

MOD_Victoria
19.04.2017, 20:04
Dzień dobry,

w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria